Izobrazba???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lost.inspiration
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2010
jst pa vpisala rusistiko-slovenistiko
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Sem zobozdravstvena tehtnica in tudi opravljam to delo.
- lost.inspiration
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2010
sošolke, soštudentke...nekej tazga najbrš ja...
upejmo, da uspe po planih
upejmo, da uspe po planih
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
Vpisana sm na FE v Ljubljano.. pa sm še pred izpitnim obdobjem pogruntala da se med vso to matematiko in testosteronsko sivino ne vidm... Tko da grem oktobra na Višjo šolo za gostinstvo in turizem na Bled.. In hvalabogu so ji odobril tudi visokošolski program, tko da bom po 2h letih višješolskega šla pol še naprej...
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
upam da čimmanjše in boš sprejeta brez problema
ej ka pa vem... totalno me je potrlo to da se je vsaka ura začela z odvodi... pa čiiiiiist preveč kompliciranja, izpeljav, ni da ni. Sej elektrotehniko k je pač edin "strokovn" predmet v 1. letniku sem vse teste (pogoji za laboratorijske vaje) naredila pozitivno, pa laboratorijske z 9ko. Samo ostalo pa... tema xX
Pa dokler sm v Ljubljani živela je še šlo nekak s predavanji pa to... pol me je pa vožnja začela ubijat... če hočem bit na predavanju ob 7ih morm ustat ob pol 5ih... In pol maš po možnosti do 9ih predavanja in vlak za domov 20 do polnoči... seveda. ne gre to men
Tko da ja, zdej pa na turizem. Mam kr nekaj izkušenj že iz tega področja, šola je blizu, šola je lahka, tko da računam na povprečje 9,neki
ej ka pa vem... totalno me je potrlo to da se je vsaka ura začela z odvodi... pa čiiiiiist preveč kompliciranja, izpeljav, ni da ni. Sej elektrotehniko k je pač edin "strokovn" predmet v 1. letniku sem vse teste (pogoji za laboratorijske vaje) naredila pozitivno, pa laboratorijske z 9ko. Samo ostalo pa... tema xX
Pa dokler sm v Ljubljani živela je še šlo nekak s predavanji pa to... pol me je pa vožnja začela ubijat... če hočem bit na predavanju ob 7ih morm ustat ob pol 5ih... In pol maš po možnosti do 9ih predavanja in vlak za domov 20 do polnoči... seveda. ne gre to men
Tko da ja, zdej pa na turizem. Mam kr nekaj izkušenj že iz tega področja, šola je blizu, šola je lahka, tko da računam na povprečje 9,neki
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov