Izobrazba???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
floribunda, kikiriki je uporabnik in ne uporabnica druga stvar pa je, da tudi tvoja najboljša prijateljica lahko pove izkrivljeno stvar. Ni vse ziher, veš?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
pol pač ni moja najboljša prijateljica
but back to the topic...
študiram na biotehniški, komalu bom fertik, samo še diplomo napišem:) samo...
but back to the topic...
študiram na biotehniški, komalu bom fertik, samo še diplomo napišem:) samo...
- SpecialKA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2009
no jst pa sem 3. letnik predšolske vzgoje ...
nisem uspela prebrat vse za nazaj - me pa zanima, če ma katera izkušnje s temi 3+2 variantami. ker jst še kr nebi zaključla in me zelo vleče še naprej. zaenkrat se še nisem nič poznaimala in me čist informativno zanima, če kod tukaj ve kaj in kako...
npr.; a morem do oktobra diplomirat, če se hočem naprej vpisat?? al kok to gre, glede na to, da ne bi vpisala absolventa, če bi šla lahka kr naprej ...
ma ti bolognjski sistemi ...jao
in ...če poznate programe na katerih bi lahko nadaljevala ... poleg razrednega pouka, specialne pedagogike ...
lp
nisem uspela prebrat vse za nazaj - me pa zanima, če ma katera izkušnje s temi 3+2 variantami. ker jst še kr nebi zaključla in me zelo vleče še naprej. zaenkrat se še nisem nič poznaimala in me čist informativno zanima, če kod tukaj ve kaj in kako...
npr.; a morem do oktobra diplomirat, če se hočem naprej vpisat?? al kok to gre, glede na to, da ne bi vpisala absolventa, če bi šla lahka kr naprej ...
ma ti bolognjski sistemi ...jao
in ...če poznate programe na katerih bi lahko nadaljevala ... poleg razrednega pouka, specialne pedagogike ...
lp
* *¨)
¸.•´¸.•*´¨) * ¸.•*¨)
(¸.•´ * (¸.•´* SpecialKA
¸.•´¸.•*´¨) * ¸.•*¨)
(¸.•´ * (¸.•´* SpecialKA
-
ines-ka - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 2. 2009
- Kraj: okolica Lj.
študiram še nič, verjetno pa če se čez 2 leti ne naredi še redni neplačjivi študij za naziv diplomirana kozmetičarka , potem grem v tujino - seveda bom nadaljevala v tej smeri, kjer sem sedaj.
sem pa 3 letnik SŠFKZja ( srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravsvo ) - smer kozmetični tehnik
sem pa 3 letnik SŠFKZja ( srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravsvo ) - smer kozmetični tehnik
You may not be like me, but that's OK,this is me and this is how I stay.
-
cebelica_Kaja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
Študiram Fotografijo, 1. letnik
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
FMF- matematika bolonjski.
Potem pa še upam na magisterij, če bo vse po sreči.
Potem pa še upam na magisterij, če bo vse po sreči.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Končujem študij arhitekture in že delam v enem super biroju
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov