Kaj bi danes naredile drugače?

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Labela123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Labela123 » 22. Okt. 2013 18:12

Pozdravljene, prosim za vaše mnenje. Za zagovor diplome moram poudariti, kaj bi danes naredila drugače? Kakšne spodubde in omejitve sem imela? Kako bi izboljašala raziskovanje in raziskovalni prostop? Nekaj stvari sem že napisala, če mi katera pove za sebe, kaj bi ona naredila drugače, bi dobila mogoče še kakšno idejo.

Hvala!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Okt. 2013 20:35

odgovori, da ne bi naredila nič drugače, da je bil tvoj pristop popoln. pa je problem rešen! ali pa reci, da bi šla na drug faks! :D

nimamo pojma, kaj študiraš, kaj počneš, o čem je govorila diplomska pa nas sprašuješ, kaj bi danes naredila drugače?
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 22. Okt. 2013 21:50

Če si diplomo sama napisala, pa če si predelala en spodoben kupček literature, bi sama mogla s prve poznat odgovore na to vprašanje.

Forumaši res ne moremo vohat, a si delala diplomo iz jederske fizike al iz vzgoje predšolskih otrok. Če želiš natančen odgovor, potem točno napiši, s čim si se ukvarjala, kakšne so bile tvoje raziskovalne metode itd.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 22. Okt. 2013 23:38

Lahko ti povem, kar bi jaz (oz ne bi) še enkrat :sodelovala v raziskavi, v kateri so uporabili moje ime in moje delo, za katerega sem ostala neplačana, pa tudi za diplomo ga nisem mogla uporabiti.
Zdaj si pa pomagaj , če si lahko :P
The world is as you are.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]