Izobrazba???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Hed Kandi - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
ja javni uslužbenci imajo pač nižje izhodiščne plače kot tisti v gospodarskih dejavnostih. se pa ne rabiš tolko bat za službo, ker je ta bolj ali manj stalna, to pa je po svoje tudi prednost...podjetje lahko propade iz danes na jutri, en zdravstveni doma al pa občina pa ne bo kr tako..
-
tammyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2006
upam, da res, ker tud sama rinem v to "poplavo ekonimstov", čeprav bi bla s svojimi ocenami sprejeta na vsak faks ...
jst še vedno vztrajam pri tem, da s(m)o ekonomisti nujni za dobrobit države in čeprav le-ta zatira družboslovce, jih bo večno potrebovala.
jst še vedno vztrajam pri tem, da s(m)o ekonomisti nujni za dobrobit države in čeprav le-ta zatira družboslovce, jih bo večno potrebovala.
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
tanchy napisal/-a:Jaz pa sem diplomirana upravna organizatorka in še iščem službo, v javni upravi, kot v podjetjih. Trenutno sem preko pogodbe za določen čas zaposlena v gospodarsko interesnem združenju.
Jaz sem tudi diplomirana upravna organizatorka, diplomirala sem januarja 2006, vendar do danes še nisem dobila nobene službe, tak da sem že zelo obupana. Prej ko sem še lahko delala prek študenta je to blo superca, zej pa je res težko brez službe
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
xy
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 10:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Nrdila sm srednjo zdravstveno...sem tehnik zdravstvene nege.
Aja trenutno ne delam v zdravstvu
Grem pa zdej naprej na visoko zdravstveno
Aja trenutno ne delam v zdravstvu
Grem pa zdej naprej na visoko zdravstveno
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov