Izobrazba???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
prevajalstvo z nekaterimi predmeti iz anglistike
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- Princeska**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
Študiram Laboratorijsko biomedicino..(nekam sem se morala dat)..Želela sm vpisati logopedijo in surdopedagogiko, pa lani ni razpisana..zato razmišljam o ponovnem vpisu
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz pa se bom letos vpisala na sociologijo in interdisciplinarno družboslovje na filozofski v MB. Upam da mi bo uspelo (Lahko se javi kdo, ki ima tudi namen to študirati, da se mal spoznamo prej )
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
Najverjetneje medijske študije v Kopru al pa meneđment al pa turistica. Se bo treba zlo hitro odločit..
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Bodoca univ. dipl. pravnica cez ksn let-let pa pou
Live. Love. Surf.
-
Lady_T_Bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
urš* napisal/-a:Najverjetneje medijske študije v Kopru al pa meneđment al pa turistica. Se bo treba zlo hitro odločit..
pojdi na management
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Še par mesecev pa bom uni.dipl.socialna delavka
In to ne bi zamenjala za noben drug faks ali poklic, čeprav je težko najti delo...me to vsaj veseli in sem se za faks odločila prostovoljno iz lastnega zanimanja, ne zaradi tega, ker bi bilo veliko služb...
In to ne bi zamenjala za noben drug faks ali poklic, čeprav je težko najti delo...me to vsaj veseli in sem se za faks odločila prostovoljno iz lastnega zanimanja, ne zaradi tega, ker bi bilo veliko služb...
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
amyZ napisal/-a:
Edino pravilno!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov