Življenje doma oz.na svojem

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kje vam je ljubše ?

doma pri starših
21
38%
na svojem
34
62%
Skupaj glasov : 55

Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 17. Apr. 2010 15:14

Na svojem je definitivno boljše. Je treba več delati in za vse si sam oz. s partnerjem. Ampak občutek pa je neprecenljiv. Seveda, če imaš redne prihodke, drugače ne gre. Imam v službi veliko sodelavk, ki so ene celo starejše od mene, pa živijo doma in me vse začudeno gledajo, kako se mi vsak mesec da toliko denarja dati za stanovanje - splača se. Vsaj meni je bojše.
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 18. Apr. 2010 20:16

Dorotheia napisal/-a:Na svojem je definitivno boljše. Je treba več delati in za vse si sam oz. s partnerjem. Ampak občutek pa je neprecenljiv. Seveda, če imaš redne prihodke, drugače ne gre. Imam v službi veliko sodelavk, ki so ene celo starejše od mene, pa živijo doma in me vse začudeno gledajo, kako se mi vsak mesec da toliko denarja dati za stanovanje - splača se. Vsaj meni je bojše.

Denarno si na slabšem, če živiš na svojem, kot pa pri starših,saj si kriješ vse stroške, imaš pa vsaj filing neodvisnosti, ki je pod streho staršev ne moreš imeti.Jaz sem se odraslega počutil šele, ko sem se odselil od staršev in šel v najem.

Zame je nepredstavljivo, da bi pr 30 živel pri starših v svoji otroški sobi.
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 20. Nov. 2010 8:38

rajši bi bla na svojem :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 20. Nov. 2010 15:09

Tamala_mrha napisal/-a:.... In tudi jaz sem že slišala bedastoče kot je ta: itak mi mama vse opere, še avto, pa lika mi, kuha, zakaj bi se s tem obremenjeval sam, če mi ni treba?

Tudi sama poznam ene par takih, ki so zmozni to izjavit....

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov