iskanje uvoznikov

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 21. Avg. 2008 21:42

Aha, ma nisem glih kaj preveč razmišljala v tej smeri, s to temo pa ponovno :idea:, pa sem povprašala. Hvala za odgovor, pa bom še kr malo naokoli povprašala, da vidim kako se še bolj stvari streže (če bo le mogoče)
Valery
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Valery » 22. Avg. 2008 7:42

lahko ti pomagam. Če te zanima piši na ZS.
Uporabniški avatar
*Diar*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2006
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a *Diar* » 07. Jun. 2010 16:34

punce se jaz rabim pomoc okrog tega.. preselila sem se na ciper in mislim da je enih par dobrih izdelkov ki se dajo najt na slovenskem trgu in jih tam ni.. a ma katera kakrsnekoli informacije oziroma nasvete kako bi lahko prisla do tega da bi se dalo te izdelke uvozit tut tja... ker mislim da bi majo nekatere stvari, npr kozmetika essence dober potencial, predvsem ker je ciper draga drzava.. hvala za odgovore..
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 08. Jun. 2010 7:43

Moraš kontaktirat z bazo firme Essence, v Švici al kje majo. In od njih direktno uvažaš, brezveze se mi zdi preko slovenskega zastopnika, ker potem si slovenski zastopnik odrga svoj del, pa še tisti, ki njemu dobavlja...najboljše je najprej direkt probat.

Verjetno bi sklenili agencijsko pogodbo, je pa dobro, da ti greš prej dol in si tam najdeš stranke, katerim boš posredovala. Npr. njihove drogerije, trgovine...da boš lahko prišla do firme z že izdelanim načrtom. Pač pomembno je, da poznaš trg, na katerega misliš uvažat.
Sicer pa, tak mimogrede, v Sloveniji je to urejeno tako, da moraš ti kot zastopnik met odprto firmo - vsaj s.p. Sklepam, da je podobno po vsej EU. Pozanimaj se.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Jun. 2010 10:21

jaz bi na tvojem mestu najprej preveril, kako na cipru odpreti firmo ter če so kakšne omejitve pri uvozu določenih artiklov. potem bi preveril, kakšna je baza potencialnih kupcev, potem je potrebno dodelati logistiko: prevoz po cesti, z ladjo ter distribucija po cipru, ali pa direktno z letalom...

v glavnem tale ciper bi bil velik zalogaj, ker je bogu izza ledja...

po mojem je draga država predvsem zaradi visokih prevoznih stroškov...
Zadnjič spremenil Jochie, dne 08. Jun. 2010 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov