Izpis s faxa

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ma|ick4 » 25. Jul. 2008 12:42

Jaz imam tudi eno vprašanje glede tega izpisovanja in podobno.

Trenutno sem vpisana v mb-ju na FERI-ju na eno smer.Zdaj se bom pa prepisala-ostajam na isti fakulteti,samo smer bom spremenila.In kolikor mi je znano se morem najprej na tisti prvi smeri izpisat,da se potem lahko vpišem na drugo.Je tak?

No...mene zdaj najbolj muči vprašanje,če sem potem do oktobra brez statusa al kak? :?
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 25. Jul. 2008 18:49

ma|ick4 napisal/-a:No...mene zdaj najbolj muči vprašanje,če sem potem do oktobra brez statusa al kak? :?

Js sm mela podobna vprašanja.. in sm prebrala->
http://www.svetovalnica.com/klepetalnic ... ght=#19955
(1., 9. post sta fina)
Po tem sodeč se je pametno čim prej izpisat iz prejšnjega fax-a... da ne čakaš do zadnjega.. pol te pa kakšen dopust unih na referatu zaj***

rachka_ napisal/-a:
marypa napisal/-a:
Ne morš bit vpisana na dva fax-a. Tud redno-izredno ne.. Za status je najboljš, da se vpišeš na višjo šolo.

Mene tud zanima uno, k je *kayka* sprašvala :D .. Js bom pomoje šla do tajništva faxa, rekla: Js bi se izpisala hehe Če pa rabiš kak obrazec in podobno, pa kupiš v bližnji knjigarni :wink:

am lahko si vpisan na 2 faxa.. kr poznam eno, ki študira eno smer v mb, tadruge pa ni in je zato vpisana v lj..mal se fura pa ok. zato me ravno zanima ta možnost :)

Na 2 faxa si lahko vpisan sm dvopredmetno (npr. teološka, ff) ali pa vzporedno. Prepisat se ti na dvopredmetno ne moreš, če si že ponavljala.. za vzporedno morš pa izpolnjevat določene pogoje (2. letnik, verjetno tud visoko povprečje)
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ma|ick4 » 27. Jul. 2008 11:49

Ta link ko si ga dala mi noče odpret.Na svetovalnico lahko pridem,foruma pa mi noče odpret. :(
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 27. Jul. 2008 12:39

Probi kasneje.. Meni ga tudi kdaj ni odprlo.Tam je mal obrazloženo, da maš do oktobra status, tud če se izpišeš (če si na študentskem servisu že dala potrdilo o vpisu) :wink:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 27. Jul. 2008 13:06

ma saj se bom pozanimala.. mislim, da je bolj mogoče da se vpišem v kakšen 2leten visokošolski program.. kr ti baje res nimajo skupnega registra. meni se gre samo za status nič drugo. sicer pa itak delam a tem, da nebi ponavljala :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 27. Jul. 2008 13:59

rachka_ napisal/-a:... 2leten visokošolski program..

...misliš višješolski? :D to sm bla jst letos vpisana zarad statusa..
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ma|ick4 » 27. Jul. 2008 20:16

Hvala ti marypa.Gre se mi najbolj za to,da bi še lahko naprej delala kjer sem zdaj.Saj še mam nekaj dni časa,da mi odpre forum :)
Uporabniški avatar
miau
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a miau » 12. Avg. 2008 9:13

:!: To leto sem bila vpisana na ff (Lj) dvopredmetno. Računam, da bom en predmet nardila, drugega pa najbrž ne. Zarad statusa (če mi ne uspe nardit) bi se rada vpisala na en višješolski program. Kako je pol s tistimi pravicami, da lahko enkrat padem, enkrat ponavljam...Kam se ta vpis potem šteje? Kaj pa če nardim ta drug predmet....sem pol kr na 2 stvari vpisana? Je to možno?

Upam, da bo katera tako prijazna in me malo razsvetlila :D
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 12. Avg. 2008 9:29

miau napisal/-a::!: To leto sem bila vpisana na ff (Lj) dvopredmetno. Računam, da bom en predmet nardila, drugega pa najbrž ne. Zarad statusa (če mi ne uspe nardit) bi se rada vpisala na en višješolski program. Kako je pol s tistimi pravicami, da lahko enkrat padem, enkrat ponavljam...Kam se ta vpis potem šteje? Kaj pa če nardim ta drug predmet....sem pol kr na 2 stvari vpisana? Je to možno?

Upam, da bo katera tako prijazna in me malo razsvetlila :D

mislim, da se tisti tadrug vpis (v višješolski program) ne šteje.. se pravi lahko pol še mirno ponavljaš itd.. tudi sama trenutno iščem takšne možnosti, kr sem v enaki situaciji kot ti :) pač na ff je tak, da če en predmet padeš vse padeš.. čeprav ne razumem zakaj se hočeš vpisat drugam?
Zadnjič spremenil rachka_, dne 12. Avg. 2008 9:31, skupaj popravljeno 1 krat.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 12. Avg. 2008 9:30

red*cherry napisal/-a:
rachka_ napisal/-a:... 2leten visokošolski program..

...misliš višješolski? :D to sm bla jst letos vpisana zarad statusa..

no no to je point celega mojega pozivedovanja tukaj :D torej je možno, da se prepišem v ta program, čeprav sem že izkoristila moj bonus ponavljanja?in lahko hkrati pavziram na filofaxu??
Uporabniški avatar
miau
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a miau » 12. Avg. 2008 9:42

rachka_ napisal/-a:čeprav ne razumem zakaj se hočeš vpisat drugam?

Zakomplicirano :( Eden od dveh predmetov mi ni všeč. Dala sem prošnjo za zamenjavo enega od dveh predmetov in so mi jo zavrnili :( :(. Septembra bom vseeno šla na izpite. Skrbi pa me kaj bo če ne nardim (s statusom in posledični vsemi študentskimi bonitetami).
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 12. Avg. 2008 9:49

rachka_ napisal/-a:
no no to je point celega mojega pozivedovanja tukaj :D torej je možno, da se prepišem v ta program, čeprav sem že izkoristila moj bonus ponavljanja?in lahko hkrati pavziram na filofaxu??

Kateri predmet pa ti dela probleme? (firbec) :razz:
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 30. Jun. 2010 10:35

Ima kdo izkušnje s prepisom na drug fax? Kaj točno moraš izpolniti, kam poslati... vpis je šele od 20.8. - 28.8 vendar me vseeno informativno zanima. Hvala!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Jun. 2010 10:39

Kupiš prijavnico, izpolniš in pošlješ na faks. Simple :) Isto kot za prvi rok (če se nisi že preko neta prijavljala). In na ti prijavnici vse piše, kam pošlješ.

Sej razpis itak še ni zunaj, tako da boš morala počakat, da se najprej folk v 1. roku vpiše.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 30. Jun. 2010 11:00

*mala* napisal/-a:Kupiš prijavnico, izpolniš in pošlješ na faks. Simple :) Isto kot za prvi rok (če se nisi že preko neta prijavljala). In na ti prijavnici vse piše, kam pošlješ.

Sej razpis itak še ni zunaj, tako da boš morala počakat, da se najprej folk v 1. roku vpiše.

Kako pa to storiš preko interneta? Ker lani smo se preko interneta prijavljali kolikor se spomnem :) A Potrebujem kakšno kopijo spričevala? Pomoje prijavnica ne zadošča ali pač :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov