izredni študij
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
ancurna napisal/-a:mene pa zanima če lahko na izrednem študiju pauziraš?
načeloma lahko
Houd de wereld tegen
- ancurna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: vse pomalo
***Ally*** napisal/-a:ancurna napisal/-a:mene pa zanima če lahko na izrednem študiju pauziraš?
načeloma lahko
a moreš izpolnjevat kakšne pogoje? al ni važno kolko izpitov imaš narejenih? med pauziranejm lahko delaš izpite katere nisi naredu v tekočem letu?
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
to je od faksa do faksa različno, pri nas so redni morali narediti vse izpite za nazaj, izredni pa mislim da samo pogoje za tekoči letnik
tudi glede opravljanja za naprej je odvisno od faksa
tudi glede opravljanja za naprej je odvisno od faksa
Houd de wereld tegen
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
polly-polly napisal/-a:Mogoče katera ve koliko je izredni na difu?
- Univerzitetni program Športna vzgoja (2.,3.,4. letnik) 2909 eur
- Univerzitetni študijski program prve stopnje Športno treniranje (1. letnik) 3049 eur
- Univerzitetni študijski program prve stopnje Športna rekreacija (1. letnik) 1748 eur
- Univerzitetni študijski program prve stopnje Kineziologija (1. letnik) 3222 eur
- Univerzitetni študijski program prve stopnje Športna vzgoja (1. letnik) 3016 eur
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
ancurna napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:ancurna napisal/-a:mene pa zanima če lahko na izrednem študiju pauziraš?
načeloma lahko
a moreš izpolnjevat kakšne pogoje? al ni važno kolko izpitov imaš narejenih? med pauziranejm lahko delaš izpite katere nisi naredu v tekočem letu?
Glede pavziranja je pomoje od vsakega faksa do faksa različno... Tako, da najbolje, da pogledaš malo po spletni strani faksa na katerega se vpisuješ ali pa se kar obrneš na njihove referat, jim pošlješ kak mail, pa boš zagotovo dobila točen odgovor.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
~NIA~ napisal/-a:mi smo jih dobili na predavanju o raznih fakultetah, pa tud ko smorešvali umerjenost poklica itd..
če ne drgač pa na informativnem!
Pri nas so mnda ble samo ene 2, 3 predstavitve na šoli. Potem na informativcu je bla pa tut sam povedana cena za letnik pa kdaj okvirno so predavanja. Drugač se pa niso kaj preveč posvetli, da bi povedali še kaj več o izrednem načinu.

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov