Izobrazba???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz sem tud ful hotla it novinarstvo, samo ko mi je kolegica povedala, da je to sama politika, isto kot vse na fdv-ju, sem si pa hitro premislila.
Zakaj ma tale fdv tolko smeri, če so si pa vse bolj alai manj podobne med sabo
Zakaj ma tale fdv tolko smeri, če so si pa vse bolj alai manj podobne med sabo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- Bershka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- Kraj: Ljubljana
jz sm študentka prava (v Lj).
misyka in vse ostale....pojdite tja kamor vas vleče srce! ker celo življenje opravljat delo, ki te ne veseli... beda. dobro se pozanimaj o študiju novinarstva in se odloči. še posebno, če ti na pravni ne gre po načrtih (hm, ne bi bila prva ), ker z leti se sam zakomplicira in se zna zgodit da se ti fax kr mal zagravža.
sploh pa, kdo pravi, da pravnica ne more biti tudi novinarka? poglej npr. Natašo Pirc!
just follow your dreams....
misyka in vse ostale....pojdite tja kamor vas vleče srce! ker celo življenje opravljat delo, ki te ne veseli... beda. dobro se pozanimaj o študiju novinarstva in se odloči. še posebno, če ti na pravni ne gre po načrtih (hm, ne bi bila prva ), ker z leti se sam zakomplicira in se zna zgodit da se ti fax kr mal zagravža.
sploh pa, kdo pravi, da pravnica ne more biti tudi novinarka? poglej npr. Natašo Pirc!
just follow your dreams....
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Najbrž sm že pisala v to temo, ampak vseen. Hodm na Fakulteto za upravo, in mi je trenutno všeč ... sm pa prvi letnik
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
latinochiqui - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2007
- Kraj: ok. lj
Združena tema
hey!
Dej napište na katero fakulteto oz. srednjo šolo hodite.. Mogoče najdeš 'sošolca' in se spoprijateljiš...
Jst hodm na pravno fakulteto v Lj.. pa bi blo fajn še koga spoznat k tud tja hod... Mal pomoči in nasvetov vedno prov pride... pa da skupaj premagujemo skrbi, strah in tremo..
pa bodoči bruci lahko tud kaj vprašate...
hey!
Dej napište na katero fakulteto oz. srednjo šolo hodite.. Mogoče najdeš 'sošolca' in se spoprijateljiš...
Jst hodm na pravno fakulteto v Lj.. pa bi blo fajn še koga spoznat k tud tja hod... Mal pomoči in nasvetov vedno prov pride... pa da skupaj premagujemo skrbi, strah in tremo..
pa bodoči bruci lahko tud kaj vprašate...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Končala vzgojiteljsko, "aktivno" se pripravljam na maturo, naslednje leto bomo pa še videli, kje bom pristala
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 22. Maj. 2007 19:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
šubičeva gimnazija
uradno pa Gimnazija Jožeta Plečnika LJ
uradno pa Gimnazija Jožeta Plečnika LJ
-
latinochiqui - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2007
- Kraj: ok. lj
Kika napisal/-a:latinochiqui napisal/-a:Jst hodm na pravno fakulteto v Lj.. pa bi blo fajn še koga spoznat k tud tja hod...
Jst tut hodm na pravno LJ
ooooo moja sotrpinka ker letnik pa si? jst sm 1. pa upam da samo enkrat... kako ti gre?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov