Izobrazba???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Hvala, Mimi. Saj, če tako vzameš, danes je vse odvisno od tega kako se znajdeš - se zgodi, da z izobrazbo ene stroke lahko hitro preideš na delo druge stroke (tukaj mislim na podobno delo, ne na neko čisto tatretjo) ali najdeš neko srednjo pot. Se mi zdi, da pedagogika ponuja kar pestro izbiro dela, ne nujno samo v šolstvu, slovenščina je pa itak slovenščina.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst sm se pa včeri dokončno za ceu lajf poslovila od FF-ja ... wiiihhaa
Zdej pa še izbiram med tremi faksi ... ampak sej ubistvu sm se že kr odločila ... Pedagoška v Ljubljani it is!!
Zdej pa še izbiram med tremi faksi ... ampak sej ubistvu sm se že kr odločila ... Pedagoška v Ljubljani it is!!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
V igri mam še FDV pa Pedagoško v Mb-ju ... ubsitvu nism mela lih tok narjen ... ker se zadjavam z 2 izpitoma še za prvi letnik oz. da bi pač mela pogoje za drugega ... Mi pa ubistvu ni tok lahko to skenslat, ker sm ful želala to doštudirat, ampak zarad tega ker se mi je Filo faks že totalno do konca zameru in ga tut od daleč nočem več vidt, bom z veseljem začela neki čist na novo ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
Kaj te pa zanima? Tri smeri maš- tekstilije in oblačila, notranje oblikovanje pa vizualne komunikacije. Na letnik je za plačat vsaj letos 922.000 sit.
Sej drugač je mislm da že tema institutti callegari pa se lahko tam naprej piše...da ne bomo OT
Sej drugač je mislm da že tema institutti callegari pa se lahko tam naprej piše...da ne bomo OT
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
misyka napisal/-a:jaz sem pa na pravni v lj... sicer je v redu, ampak me čedaljebolj vleče novinarstvo... tak, da ne vem kak bo
js isto, sam da sm zj ze drugo leto brucka in bi se blo fino pomatrat mal da nardim...
noro, mam se eno sotrpinko, se ze bols pocutm
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov