Izplačilo stroškov v službi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
Larisssa napisal/-a:^^a sem slučajno rekla, da se pritožuje?? (napisala si, da bi moral prej misliti na to).
preselila sva se, to je dejstvo, oba si tud iščeva delo v najinem kraju, ampak ni lih tko enostavno trenutno pri iskanju službe, kar verjetno že veš.
jst sem samo omenila, kako je s tem pri fantu, poleg tega mu pa tako ali tako že prej niso plačevali nobenih stroškov za prevoz (ko bi mu morali mesečno LPP karto), tako kot mu niso regresa ipd. ampak to je že druga tema.
verjamem, da vsa podjetja niso fleksibilna, večina jih deluje celo protizakonito, ampak upam, da vsaj tebi ne bo treba tega izkusit.
ja, sm ze mela sluzbo v kraju 30 km stran od doma, ker sem pac doma v kraju, kjer lahko samo kelnaris al pa klosaris. (res ni novih delovnih mest..) In mi niso nic prevoza placal, ker se ni dal pogajat, pac zakamenel sistem in sem pristala, da bom sama placevala privoz. Drugace me sploh ne bi vzel in bi sla lahko: klosart al pa kelnart Sam ja, itak je vsaka situacija neki svojga, tolk kot je razlicnih podjetij in sefov, tolk bo razlicnih pravic/nepravic, pa to celo znotraj iste branze (kolegica je imela pri konkurencni firmi vse stroske povrnjene npr.)
What's the story, morning glory?
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Mi mamo za malco 4€ na dan, nimamo pa neki organiziran. Ok zdj smo v drugih prostorih pa sta ene dve taki menzni restavraciji zraven prej pa še tega ni blo. Sicer si pa jaz kr od doma prnesem, pol k pridem dam pa skuham kosilo.
Za prevoz dobim pa 34€ na mesec kolikor znaša mesečna karta za LPP.
Je pa to res ful odvisno do delodajalca in tudi to drži, da če se preseliš se povečini ti pogoji ne spremenijo oz. je dobra volja delodajalca, da ti plača večje stroške prevoza, če si se npr. preselil iz Lj v Kamnik.
Za prevoz dobim pa 34€ na mesec kolikor znaša mesečna karta za LPP.
Je pa to res ful odvisno do delodajalca in tudi to drži, da če se preseliš se povečini ti pogoji ne spremenijo oz. je dobra volja delodajalca, da ti plača večje stroške prevoza, če si se npr. preselil iz Lj v Kamnik.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
orhideja1 napisal/-a:To vprašanje je namenjeno tistim, ki ste že zaposleni.
Prosim napišite kako daleč se vozite v službo in kako oz. koliko vam povrnejo stroške za prevoz na delo. Poleg tega me zanima koliko dnevno dobite nadomestila za prehrano, oz. ali imate organizirano prehrano.
do službe imam 9 km. za prevoz dobim cca 70€ (obe smeri). Prehrano imamo organizirano (menza), dobim cca 3.5€ na dan za malico.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov