Izobrazba???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
adelina - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2006
- Kraj: lj za par let...
FemmeFatal napisal/-a:Jst mam pa en drug problem - se tud FF tice. Narobe so mi tocke stel in kao nisem bla sprejeta. Pa sm se prtozla in so mi sporocil, da sem. Zdej pa nic. Vpisana se vedno nisem. Tisti, ki so v prvem roku prsl na FF, so mi povedal, da so dobil pac posto z informacijami, kdaj prit na vpis itd. Jaz pa nimam se nic.
Tko da zdej res ze ne vem vec, kwa nej nardim. Tale ljubljanska univerza me bo v grob spravla.
Ma kera kake izkusnje al pa nasvet?
Hm. Konkretno za tvoj primer ti ne morem neki pametnega svetovat, razn tega: počakaj, pa se bo uredilo in upaj da se bo...ker men FF tut preseda s tem ko kr neki mutijo...Na primer js bi že mogla bit vpisana (grem ponavljat 1.letnik, ker so bolonjski študij uvedl in je boljši program itd - pol pa sploh enga pogoja nism šla, kr bi itak padla...pa to je že druga zgodba...), sm tak prva oddala prošnjo za ponovni vpis, in so me cel september za nos vlekl...baje se bom lahko ta tedn vpisala ...
V glavnem: FF je norišnica glede vpisa in stvari, ki jih moreš prek referata zrihtat. Rabiš dobre živce. In "kondicijo" za čakanje v vrsti...
Lp
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Tiavanna napisal/-a:O la, sem našla razpored.
ZA vse študente filozofske fakultete, ki se sprašujete kdaj morate na faks...
Kilk
Ufff a kej piše kje kaj se zgodi če takrat ne prideš? Kdo ti pol spravi index? Mislm, kok komplicirajo, kokr da ga niso mogl že pr vpisu dat, al pa po pošti poslat
Jemina superca A si ti tud dvopredmetna?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Na FF je čist preveč ljudi, da bi sploh dal red uvest. Preveč je oddelkov in vsak dela po svoje. Tako da samo globoko dihajte in se ne jezite preveč, ko boste prišle zastonj na faks ali pa zastonj 2 uri stale v vrsti.
Brucke si pa preberite kdaj se vam začnejo predavanja. Takrat je treba prit na faks. Prej pa samo na podelitev indeksov.
FemmeFatal, ti pa le pokliči v referat pa povprašaj kako je z zadevo. Nenazadnje se gre zate in imaš pravico, da ti povejo kdaj in kako se moraš prit vpisat.
adelina, a si na bibliotekarstvu?
Brucke si pa preberite kdaj se vam začnejo predavanja. Takrat je treba prit na faks. Prej pa samo na podelitev indeksov.
FemmeFatal, ti pa le pokliči v referat pa povprašaj kako je z zadevo. Nenazadnje se gre zate in imaš pravico, da ti povejo kdaj in kako se moraš prit vpisat.
adelina, a si na bibliotekarstvu?
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Hvala!
Od jutr naprej bom pa menda tud jaz brucka. Vsaj upam, ker se mi vcasih zdi, da mi tole res ni namenjeno (najprej napacno stete tocke, zdej pa se to). Sem dons klicala in so mi rekli, naj se kar pridem vpisat v casu uradnih ur referata. Btw. kje pa je ta referat?
Od jutr naprej bom pa menda tud jaz brucka. Vsaj upam, ker se mi vcasih zdi, da mi tole res ni namenjeno (najprej napacno stete tocke, zdej pa se to). Sem dons klicala in so mi rekli, naj se kar pridem vpisat v casu uradnih ur referata. Btw. kje pa je ta referat?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
V 5. nadstropju, čisto na vrhu, na levo.
Tam je avtomat, ki deli listke z zaporednimi številkami in zdej je pomoje tam gužva za pop*****
Uradne ure so pa samo od 11.-13., to ne morš verjet, faks s tolikšno maso ljudi in dela samo 2 uri na dan...kriza. zato je fajn, če si kmalu tam in dobiš čimnižjo cifro.
Pišuka, jst sm tud hotla it jutr tja še neki zrihtat, k sm še frej, sam pomoje je zdej res obupna gužva...
Tam je avtomat, ki deli listke z zaporednimi številkami in zdej je pomoje tam gužva za pop*****
Uradne ure so pa samo od 11.-13., to ne morš verjet, faks s tolikšno maso ljudi in dela samo 2 uri na dan...kriza. zato je fajn, če si kmalu tam in dobiš čimnižjo cifro.
Pišuka, jst sm tud hotla it jutr tja še neki zrihtat, k sm še frej, sam pomoje je zdej res obupna gužva...
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Hvala. Porkamotorka, pol bom pa rajs ze zjutri tm. Joj, kolk me vcas prime, da bi koga ustrelila.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Uhh, jaz sem tudi gledala na netu, kdaj se začnejo predavanja in NIČ ne piše. Okej, razen za muzikologijo je nekaj zmedeno navedeno, ampak sem nekako dojela, da pred naslednjim tednom nič ne bo.
Glede na to, da imam dvopredmetno, bo kar kriza sestavit urnik... Ker kakor sem uspela videt, je pretirano zmeden.
Mah...
Je še kakšna na FF na muzikologiji in/ali italijanščini?
Glede na to, da imam dvopredmetno, bo kar kriza sestavit urnik... Ker kakor sem uspela videt, je pretirano zmeden.
Mah...
Je še kakšna na FF na muzikologiji in/ali italijanščini?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov