Izobrazba???

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Yanc » 29. Sep. 2006 12:39

socilano delo
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 29. Sep. 2006 13:17

medijske izredno :roll:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 29. Sep. 2006 13:44

Naughty grl napisal/-a:Jz bi pa neki vprašala, pa bom kr tuki, v tej temi. :)
namreč za vse bodoče študentke Filozofske fakultete (vem, da vas je kr nekej tuki gor) a ste ve dobila urnike na dom? Ker jz sm gledala na netu, pa piše da urnik še ni dokončen. Hkrati je pa čist neki zakompliciran narjen in mi ni nč jasn. :| In zdej ne vem, a mormo mi to v pondelk vseen prit al kako ...? :lach: Ker do zdej so vse po pošti lepo obveščal, in sem pričakovala tud urnik potem a ne. :? Se pa spomnim, da je Mimi_M enkrat omenjala, da se predavanja lahko začnejo v sredini oktobra, al neki v tem smislu ...?
Se zahvaljujem za odgovor že vnaprej. :top:

Pobožne sanje. :P Urnik moraš lepo sama sestavit. Greš na svoj oddelek in se pozanimaš kje se ga da dobit. Nekateri visijo na oglasnih deskah, drugi so tudi na internetu. Različno.

Tisti neuradni je pa ponavadi kar precej pravilen, se pa pojavijo še določene spremembe. Tako da če si dvopredmetni porabiš pol oktobra, da sploh sestaviš urnik. Zna biti pestro.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 29. Sep. 2006 13:46

ja, prekrivanja je velik na Filofaksu... sploh na različnih oddelkih.
V tem primeru moraš pač nekak pogruntat, kaj je bolj nujno od drugega... vaje moraš obvezno obiskovat, pa seminarje, ko bojo,
predavanja pa niso obvezna, je pa na nekaterih zelo fajn, če jih poslušaš, ker ti znajo koristiti pri izpitu... :wink:
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 29. Sep. 2006 14:35

***Ally*** napisal/-a:
allessya napisal/-a:Ostajam na pravu kot pavzer, čeprav sem mela ideje, da bi se prepisala... :?

Kteri letnik pa si? mb če se ne motim?

Ja, v MB sem - zaenkrat še 1. letnik. Nekaj izpitov mi še manjka, med njimi rim. :? Bom pa probala letos to počistit. :)
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 29. Sep. 2006 15:04

Cjooo, tole je za znort :lach: Ja, sem dvopredmetno, pa tud našla sem že urnik (pa zravn piše, da ni dokončen), sam ni mi pa jasno kdaj se predavanja začnejo. Ker tega pa nič ne piše. Za slovo mi je Mimi_M povedala da 9., za gefo pa ...? Sem klicala na faks, pa mi je ženska sam ponavljala, da je v sredo podelitev indexov (kar že vem :roll: ) in ko sem jo še hotla vprašat če bomo o pričetku predavanj ipd. obveščeni po pošti, mi ženska slušalko dol vrže. Ja, super res. :roll:
Še neki kar je pr tem urniku čist nerazložljivga zame, ena predavanja so npr. 6 ur zapored (recimo SL Slovenski knjižnji jezik 1 je od 15.30 - 20.25, mislm a se to norca delajo al kaj :lach:?). Določena predavanja so tok dolga, a je to odvisno v keri skupini si skupin, al mormo to vsi bit tm?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 29. Sep. 2006 15:24

Naughty, tisto so vaje, kjer boste verjetno razdeljeni v skupine in se bodo vse skupine zvrstile v tistem času.
Ni mi pa jasn Pregled svetovne književnosti v petek popoldne... tega je blo pr nas čist malo, samo 2 urci predavanj v 2. letniku, verjetno so kaj spremnili oz. vam dali več svetovne knjževnosti, kar je super, ker prof. Vrečko je pa res predavatelj 1A!!
Ful lepo predava, stvari zna predstavit na tok zanimiv način, boš vidla!
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 29. Sep. 2006 15:28

Aha, se mi je kr zdelo, da mora bit neki s skupinami povezan.
Super, hvala Mimi :) :top:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 29. Sep. 2006 17:07

--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 30. Sep. 2006 19:27

Mene tut neki zanima...tiste, ki greste na filozofsko...Zdej v nedeljo mamo to otvoritev študijskega leta, v ponedeljek popoldne mamo slavnostno podelitev indeksov...Sam a moramo mi v ponedeljek zjutraj že na faks po urniku? :gruebel: Prosim, naj me kera razsvetli, ker me to ful obremenjuje. :?
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 30. Sep. 2006 19:54

Tiavanna, jst mam kolegice, ki hodijo na filofax, pa se jim ponavadi predavanaja začnejo teden kasneje kot ostalim faxom in tako je tudi letos, ker se jim začnejo šele 9. 10. :wink:
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 30. Sep. 2006 20:26

Tiavanna napisal/-a:Mene tut neki zanima...tiste, ki greste na filozofsko...Zdej v nedeljo mamo to otvoritev študijskega leta, v ponedeljek popoldne mamo slavnostno podelitev indeksov...Sam a moramo mi v ponedeljek zjutraj že na faks po urniku? :gruebel: Prosim, naj me kera razsvetli, ker me to ful obremenjuje. :?

Kako podelitev indeksov mi jih imamo že vsi nekaj časa doma?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 30. Sep. 2006 21:06

Maychy :flehan: hvala.

Tiavanna kokr sem jz to razumela je to zgolj simbolična podelitev, in čist ta prave indexe dobimo kasnej al kako? Neki v tem smislu. :gruebel:
*_nincy_* o kerem faksu ti to? FF?
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 30. Sep. 2006 23:34

Jst mam pa en drug problem - se tud FF tice. Narobe so mi tocke stel in kao nisem bla sprejeta. Pa sm se prtozla in so mi sporocil, da sem. Zdej pa nic. Vpisana se vedno nisem. Tisti, ki so v prvem roku prsl na FF, so mi povedal, da so dobil pac posto z informacijami, kdaj prit na vpis itd. Jaz pa nimam se nic.

Tko da zdej res ze ne vem vec, kwa nej nardim. Tale ljubljanska univerza me bo v grob spravla. :cry:

Ma kera kake izkusnje al pa nasvet?
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 30. Sep. 2006 23:48

Naughty grl napisal/-a:Tiavanna kokr sem jz to razumela je to zgolj simbolična podelitev, in čist ta prave indexe dobimo kasnej al kako? Neki v tem smislu. :gruebel:

Ja, to vem. :D Me je sam matralo, če moram v ponedeljek zjutraj že na faks al sam na to "slavnostno podelitev", ker nikjer nič ne piše. Bo. Jaz bom šla v ponedeljek na "podelitev" in pol upam, da se izjasnijo...Bomo vidli. :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov