Je kofetkanje s profesorji sprejemljivo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
~NIA~, meni se to ne zdi normalno. Ne rečem, kavica z vsemi študenti ob zaključku šolskega leta, to se mi ne zdi narobe, ampak da se pa s profesorjem po mailu dopisuješ o zasebnih stvareh in z njim debatiraš, kot da je tvoj kolega, to se mi pa ne zdi sprejemljivo.
- lia7bibi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
totalno nesprejemljivo.izgubi se avtoriteta profesorja in kaj te potem sploh še loči od profesorja ki ti predava od študenta
mi smo vedno in povsod na VI in tudi oni nas vikajo. in nikoli še nisem videla da bi profesor sedel kje na kavi s kakim študentom,smo v istem lokalu,vendar vedno vsak s svojo družbo: prof.s svojimi sodelavci in mi s svojimi sošolci. konec koncev je večina od nas starejša 40 let,pa tud če ne bi bli,je kofetkanje,pijačke itd. no go.

-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Pr nas se še docenti in profesorji vikajo... Pa je docent le enostopnico nižje od profesorja... Ni kaj, univerzitetni profesor je avtoriteta.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc - Cosmofrik
~NIA~ napisal/-a:če nebi vedla da je profesor (ma celo doktorat)
LOL LOL LOL...

Ni to ravno resen faks če ti prfoks kar tako reče, da ti je dal devet,da bi ti pa lahko dal deset. Vsaj pri nas se moraš za desetko večinoma kar kake pol ure do urice potiti pred tablo na ustnem(na izpitu).
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc - Cosmofrik
Super zate če gre tako na izi...
Upam da ti bo šlo tud potem na delovnem mestu tako na izi. No, sicer pa glede na "resnost" faksa tudi v poklicu ne more bit dosti drugače...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]