Izobrazba???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
satisfaction - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
sama hodim na epf v Mariboru, jeseni pa se bom vpisala v drugi letnik smer management in organizacija
....komi čakam da bom diplomirala!!
....komi čakam da bom diplomirala!!
-
Muckica* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz sem pa zdaj junija končala prekvalifikacijo za vzgojiteljico predšolskih otrok. Moj prvi poklic pa je aranžerski tehnik. Mogoče bom čez kako leto ali dve nadaljevala na pedagoški fakulteti, smer predšolska vzgoja...kak bi blo to lepo
Nikoli ne reči nikoli
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
...
Zadnjič spremenil *mala*, dne 21. Jan. 2010 21:26, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
tammyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2006
*roxy* napisal/-a:To Tammy: Hodim na Visoko šolo za dizajn/Notranja oprema.
Več o tem najdeš na vsd.si!
hvala za link! precej zanimiva šola ... res škoda, da nisem več o njej vedela pred vpisi . mogoče bi se pa dalo čez kaki dve leti tole skombinirat vzporedno s študijem ekonomije ...
-
bloody_mary - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2007
- Kraj: Zasavje
punchka napisal/-a:jaz sem se vpisala na fdv - novinarstvo
Dobrodošla pri nas!
Sama pa sem sicer na kulturologiji; končala prvi letnik. Sicer pa (predmeti pri različnih smereh sovpadajo) če boš rabila zapiske ali skripte se kar oglasi
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
bejby napisal/-a:Jaz pa bom z oktobrom študentka prvega letnika na Pravu v Mariboru
dobrodošla na našem faxu
Houd de wereld tegen
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
tammyka napisal/-a:*roxy* napisal/-a:To Tammy: Hodim na Visoko šolo za dizajn/Notranja oprema.
hvala za link! precej zanimiva šola ... res škoda, da nisem več o njej vedela pred vpisi . mogoče bi se pa dalo čez kaki dve leti tole skombinirat vzporedno s študijem ekonomije ...
tudi sama bi šla na to šolo, ampak mi žal finance ne dopuščajo tolikšne šolnine. če študiraš izven kraja stalnega prebivališča in nisi ravno založen z dinarčki ta fax odpade. žal
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
anoyel napisal/-a:tammyka napisal/-a:*roxy* napisal/-a:To Tammy: Hodim na Visoko šolo za dizajn/Notranja oprema.
tudi sama bi šla na to šolo, ampak mi žal finance ne dopuščajo tolikšne šolnine. če študiraš izven kraja stalnega prebivališča in nisi ravno založen z dinarčki ta fax odpade. žal
to je bila tudi moja velika želja, pa starši niso bili navdušeni nad financiranjem upam da se bom lahko enkrat kasneje vpisala zaporedno, ker me res ful veseli
Houd de wereld tegen
- _zwezdica_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2007
sugar_baby(mislm da tko)
kero smer greš na visoki zdravstveni,js grem nego 1letnik..
kero smer greš na visoki zdravstveni,js grem nego 1letnik..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov