Inštrukcije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Zanima me, če obstaja kdo, ki mu matematika, bolje povedano obrestno-obrestni račun leži?
Imam za rešiti nekaj nalog, pomoč plačam! (Vse bi potekalo preko spleta)
Spremenila sem naslov teme,tako da se bo lahko v njo pisalo vse o inštrukcijah.
Emanuela
Imam za rešiti nekaj nalog, pomoč plačam! (Vse bi potekalo preko spleta)
Spremenila sem naslov teme,tako da se bo lahko v njo pisalo vse o inštrukcijah.
Emanuela
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
kokr sem enkrat videl link pod njenim podpisom za inštrukcije, je uporabnica z imenom: kepka, k ima inštrukcije - šmugla se pa ponavadi v TV IN FILMI, pod temo ugani film
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Hvala za pomoč! Upam, da bo kaj sreče
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Do kdaj pa rabiš? Ti pošljem na mail rešeno (pošlji ZS naslov), slikano z digitalcem (nimam skenerja, tipkala pa tud nebi lih )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* napisal/-a:Do kdaj pa rabiš? Ti pošljem na mail rešeno (pošlji ZS naslov), slikano z digitalcem (nimam skenerja, tipkala pa tud nebi lih )
Do srede! Te kontaktiram na ZS
- *magične_oči*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2011
Nudim inštrukcije matematike za osnovne in srednje šole. Več na ZS.
Življenje je kot ogledalo: smeji se ti, če ga gledaš nasmejano!
- tashka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Helou!
Nudim inštrukcije francoščine za vse tiste, ki se učijo z nule, tiste, ki imajo predznanje in tiste, ki se pripravljajo na maturo!:)
4 mesece sem bila au-pair v Savojskih alpah (dvema fantkoma), eno leto sem študirala na jugu Francije, redno inštruiram francoščino tudi par učencev OŠ in SŠ. Sem zelo pedagoška; komunikativna, uživam v sestavljanju 'učnih ur' - pestre, kreativne naloge in tudi tiste za vežbanje slovnice, video in audio posnetki..tako, da se prilagodim potrebam tistega, ki mu nudim inštrukcije (kar se tiče znanja in stila učenja). Torej vsi, ki bi se radi naučili/izboljšali v fr. jeziku, me lahko kontaktirate na dechva2@gmail.com .
Tjaša
Nudim inštrukcije francoščine za vse tiste, ki se učijo z nule, tiste, ki imajo predznanje in tiste, ki se pripravljajo na maturo!:)
4 mesece sem bila au-pair v Savojskih alpah (dvema fantkoma), eno leto sem študirala na jugu Francije, redno inštruiram francoščino tudi par učencev OŠ in SŠ. Sem zelo pedagoška; komunikativna, uživam v sestavljanju 'učnih ur' - pestre, kreativne naloge in tudi tiste za vežbanje slovnice, video in audio posnetki..tako, da se prilagodim potrebam tistega, ki mu nudim inštrukcije (kar se tiče znanja in stila učenja). Torej vsi, ki bi se radi naučili/izboljšali v fr. jeziku, me lahko kontaktirate na dechva2@gmail.com .
Tjaša
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov