Izobrazba???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
anoyel napisal/-a:cotkica napisal/-a:Danes sem zvedla, da bom študirala na fakulteti za policijsko varnostne vede. Tako, da bodoči sošolci in sošolke, lahko se prej spoznamo.
Očitno se pa le nisi tako dobro pozanimala za svojo fakulteto, kajti ta že dobro leto ni več FPVV, ampak je FVV - Fakulteta za varnostne vede. Brez tistega policijske varnostne vede. Ta fax nima nobene veze s policijo - to je velika zmota, v kateri marsikdo zivi. Sedaj sicer nekaj prenavljajo programe, ampak s policijo še sedaj fax nima nobene veze!
Ne, ne, dobro vem, da je uradni naziv Fakulteta za varnostne vede in ne policijsko varnostne. Navajena pa sem že od prej da govorim "polcijsko varnostne vede", pa še velikokrat se zgodi, da kdo meša s faksom za varstvoslovje. Bodi brez skrbi, sem se pozanimala o tem faksu bolj kot za kaj drugega.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
xxx
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 11:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
anoyel napisal/-a:cotkica napisal/-a:Danes sem zvedla, da bom študirala na fakulteti za policijsko varnostne vede. Tako, da bodoči sošolci in sošolke, lahko se prej spoznamo.
Očitno se pa le nisi tako dobro pozanimala za svojo fakulteto, kajti ta že dobro leto ni več FPVV, ampak je FVV - Fakulteta za varnostne vede. Brez tistega policijske varnostne vede. Ta fax nima nobene veze s policijo - to je velika zmota, v kateri marsikdo zivi. Sedaj sicer nekaj prenavljajo programe, ampak s policijo še sedaj fax nima nobene veze!
Letos bo nova smer za VS studij, in sicer Varnost in policijsko delo, tako da se tukaj malo motis! Pa brez zamere.
Cotkica - kje pa bos studirala? LJ, MB ali NM?
Hello, 911. I''m on fire!
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
Jst grem tuudi na fakulteto za varnostne vede...če gre katera tudi tja, smer varstvoslovje uni redno naj se javi prosim
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
br0ken heart napisal/-a:anoyel napisal/-a:cotkica napisal/-a:Danes sem zvedla, da bom študirala na fakulteti za policijsko varnostne vede. Tako, da bodoči sošolci in sošolke, lahko se prej spoznamo.
Letos bo nova smer za VS studij, in sicer Varnost in policijsko delo, tako da se tukaj malo motis! Pa brez zamere.
Ljubljana (VS). A si ti tudi tam?
-
zmajcica_5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2007
js sm pa sprejeta na visoko šolo za turizem in gostinstvo bled
pa me zanima, če gre še kdo???
k js nobenga ne poznam, da bi su ke studirat
pa me zanima, če gre še kdo???
k js nobenga ne poznam, da bi su ke studirat
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Oh seveda so spremenili naziv, ampak, ko boš diplomirala boš vseen “diplomirana varstvoslovka” tako kot po starem programu VS. Edina razlika pri tem je, da so malce preimenovali imena predmetov in vrstni red spremenili. Tako, da spet ponavljam bistvo, da naš fax nima nobene veze s policijo. Na praksi boš prejela par informacij kako ravnati z žrtvami KD in podobno to je pa tudi vse. Nič pištol in nič podobnega. To je edino kar želim poudariti. Da FVV in Tacen (ki je dejanska 'šola za policaje') nimata nobene povezave. FVV je pa pač družboslovno usmerjen fax na področju varstvoslovja.
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
cotkica napisal/-a:br0ken heart napisal/-a:anoyel napisal/-a:cotkica napisal/-a:Danes sem zvedla, da bom študirala na fakulteti za policijsko varnostne vede. Tako, da bodoči sošolci in sošolke, lahko se prej spoznamo.
Ljubljana (VS). A si ti tudi tam?
Nop Jaz hodim v MB
Hello, 911. I''m on fire!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov