Izobrazba???

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Keliss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Keliss » 23. Jul. 2007 1:59

fakulteta za sport in kasneje se fizioterapija :)
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 23. Jul. 2007 9:08

anoyel napisal/-a:
cotkica napisal/-a:Danes sem zvedla, da bom študirala na fakulteti za policijsko varnostne vede. Tako, da bodoči sošolci in sošolke, lahko se prej spoznamo.

Očitno se pa le nisi tako dobro pozanimala za svojo fakulteto, kajti ta že dobro leto ni več FPVV, ampak je FVV - Fakulteta za varnostne vede. Brez tistega policijske varnostne vede. Ta fax nima nobene veze s policijo - to je velika zmota, v kateri marsikdo zivi. Sedaj sicer nekaj prenavljajo programe, ampak s policijo še sedaj fax nima nobene veze! :P

Ne, ne, dobro vem, da je uradni naziv Fakulteta za varnostne vede in ne policijsko varnostne. Navajena pa sem že od prej da govorim "polcijsko varnostne vede", pa še velikokrat se zgodi, da kdo meša s faksom za varstvoslovje. Bodi brez skrbi, sem se pozanimala o tem faksu bolj kot za kaj drugega.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 23. Jul. 2007 11:09

Jst bom pa študirala arhitekturo oktobra....la la la la la la :lah: :heiss:
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 23. Jul. 2007 15:18

Js grem pa na FDV-evropske študije-družboslovni vidiki...Mogoče kkšna bodoča sošolka ali sošolec?
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 23. Jul. 2007 16:21

xxx
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 11:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 23. Jul. 2007 17:34

^^Kako si pa lahko sprejeta na dve smeri?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 23. Jul. 2007 17:48

anoyel napisal/-a:
cotkica napisal/-a:Danes sem zvedla, da bom študirala na fakulteti za policijsko varnostne vede. Tako, da bodoči sošolci in sošolke, lahko se prej spoznamo.

Očitno se pa le nisi tako dobro pozanimala za svojo fakulteto, kajti ta že dobro leto ni več FPVV, ampak je FVV - Fakulteta za varnostne vede. Brez tistega policijske varnostne vede. Ta fax nima nobene veze s policijo - to je velika zmota, v kateri marsikdo zivi. Sedaj sicer nekaj prenavljajo programe, ampak s policijo še sedaj fax nima nobene veze! :P

Letos bo nova smer za VS studij, in sicer Varnost in policijsko delo, tako da se tukaj malo motis! Pa brez zamere.

Cotkica - kje pa bos studirala? LJ, MB ali NM?
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 23. Jul. 2007 21:10

Jst bi šla za veterinarko, sam še nism nč 100% prepričana :D Zdj grem v 3. letnik tko da mam še mal časa za razmislt :D
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a In Love Girl » 23. Jul. 2007 21:53

Jst grem tuudi na fakulteto za varnostne vede...če gre katera tudi tja, smer varstvoslovje uni redno naj se javi prosim :D
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Uporabniški avatar
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a TiGy » 23. Jul. 2007 21:57

Js pojma nimam. Bolj gledam fakultete manj se mi kera dopade :?
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 24. Jul. 2007 18:03

br0ken heart napisal/-a:
anoyel napisal/-a:

Letos bo nova smer za VS studij, in sicer Varnost in policijsko delo, tako da se tukaj malo motis! Pa brez zamere.

Ljubljana (VS). A si ti tudi tam?
Uporabniški avatar
zmajcica_5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a zmajcica_5 » 24. Jul. 2007 18:39

js sm pa sprejeta na visoko šolo za turizem in gostinstvo bled :wink:
pa me zanima, če gre še kdo???
k js nobenga ne poznam, da bi su ke studirat :D
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 24. Jul. 2007 20:14

Oh seveda so spremenili naziv, ampak, ko boš diplomirala boš vseen “diplomirana varstvoslovka” tako kot po starem programu VS. Edina razlika pri tem je, da so malce preimenovali imena predmetov in vrstni red spremenili. Tako, da spet ponavljam bistvo, da naš fax nima nobene veze s policijo. Na praksi boš prejela par informacij kako ravnati z žrtvami KD in podobno to je pa tudi vse. Nič pištol in nič podobnega. To je edino kar želim poudariti. Da FVV in Tacen (ki je dejanska 'šola za policaje') nimata nobene povezave. FVV je pa pač družboslovno usmerjen fax na področju varstvoslovja. :wink:
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 25. Jul. 2007 21:08

cotkica napisal/-a:
br0ken heart napisal/-a:
anoyel napisal/-a:

Ljubljana (VS). A si ti tudi tam?

Nop :( Jaz hodim v MB
Hello, 911. I''m on fire!
Luna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2006
Kraj: overtherainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a Luna » 26. Jul. 2007 12:34

a je kaksna bodoca andragoginja?

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani