Izobrazba???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
jagodka85 napisal/-a:fakulteta za organizacijske vede kranj.... prvi letnik in vrjetno bom ostala prvi letnik
Jaz isto, s tem, da upam, da bom šla v drugi letnik
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Pardon!
De gustibus et coloribus non est disputandum.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
jz bi rada novinarstvo...sam kako bo bomo pa vidli. sploh me je ful strah zarad službe, ampak mislim da sem rajši brezposelna kot pa da študiram nekaj kar me ne veseli tko da upam da pridem na novinarstvo - informativc me je čist navdušil
to infinity and beyond!
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Grafične in interaktivne komunikacije skrajšano GIK
- mala bula
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: Posočje
@, jaz bi te pa vprašala, a se da študirat samo ANG prevajalstvo? A ni tako da moraš kombinirat še z NEM, ITA ali FRA? Ali lahko kombiniraš pač še z enim dvopredmetnim programom?
Da ne bom OT, jaz študiram socialno delo, poljščino in sociologijo.
Da ne bom OT, jaz študiram socialno delo, poljščino in sociologijo.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
fatima napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Grafične in interaktivne komunikacije skrajšano GIK
Lahko samo vprašam, kaj je sploh to. Nisem še nikoli slišala da to obstaja in si sploh ne znam predstavljati kaj naj bi t bilo.
Ja to je nov program na naravoslovno tehniški fakulteti, prej je bla grafična tehnologija (to sm zej bla 1. letnik, samo bom zanalš ponavlala letnik, zato da padem v bolonski program GIK)... uglavn grafično oblikovanje na računlnik, photoshop, illustrator pa to... je pa use bl tehničn ne tko umetnostno kukr na ALU naprimer. Gre za oblikovanje informacij, tiska in podobno. Sicer pa kej vec tezko napisem ker bo to letos prvo leto.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov