Izpis s faxa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ma|ick4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Jaz imam tudi eno vprašanje glede tega izpisovanja in podobno.
Trenutno sem vpisana v mb-ju na FERI-ju na eno smer.Zdaj se bom pa prepisala-ostajam na isti fakulteti,samo smer bom spremenila.In kolikor mi je znano se morem najprej na tisti prvi smeri izpisat,da se potem lahko vpišem na drugo.Je tak?
No...mene zdaj najbolj muči vprašanje,če sem potem do oktobra brez statusa al kak?
Trenutno sem vpisana v mb-ju na FERI-ju na eno smer.Zdaj se bom pa prepisala-ostajam na isti fakulteti,samo smer bom spremenila.In kolikor mi je znano se morem najprej na tisti prvi smeri izpisat,da se potem lahko vpišem na drugo.Je tak?
No...mene zdaj najbolj muči vprašanje,če sem potem do oktobra brez statusa al kak?
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
ma|ick4 napisal/-a:No...mene zdaj najbolj muči vprašanje,če sem potem do oktobra brez statusa al kak?
Js sm mela podobna vprašanja.. in sm prebrala->
http://www.svetovalnica.com/klepetalnic ... ght=#19955
(1., 9. post sta fina)
Po tem sodeč se je pametno čim prej izpisat iz prejšnjega fax-a... da ne čakaš do zadnjega.. pol te pa kakšen dopust unih na referatu zaj***
rachka_ napisal/-a:marypa napisal/-a:
Ne morš bit vpisana na dva fax-a. Tud redno-izredno ne.. Za status je najboljš, da se vpišeš na višjo šolo.
Mene tud zanima uno, k je *kayka* sprašvala .. Js bom pomoje šla do tajništva faxa, rekla: Js bi se izpisala hehe Če pa rabiš kak obrazec in podobno, pa kupiš v bližnji knjigarni
am lahko si vpisan na 2 faxa.. kr poznam eno, ki študira eno smer v mb, tadruge pa ni in je zato vpisana v lj..mal se fura pa ok. zato me ravno zanima ta možnost
Na 2 faxa si lahko vpisan sm dvopredmetno (npr. teološka, ff) ali pa vzporedno. Prepisat se ti na dvopredmetno ne moreš, če si že ponavljala.. za vzporedno morš pa izpolnjevat določene pogoje (2. letnik, verjetno tud visoko povprečje)
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ma saj se bom pozanimala.. mislim, da je bolj mogoče da se vpišem v kakšen 2leten visokošolski program.. kr ti baje res nimajo skupnega registra. meni se gre samo za status nič drugo. sicer pa itak delam a tem, da nebi ponavljala
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
rachka_ napisal/-a:... 2leten visokošolski program..
...misliš višješolski? to sm bla jst letos vpisana zarad statusa..
-
miau - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2008
To leto sem bila vpisana na ff (Lj) dvopredmetno. Računam, da bom en predmet nardila, drugega pa najbrž ne. Zarad statusa (če mi ne uspe nardit) bi se rada vpisala na en višješolski program. Kako je pol s tistimi pravicami, da lahko enkrat padem, enkrat ponavljam...Kam se ta vpis potem šteje? Kaj pa če nardim ta drug predmet....sem pol kr na 2 stvari vpisana? Je to možno?
Upam, da bo katera tako prijazna in me malo razsvetlila
-
rachka_ - Cosmofrik
miau napisal/-a::!: To leto sem bila vpisana na ff (Lj) dvopredmetno. Računam, da bom en predmet nardila, drugega pa najbrž ne. Zarad statusa (če mi ne uspe nardit) bi se rada vpisala na en višješolski program. Kako je pol s tistimi pravicami, da lahko enkrat padem, enkrat ponavljam...Kam se ta vpis potem šteje? Kaj pa če nardim ta drug predmet....sem pol kr na 2 stvari vpisana? Je to možno?
mislim, da se tisti tadrug vpis (v višješolski program) ne šteje.. se pravi lahko pol še mirno ponavljaš itd.. tudi sama trenutno iščem takšne možnosti, kr sem v enaki situaciji kot ti pač na ff je tak, da če en predmet padeš vse padeš.. čeprav ne razumem zakaj se hočeš vpisat drugam?
Zadnjič spremenil rachka_, dne 12. Avg. 2008 9:31, skupaj popravljeno 1 krat.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rachka_ - Cosmofrik
red*cherry napisal/-a:rachka_ napisal/-a:... 2leten visokošolski program..
...misliš višješolski? to sm bla jst letos vpisana zarad statusa..
no no to je point celega mojega pozivedovanja tukaj torej je možno, da se prepišem v ta program, čeprav sem že izkoristila moj bonus ponavljanja?in lahko hkrati pavziram na filofaxu??
-
miau - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2008
rachka_ napisal/-a:čeprav ne razumem zakaj se hočeš vpisat drugam?
Zakomplicirano Eden od dveh predmetov mi ni všeč. Dala sem prošnjo za zamenjavo enega od dveh predmetov in so mi jo zavrnili . Septembra bom vseeno šla na izpite. Skrbi pa me kaj bo če ne nardim (s statusom in posledični vsemi študentskimi bonitetami).
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
rachka_ napisal/-a:
no no to je point celega mojega pozivedovanja tukaj torej je možno, da se prepišem v ta program, čeprav sem že izkoristila moj bonus ponavljanja?in lahko hkrati pavziram na filofaxu??
Kateri predmet pa ti dela probleme? (firbec)
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Ima kdo izkušnje s prepisom na drug fax? Kaj točno moraš izpolniti, kam poslati... vpis je šele od 20.8. - 28.8 vendar me vseeno informativno zanima. Hvala!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kupiš prijavnico, izpolniš in pošlješ na faks. Simple Isto kot za prvi rok (če se nisi že preko neta prijavljala). In na ti prijavnici vse piše, kam pošlješ.
Sej razpis itak še ni zunaj, tako da boš morala počakat, da se najprej folk v 1. roku vpiše.
Sej razpis itak še ni zunaj, tako da boš morala počakat, da se najprej folk v 1. roku vpiše.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
*mala* napisal/-a:Kupiš prijavnico, izpolniš in pošlješ na faks. Simple Isto kot za prvi rok (če se nisi že preko neta prijavljala). In na ti prijavnici vse piše, kam pošlješ.
Kako pa to storiš preko interneta? Ker lani smo se preko interneta prijavljali kolikor se spomnem A Potrebujem kakšno kopijo spričevala? Pomoje prijavnica ne zadošča ali pač
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov