internat
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
supeLLka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2008
- Kraj: MB ;3
mene pa zanima kaj v zvezi z inernati.Kak je v njih.Kak zgledajo,je fulll strogo pa to pa zanima me ki v LJ je kaki internat.Kr sm še trenutno OŠ -bi pa rada ša šla naprej na SŠOF---->srednja šola oblikovanja in fotgrafije-jas pa sem iz maribora.Tak da se razpišite,če ma kdo kake izkušnje z ninternati itd....
ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...
-
nwm no,tak bol me vleče v ljublano ko na ono v mariboru.Bom še premisla.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Ja, res premisli, da ti ne bo žal, sploh če bi šla v LJ zaradi internata samega, se pravi, če misliš, da boš tam bolj svobodna, brez nadzora staršev ipd. - to se ne splača
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
ahahahaha ahahahahha waaaaaaaaaaaaaaa
zadnje čase res opažam kako bi folk samo hodil v tujino in čimbolj stran, kako se jim zdi to vse kul in oh in sploh.... neke tuje šole, čudni programi in oh in sploh smao zato da lahko rečeš da ti pa nisi študiral v tej bedni sloveniji ampak u tujini. mislim, daj bodimo malo domoljubni no, ni čudno da se iz te slovenije sam drek paca, če usi bežijo stran
pa tamalim uzet kompe pa televizijo, nej se grejo na cesto igrat in naj ne sanjajo u bedarijah in posnemajo neke napol nage kul vzornike
zadnje čase res opažam kako bi folk samo hodil v tujino in čimbolj stran, kako se jim zdi to vse kul in oh in sploh.... neke tuje šole, čudni programi in oh in sploh smao zato da lahko rečeš da ti pa nisi študiral v tej bedni sloveniji ampak u tujini. mislim, daj bodimo malo domoljubni no, ni čudno da se iz te slovenije sam drek paca, če usi bežijo stran
pa tamalim uzet kompe pa televizijo, nej se grejo na cesto igrat in naj ne sanjajo u bedarijah in posnemajo neke napol nage kul vzornike
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Punkie očitno nisi prebrala, da se gre za Ljubljano in Maribor.
It was forever..but it didnt last long..
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
punkie_ napisal/-a:ahahahaha ahahahahha waaaaaaaaaaaaaaa
Jst jo pa čist razumm, če hoče iz Maribora pobegnt v Ljubljano. Pač večje mesto, bl dogaja. Kaj je narobe s tem? Tud jst sm šla za au-pair v Pariz, pa bi komot lahko šla v Kranjsko goro al pa Graz.
Hvala bogu, da folk tudi beži ven, hvala bogu da nismo egocentrične zveri, ki drugega kot svoje države ne vidijo in ki prakticirajo razne -izme.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ Ja ne vem no, kaj je lahko tolko boljšega v Ljubljani? Jaz osebno ne bi nikoli šla v Ljubljano (niti v katero drugo mesto, da se razumemo), če bi imela isto šolo na razpolago v MB, še če bi bila šola samo v LJ bi res fajn fajn premislila..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
sončk napisal/-a:punkie_ napisal/-a:ahahahaha ahahahahha waaaaaaaaaaaaaaa
Jst jo pa čist razumm, če hoče iz Maribora pobegnt v Ljubljano. Pač večje mesto, bl dogaja. Kaj je narobe s tem? Tud jst sm šla za au-pair v Pariz, pa bi komot lahko šla v Kranjsko goro al pa Graz.
Hvala bogu, da folk tudi beži ven, hvala bogu da nismo egocentrične zveri, ki drugega kot svoje države ne vidijo in ki prakticirajo razne -izme.
se strinjam s tabo.Nwm no pač bi v lj rajši šla-mislim da je ljublana še vedno v sloveniji-pa nič ni narobe če mi bežimo ven iz nje-Naj rajši malo bolše standarde pa plače naredijo(npr.primerjava z švico) pa noben več nebo bežau iz nje
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
hehe veš ni vse tako črno belo. države, kjer imajo višje plače imajo ponavadi tudi višji standard in višje cene.
res da gre v tem primeru le za Lj in MB, a vseeno se mi zdi čisto nepotrebno, sploh ker je šola tudi v MB. jaz tuki vidim samo to da vsi bežite nekam stran... no, vsakemu svoje... tudi jaz bi rada šla v tujino gledat kako je drugje, ne rečem, da je kaj narobe s takimi izkušnjami, ampak je meja med tem in med preseravanjem po domače. tukej seveda posplošujem, ampak enostavno se mi pač kaže taka slika in dobivam vtis, da bi vsi nekam šli, samo zato da bi šli.
res da gre v tem primeru le za Lj in MB, a vseeno se mi zdi čisto nepotrebno, sploh ker je šola tudi v MB. jaz tuki vidim samo to da vsi bežite nekam stran... no, vsakemu svoje... tudi jaz bi rada šla v tujino gledat kako je drugje, ne rečem, da je kaj narobe s takimi izkušnjami, ampak je meja med tem in med preseravanjem po domače. tukej seveda posplošujem, ampak enostavno se mi pač kaže taka slika in dobivam vtis, da bi vsi nekam šli, samo zato da bi šli.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
punkie_ napisal/-a:hehe veš ni vse tako črno belo. države, kjer imajo višje plače imajo ponavadi tudi višji standard in višje cene.
To pa ful ni res. Cene za raznorazne izdelke so povsod po Z Evropi skor identične oz. še nižje. Ne govorim o turističnih središčih, tud pr ns je v Portorožu kava 4€. Plače pa vemo, kakšne so pri njih in kakšne pri nas.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov