Kadrovska štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- wannabepravnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2007
a tisti, ki so dobili odločbe so bili izbrani? če veš slučajno.. upam da nena pošiljajo tako, da prvo vsem izbranim, pol ostalim.
- wannabepravnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2007
mah jaz zihr nem dobila, ker nikol nimam sreče pr teh štipendijah. katero ministrstvo si pa dobila?povprečje maš vrjetn visoko?
- ana_25
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2009
Jaz še nisem dobila odločbe
... za katero ministrstvo pa kandidirate?
.... mogoče pa jutri
Kaj lahko kdo svoje povprečje napiše ... da vidim kaj naj pričakujem ... moje ni ravno najvišje
8,4 ... sem pa vseeno
probala, ker na pravu ni lahko met visokega povprečja
.

.... mogoče pa jutri

Kaj lahko kdo svoje povprečje napiše ... da vidim kaj naj pričakujem ... moje ni ravno najvišje

probala, ker na pravu ni lahko met visokega povprečja

-
Tyraaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Somewhere
Js sm svojo odločbo dobila danes in sem rezervna kandidatka v primeru, če tisti ki jo je dobil, štipendijo zavrne ali če bodo ugotovili, da je posredoval napačne podatke. Torej sm druga po vrsti 

If women didnt exist, all the money in the world would have no meaning.
-
perpetua - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Seveda je upravičen vsak do ene. Eni se moraš odpovedati, jaz se bom Zoisovi. Ko bom sklenila pogodbo o kadrovski, moram na Javni sklad sporočiti, da ne želim več njihove štipendije in vrniti do sedaj prejete štipendije.
Sploh pa v času prijave na razpis nisem imela nobene.
Dobila sem za Ministrstvo za gospodarstvo, povprečje 9,1.
Sploh pa v času prijave na razpis nisem imela nobene.
Dobila sem za Ministrstvo za gospodarstvo, povprečje 9,1.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Sam kadrovsko je treba vračat, če ne delaš faksa tko, kot je določeno v pogodbi; pred leti je blo tako, da si lahk sam enkrat ponavljal, takrat je štipendija mirovala, če si pa pavziral - ostal brez statusa - pa je blo treba vračat. In to z obrestmi
.
Glede službe je sicer res fajn
, edin zoprno je lahko, če ti me študijem naredi kakšen klik, da pa to mogoče ni to in se premisliš glede svojih poklicnih poti in ambicij.
Jaz vem, da če bi danes lahko še enkrat izbirala, bi kadrovsko definitivo zavrnila in če bi imela možnost, vzela npr. Zoisovo.

Glede službe je sicer res fajn

Jaz vem, da če bi danes lahko še enkrat izbirala, bi kadrovsko definitivo zavrnila in če bi imela možnost, vzela npr. Zoisovo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]