Je kofetkanje s profesorji sprejemljivo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Rebeka Kupec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Hrastnik
V soboto smo trije dijaki šli s profesorjem biologije na državno tekmovanje, tako da smo pred prihodom na fakulteto šli še na kavo in čaj. V tem smislu se mi zato to ne zdi nič takega. 

-
Tina Verbič - Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
nanamiša napisal/-a:nikoli nisem in nikoli ne bom! Mislim, da je to šus kako mu čimprej v rit zlest. Mora biti neka meja med učiteljem in učencem.
Točno tako...

-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Ampak potem takem tudi v tem primeru lahko obstajajo milejša pravila na izpitu ali kjerkoli že, ker ti lahko pogleda skozi prste. Tole je malce kontradiktorno, se ti ne zdi? 

- Nica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2010
Zdi se mi sprejemljivo v OŠ, SŠ mogoče tudi na faxu, ko se gre na izlet, ekskurzijo, tekmovanje. V glaven da je stvar organizirana in da ima vsak možnost iz zraven.
Ne zdi se mi sprejeljivo pa da hodi posamezno izvem delovnega časa. Kadar si prav vzame čas, da gre na pijačo z nekim točno določenim študentom, dijakom.
Ne zdi se mi tudi sprejemljivo, da imaš na Facebooku svoje profesorje pod prijatelje. Odnos mi ni profesionalen.
Ne zdi se mi sprejeljivo pa da hodi posamezno izvem delovnega časa. Kadar si prav vzame čas, da gre na pijačo z nekim točno določenim študentom, dijakom.
Ne zdi se mi tudi sprejemljivo, da imaš na Facebooku svoje profesorje pod prijatelje. Odnos mi ni profesionalen.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ma ja, tole dodajanje profesorjev med prijatelje na fejsu je tudi meni mimo. Itak bo držal (če je korekten do vseh) neko distanco do svojih študentov, če pa me kaj zanima pa raje mail pošljem ali pa grem osebno do njega. Ta fejsbuk razbija zasebnost oz. daje lažni občutek, da si lahko prijatelj od kogarkoli, tudi od ljudi, ki bi naj bili nad tabo. No, jaz profesorjev ravno ne bi dodala, razen če bi katerega od prej osebno poznala.
-
Lucia Klasinc - Sramežljivka
- Kraj: Maribor
Ja - če veš, kje so meje. S tem mislim, da se lahko ob kavi pogovarjaš o politiki, snovi, študiju... pač nekih splošnih temah in ne o osebnih težavah (razen, če so povezane s študijem). Ostat mora neka avtoriteta, neka spošljivost, distanca.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov