Izobrazba???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 871 prispevkov
• Stran 57 od 59
•
Prejšnja
1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59
Naslednja
- modralaguna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 3. 2010
Ž edoštudirala psihologijo, a študiram dalje.
-
Rebeka Kupec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Hrastnik
Vpisala sem se na smer Okolje na Univerzi v Novi Gorici. In ne, ne bom objemala dreves pri Greenpeacu.
-
Tina Verbič - Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
japonščina + južnoslovanski jeziki... komej čakam!
-
Nastja Krivec - Sramežljivka
- Kraj: Rogoza
Jaz zares upam, da pridem na Naravoslovno tehnično fakulteto v Ljubljani. V smer modno oblikovanje. Konkurenca je precej velika in ker nisem v Ljubljani, da bi lahko hodila na priprave za sprejemne izpite, je toliko teže, saj baje FUUUL gledajo na to.
-
Ksenija Zupanc - Sramežljivka
- Kraj: Rimske Toplice
FDV i'm commin'... analitska politologija
- Bunny.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
Nastja Krivec napisal/-a:Jaz zares upam, da pridem na Naravoslovno tehnično fakulteto v Ljubljani. V smer modno oblikovanje. Konkurenca je precej velika in ker nisem v Ljubljani, da bi lahko hodila na priprave za sprejemne izpite, je toliko teže, saj baje FUUUL gledajo na to.
Ja sej pa rečeš da si hodila. Sej ne morjo vedet če si res ali ne. Drugače se pa vidimo na sprejemnih.
-
Bunny. napisal/-a:Nastja Krivec napisal/-a:Jaz zares upam, da pridem na Naravoslovno tehnično fakulteto v Ljubljani. V smer modno oblikovanje. Konkurenca je precej velika in ker nisem v Ljubljani, da bi lahko hodila na priprave za sprejemne izpite, je toliko teže, saj baje FUUUL gledajo na to.
Ja sej pa rečeš da si hodila. Sej ne morjo vedet če si res ali ne. Drugače se pa vidimo na sprejemnih.
ma baje da jih ma ista profesorca priprave, ko je pol glavna v komisiji heh tak da najbrž te že vejo ne
-
Ksenija Zupanc - Sramežljivka
- Kraj: Rimske Toplice
Cintia napisal/-a:Vpisala sem se na pravo v Ljubljani
Tako kot naša Ajda
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
Tina Verbič napisal/-a:japonščina + južnoslovanski jeziki... komej čakam!
upam, da si pripravljena na krvavo obdobje, polno dela vsaj pri japonologiji
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- Bunny.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
Nastja Krivec napisal/-a:Bunny. napisal/-a:Nastja Krivec napisal/-a:Jaz zares upam, da pridem na Naravoslovno tehnično fakulteto v Ljubljani. V smer modno oblikovanje. Konkurenca je precej velika in ker nisem v Ljubljani, da bi lahko hodila na priprave za sprejemne izpite, je toliko teže, saj baje FUUUL gledajo na to.
ma baje da jih ma ista profesorca priprave, ko je pol glavna v komisiji heh tak da najbrž te že vejo ne
Pa reči da si bla na drugih pripravah k jih organizirajo različne šole(ateljeja 2050, art tečaji,...).
-
Bunny. napisal/-a:Nastja Krivec napisal/-a:Bunny. napisal/-a:Nastja Krivec napisal/-a:Jaz zares upam, da pridem na Naravoslovno tehnično fakulteto v Ljubljani. V smer modno oblikovanje. Konkurenca je precej velika in ker nisem v Ljubljani, da bi lahko hodila na priprave za sprejemne izpite, je toliko teže, saj baje FUUUL gledajo na to.
Pa reči da si bla na drugih pripravah k jih organizirajo različne šole(ateljeja 2050, art tečaji,...).
ja samo vsi potrdila dobijo pri nas nam pa v bistu profesorca za oblikovanje pomaga ko je drgač tut neka slikarka pa kaj jaz vem kaj vse še je rekla da nam bo dala občasno kako nalogo pa jki bomo prinesle tiste ko gremo =) kakšna ideja kje naj v lj prespim za sprejemce?! kr se mi ful ne splača nazaj v mb vozit glede na to da imamo soboto in nedeljo jih
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Kraj: Goriče
študirala bom na fakulteti za socialno delo. no, plan je tak
-
Lucia Klasinc - Sramežljivka
- Kraj: Maribor
Trenutno sem v 4. letniku III. gimnazije Maribor. Moje študijske želje:
1. Psihologija
2. Pedagogika in sociologija
3. Matematika
Postati želim, seveda, psihologinja, ker me to res zanima, a me bo zadovoljevalo tudi to na 2. in 3. mestu. Verjamem, da bom sprejeta na tisto šolo, kot mi je namenjeno (morda silim nekam, kjer mi sploh ne bo všeč).
1. Psihologija
2. Pedagogika in sociologija
3. Matematika
Postati želim, seveda, psihologinja, ker me to res zanima, a me bo zadovoljevalo tudi to na 2. in 3. mestu. Verjamem, da bom sprejeta na tisto šolo, kot mi je namenjeno (morda silim nekam, kjer mi sploh ne bo všeč).
Prvi neprebran prispevek • 871 prispevkov
• Stran 57 od 59
•
Prejšnja
1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov