Izobrazba???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Men tud ni cist nc jasno s tem urnikom. No, sicer sem pa to tud pricakovala. Ampak v petem nadstropju bi jih pa vse postrelila (to je kratka verzija).
Res pa upam, da se bodo vsaj enkrat v zivljenju zmigali in mi poslali potrdila o vpisu pa indeks itd. KMALU na dom. Mater, sami zajebejo, jst pa posledice nosm.@&#˘$%§§@!!!!!!!!!
Res pa upam, da se bodo vsaj enkrat v zivljenju zmigali in mi poslali potrdila o vpisu pa indeks itd. KMALU na dom. Mater, sami zajebejo, jst pa posledice nosm.@&#˘$%§§@!!!!!!!!!
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Aghrrr kok so zmedeni!!! A je pretežko nekje objavt seznam kako se začne na vsaki smeri?! Pa kaj zdej neki za jutr mutijo?? Pa kako nej vem če nej pridem v pondelk zjutri na vaje al pa ne
Znoru bom.
Znoru bom.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Fak no... Danes popoldne je še pisalo, da ne bo jutri predavanj, zvečer pa, da že bodo. Mah... Bedni so.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
urszika napisal/-a:a pa študentske po pošti dobimo?
Studentske dobimo sele enkat novembra/decembra baje.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hahhahahahha sej ne morem vrjet ... Ja velkom tu da Filo faks ... največje sranje u lajfu ...
Ne sej ne nimam namena nobene strašit, ampak mislm, da ste že na začetku same ugotovile, da je to ena živa štala ... nobenga reda, nobenih obvestil, živa zmešnjava ... skratka đungla od đungle ...
Sicer pa jst komi čakam, da pokam čim dlje stran od te ustanove ...
Ne sej ne nimam namena nobene strašit, ampak mislm, da ste že na začetku same ugotovile, da je to ena živa štala ... nobenga reda, nobenih obvestil, živa zmešnjava ... skratka đungla od đungle ...
Sicer pa jst komi čakam, da pokam čim dlje stran od te ustanove ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Naughty grl napisal/-a:Aghrrr kok so zmedeni!!! A je pretežko nekje objavt seznam kako se začne na vsaki smeri?! Pa kaj zdej neki za jutr mutijo?? Pa kako nej vem če nej pridem v pondelk zjutri na vaje al pa ne
Znoru bom.
Kaj pa maš ti še poleg slovenščine
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
jemina napisal/-a:aha sem ja. Še pedagogiko mam. A maš kje na netu slikco, da te bom pocukala za rokav, ko bom vsa zgubljena stala tm
Poglej na moj blog, pa jo boš našla. Drugače pa če te kaj posebej zanima mi kar pošlji ZS pa se bova dogovorili naprej.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov