IZGUBA statusa študenta na višji šoli
-
- Sramežljivka
IZGUBA statusa študenta na višji šoli
Zdravo!
Zanima me sledeče...sem študentka neke višje šole...pri nas sta samo 2 letnika. Grozi mi izguba statusa. Zanima me sledeče..če uzgubiš status,ali moraš res vse izpite plačevat( kdo ve cirka koliko?)? Je potem edina možnost za delo da se prijavim na zavod? Ali se mi izpiti/vaje iz 2. letnika(torej pri nas zadnjega) izbrišejo/izničijo?
Skratka,kaj vse je potrebno storiti ko se ti to zgodi??
Hvala lepa!
Zanima me sledeče...sem študentka neke višje šole...pri nas sta samo 2 letnika. Grozi mi izguba statusa. Zanima me sledeče..če uzgubiš status,ali moraš res vse izpite plačevat( kdo ve cirka koliko?)? Je potem edina možnost za delo da se prijavim na zavod? Ali se mi izpiti/vaje iz 2. letnika(torej pri nas zadnjega) izbrišejo/izničijo?
Skratka,kaj vse je potrebno storiti ko se ti to zgodi??
Hvala lepa!
Če izgubiš status ti druga ne prostane kot, da se prijaviš na zavod, ker drugače ne moreše delat, razen če te kje na črno vzamejo. Ampak vseno, če si na zavudu imaš lahko še socialno.
Jaz sem delala visoko šolo in sem zadnji letnik pustila ( zarad fanta
) in moreš dat noter prošno za pavziranje poleg tega ima Univerza v Ljubljani, moj faks konkretno VSE IZPITE ZA PLAČAT V PRIMERU, DA NIMAŠ STATUSA in PAVZIRAŠ. 1,2,3 je 39,60 eur vsako nadaljno opravljanje pa 120,12 € , s tem, da med letom opraviš toliko izpitov, da imaš pogoj za naslednji letnik se lahko po 1 ali 2 letih vpišeš v naslednji letnik zopet redno.
Ne izpiti/ vaje ti vsi ostanejo in jih po izgubi statusa ni potrebno ponovno delat v kolikor se določen predmet ni spremenil ni obesežnejše snovi.
Glede na to, da si pa ti zadnji letnik, kaj pa absolvent???
Jaz sem delala visoko šolo in sem zadnji letnik pustila ( zarad fanta

Ne izpiti/ vaje ti vsi ostanejo in jih po izgubi statusa ni potrebno ponovno delat v kolikor se določen predmet ni spremenil ni obesežnejše snovi.
Glede na to, da si pa ti zadnji letnik, kaj pa absolvent???
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
-
- Sramežljivka
redna študentka sm...
fora je d sm pač letos pustila študij na zadni stopnici..ne bi o razlogih,je dogla zgodba...in pr nas je pogoj da se ponovno vpišš u letnik oz ponavlaš 3 izpiti in neko praktično delo...js pa tega nism še opravla in dvomim d mi bo do 3.9. znesl...
predvsem me tud zanima,a se lahko js to leto ko zgubim status vpišm na zavod in delam,potem se pa spet vpišm nazaj na fax (vmes ko delam pa nardim te pogoje za ponavljanje)? a se lah pol redno spet vpišm al je kej drugače?
pa še eno vprašanje...če nisi na zavodu in niti nimaš status študenta,al sploh lahko kje delaš? se lah na kšno razpisano službo prjavš?
hvala!
fora je d sm pač letos pustila študij na zadni stopnici..ne bi o razlogih,je dogla zgodba...in pr nas je pogoj da se ponovno vpišš u letnik oz ponavlaš 3 izpiti in neko praktično delo...js pa tega nism še opravla in dvomim d mi bo do 3.9. znesl...
predvsem me tud zanima,a se lahko js to leto ko zgubim status vpišm na zavod in delam,potem se pa spet vpišm nazaj na fax (vmes ko delam pa nardim te pogoje za ponavljanje)? a se lah pol redno spet vpišm al je kej drugače?
pa še eno vprašanje...če nisi na zavodu in niti nimaš status študenta,al sploh lahko kje delaš? se lah na kšno razpisano službo prjavš?
hvala!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
-
- Cosmopolitanka
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka