Je kofetkanje s profesorji sprejemljivo?

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Je zate sprejemljivo, da študentje pijejo kavo skupaj s profesorji?

da
34
49%
ne
36
51%
Skupaj glasov : 70

Uporabniški avatar
Rebeka Kupec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Hrastnik

Neprebrana objavaNapisal/-a Rebeka Kupec » 30. Mar. 2010 15:45

V soboto smo trije dijaki šli s profesorjem biologije na državno tekmovanje, tako da smo pred prihodom na fakulteto šli še na kavo in čaj. V tem smislu se mi zato to ne zdi nič takega. :D
Uporabniški avatar
Tina Verbič
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Veliki Gaber

Neprebrana objavaNapisal/-a Tina Verbič » 31. Mar. 2010 19:39

nanamiša napisal/-a:nikoli nisem in nikoli ne bom! Mislim, da je to šus kako mu čimprej v rit zlest. Mora biti neka meja med učiteljem in učencem.

Točno tako... :D Se mi pa zdi sprejemljivo, če pač poznaš prfoksa osebno... itak :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Mar. 2010 19:55

^^ Ampak potem takem tudi v tem primeru lahko obstajajo milejša pravila na izpitu ali kjerkoli že, ker ti lahko pogleda skozi prste. Tole je malce kontradiktorno, se ti ne zdi? :wink:
Nica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Nica » 02. Apr. 2010 14:30

Zdi se mi sprejemljivo v OŠ, SŠ mogoče tudi na faxu, ko se gre na izlet, ekskurzijo, tekmovanje. V glaven da je stvar organizirana in da ima vsak možnost iz zraven.

Ne zdi se mi sprejeljivo pa da hodi posamezno izvem delovnega časa. Kadar si prav vzame čas, da gre na pijačo z nekim točno določenim študentom, dijakom.

Ne zdi se mi tudi sprejemljivo, da imaš na Facebooku svoje profesorje pod prijatelje. Odnos mi ni profesionalen.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Apr. 2010 14:34

Ma ja, tole dodajanje profesorjev med prijatelje na fejsu je tudi meni mimo. Itak bo držal (če je korekten do vseh) neko distanco do svojih študentov, če pa me kaj zanima pa raje mail pošljem ali pa grem osebno do njega. Ta fejsbuk razbija zasebnost oz. daje lažni občutek, da si lahko prijatelj od kogarkoli, tudi od ljudi, ki bi naj bili nad tabo. No, jaz profesorjev ravno ne bi dodala, razen če bi katerega od prej osebno poznala.
Uporabniški avatar
Lucia Klasinc
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Lucia Klasinc » 02. Apr. 2010 23:52

Ja - če veš, kje so meje. S tem mislim, da se lahko ob kavi pogovarjaš o politiki, snovi, študiju... pač nekih splošnih temah in ne o osebnih težavah (razen, če so povezane s študijem). Ostat mora neka avtoriteta, neka spošljivost, distanca.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov