Izobrazba???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Da ne bom odpirala nove teme bom kr sm napisala.
Lani sem na informativcu izbrala napačno šolo. Moja ful velka želja je oblikovna, sm pa na eni ekonomski. Razmišljala sem, da bi se prepisala vendar je moj edini problem, ki ga imam, da me skrbi zaposlitev po končani šoli. Bi mogoče vedeli ali je v Slo. več možnosti za zaposlitev ekonomskih tehnikov ali za modne oblikovalce?
Lani sem na informativcu izbrala napačno šolo. Moja ful velka želja je oblikovna, sm pa na eni ekonomski. Razmišljala sem, da bi se prepisala vendar je moj edini problem, ki ga imam, da me skrbi zaposlitev po končani šoli. Bi mogoče vedeli ali je v Slo. več možnosti za zaposlitev ekonomskih tehnikov ali za modne oblikovalce?
-
NigHtWishyKa† - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
- Kraj: over the hills and far away
neb vedla...k js sm zbrala pa splošno gim. ampak za razliko od tebe mene ne skrbi končana izobrazba( mam visoke ambicije za naprej) ampak če bom bla zmožne prenašat mojo razredničarko še nadalnja 3 leta...
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
MACA-FACA napisal/-a:men tud mnoge stvari niso jasne...recimo kakšni so pogoji za magisterij? po starem in novem programu? pa za dr.? mislim kaj mi pomaga da mi na koncu težijo z povprečjem, če je že vse mimo:) rada bi se pripravila:)
po starem je po starem (za magisterij morš met narjeno diplomo in to).
po novem (bolonjskem) pa je program 3+2. to pomeni, da delaš prva tri leta dodiplomski študij (ti. prva stopnja) in si na koncu univerzitetni diplomirani karkoliže, potem pa imaš možnost nadaljevati še dve leti (ti. druga stopnja) in ko ju zaključiš je to kao magisterij. ampak zaenkrat še ni zakona, ki bi določal, kaj točno pomeni zaključen po bolonjskem načinu, zato niti na fakultetah ne vejo kak je s tem. ampak poanta je, da prva stopnja (torej tri leta) pomenijo isto kot "stari" 4-letni dodiplomski študij. čeprav mislim da nimajo čisto vsi prenovljeni programi sistema 3+2, ampak so še ene druge kombinacije, v osnovi pa je podobno.
aja pa še en ocvirk- mednarodni odnosi na fdvju od letos dalje nimajo več diplomske, ampak zaključiš z zadnjim izpitom...
upam da jsm kej pomagala
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
rebel* napisal/-a:aja pa še en ocvirk- mednarodni odnosi na fdvju od letos dalje nimajo več diplomske, ampak zaključiš z zadnjim izpitom...
Zakaj ne bi kar podeljevali diplom?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov