Izobrazba???

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 05. Jun. 2007 18:31

ooo js se pa ze veselim da drug let zacnem s sinologijo..jeeeej :wink: da se koncno znebim depresije in stresa na pf :twisted:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 05. Jun. 2007 18:45

ekonomistka
Zadnjič spremenil kikyca, dne 01. Apr. 2011 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
Luna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2006
Kraj: overtherainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a Luna » 18. Jun. 2007 15:20

js grem studirat andragogiko. se kdo??
Uporabniški avatar
Imaginary
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2007
Kraj: Lesce

Neprebrana objavaNapisal/-a Imaginary » 18. Jun. 2007 19:31

polly-polly napisal/-a:
fatima napisal/-a:
polly-polly napisal/-a:Grafične in interaktivne komunikacije :D skrajšano GIK :D

Lahko samo vprašam, kaj je sploh to. Nisem še nikoli slišala da to obstaja in si sploh ne znam predstavljati kaj naj bi t bilo.

Ja to je nov program na naravoslovno tehniški fakulteti, prej je bla grafična tehnologija (to sm zej bla 1. letnik, samo bom zanalš ponavlala letnik, zato da padem v bolonski program GIK)... uglavn grafično oblikovanje na računlnik, photoshop, illustrator pa to... je pa use bl tehničn ne tko umetnostno kukr na ALU naprimer. Gre za oblikovanje informacij, tiska in podobno. Sicer pa kej vec tezko napisem ker bo to letos prvo leto.

no, usaj ena hod sm :) jest sm zaenkrat se na gimnaziji sm se pa upisala na "GIK" pa me zanima kuko kj je? a je tezko? mal me skrbi kemija pa fizka k sta baje dost tezke?
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 18. Jun. 2007 19:51

^^ :D težka je matematika. Ostalo men ni. Čeprov men jo je ratalo v prvo nardit. :razz: Zdej se pa učim kemijo. Ma ne vem če sprot delaš sploh ni težko. Je pa velik sprotnega dela v obliki poročil (skor nov učbenik napišeš), od vaj, pa kolokvije maš za pogoj za izpit, .... edino kar nej te skrbi je matematika, ostalo bo že. :)
Uporabniški avatar
Imaginary
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2007
Kraj: Lesce

Neprebrana objavaNapisal/-a Imaginary » 18. Jun. 2007 21:49

polly-polly napisal/-a:^^ :D težka je matematika. Ostalo men ni. Čeprov men jo je ratalo v prvo nardit. :razz: Zdej se pa učim kemijo. Ma ne vem če sprot delaš sploh ni težko. Je pa velik sprotnega dela v obliki poročil (skor nov učbenik napišeš), od vaj, pa kolokvije maš za pogoj za izpit, .... edino kar nej te skrbi je matematika, ostalo bo že. :)

o joj kasn ucbenik?? ne me strasit! :) mah sj matematika men kr gre no sam fiska mi pa nikol ni sla tko da me to bl skrbi :P no sj uprasane ce bom sprejeta...bom pol jamrala, najprej nej me sprejmejo ;)
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 19. Jun. 2007 7:02

^^ maš ZS :wink:
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 19. Jun. 2007 12:28

Ko dokončam faks (to zna trajat še neki časa :P ) bom diplomirana varnostna inženirka :D
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
snow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a snow » 19. Jun. 2007 13:33

^^ nekaj podobnega, dipomirana varstvoslovka (kar kol že to pomen)
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 23. Jun. 2007 15:36

na upravno bi šla sam če bom imela dovolj točk :?
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kosmo_s_Kjem » 23. Jun. 2007 15:53

inchy84 napisal/-a:Ko dokončam faks (to zna trajat še neki časa "tongue" ) bom diplomirana varnostna inženirka "biggrin"

snow napisal/-a:^^ nekaj podobnega, dipomirana varstvoslovka (kar kol že to pomen)

Nočem neč tle mutit oz. uničt upe al karkoli, ampak če se ne motim je to tista fakulteta za varnostne vede (sedež v MB, predavanja u MB, NM, LJ). Smem vprašat s kakšnim namenom, ciljem sta šli na to fakulteto?
Ogromno jih gre, kr hoče bit kriminalist po končanem faxu, al pa delat pr SOVI. K SOVI prideš če maš veze oz. te drugi potisnejo, za kriminalista pa je spet na podobn način. Tako da, dobronameren nasvet usem prihodnjim obiskovalcem ki bodo to brali..za kriminalista maš dobre možnosti recimo, če si najprej uniformiran policist, ob službi pol nrdiš še pravno fakulteto in kasneje če si izbran pač greš še na kriminalistični tečaj. Menda na začetku si v skupini za "organiziran kriminal", in šele kasnej se lahk preštelaš drgam. Vsaj taka je izkušnja osebe s katero sm jaz govoru.

LP!
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 23. Jun. 2007 16:16

Kosmo_s_Kjem napisal/-a:Nočem neč tle mutit oz. uničt upe al karkoli, ampak če se ne motim je to tista fakulteta za varnostne vede (sedež v MB, predavanja u MB, NM, LJ).
LP!

Tole pa za mene ne bo držalo ... jst hodm na FKKT(Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo) smer OTV(Oddelek za tehniško varnost) :wink:

sam za pojasnilo :D
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 23. Jun. 2007 16:20

allessya napisal/-a:FF Maribor: slovenščina in pedagogika

Enako :D
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kosmo_s_Kjem » 23. Jun. 2007 16:29

Inchy84 se opravičujem ...sem "zamutiu". :D
Sm kar sklepal, glede na to da je snow dala ^^ (ona pa bo..diplomirana varstvoslovka).

Drugač, tist fax sm si tudi jaz ogledoval (kamor ti hodš), ampak me je matematika odvrnila..
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 23. Jun. 2007 17:14

zaenkrat sm zihr šele to, da bo definitivno nekej družboslovnega, mam tud za maturo zgodovino in sociologijo, to kar me res zanima. za naprej pa res ne vem in se mogoče kar malo preveč zanašam na to da mam še do februarja čas za odločitev. kolebam med pravno fakulteto (mi lahko lpo lepo prosim kšna na temu faxu pošlje ZS da mi malo pove kako je tm) in pa med filozofsko - sociologija in zgodovina. lepo prosim kakšno z osebnimi izkušnjami da mi malo pomaga :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov