Iskanje službe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Potem pa naj omeni inštrukcije, itak, ampak v takem primeru bi jz napisala, da je blo to "prostovoljno" in ne proti plačilu ; pa npr. ne glih kot izkušnje z delom, ampak kaj se je naučila pri delu kot prodajalka, pač občutek za delo z ljudmi (že mora neki štetš - I hope).
Tako nekako bi jz nardila..
Tako nekako bi jz nardila..
-
Marlboro_gold - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2009
Če katero zanima razgibana služba, kjer si lokacijo in delovni čas izberete sami, plačilo je super, možnost napredka zelo dobra, poleg tega pa je kader mlad in z zelo dobrimi odnosi, mi naj piše na ZS.
Iščejo pa se zgovorne in samozavestne osebe, ki nimajo strahu pred komunikacijo, delo je povezano s finančnim svetovanjem. Predhodno znanje ni potrebno, vsega vas naučijo.
Več na ZS
Lp
Iščejo pa se zgovorne in samozavestne osebe, ki nimajo strahu pred komunikacijo, delo je povezano s finančnim svetovanjem. Predhodno znanje ni potrebno, vsega vas naučijo.
Več na ZS
Lp
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Trenutno aktualna tema zame. Kar nekaj super nasvetov je notri.
Ampak moje izkušnje do zdaj so take, da kar sem dobila je bilo preko vez. Na prošnje pa večinoma sploh niso odgovorili. Ok, ampak i won`t give up.
Ampak moje izkušnje do zdaj so take, da kar sem dobila je bilo preko vez. Na prošnje pa večinoma sploh niso odgovorili. Ok, ampak i won`t give up.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Želim si delati/začeti kot graf. oblikovalka pri reviij. Sem pošiljala portfolio okoli pa niso potrebovali oblikovalca. Aja, no študiram graf. oblikovanje. Leto sem absolventka. Saj imam delo, ampak ni redno, pač pa bolj občasno in si želim nekaj bolj rednega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov