Inštrukcije: nudim/rabim
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Marko78
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2012
Videl sem se da imajo na spletni strani nekaj osnovnih resenih nalog ce te kej prov pride:
http://www.instrukcije-horizont.si/rese ... iz_fizike/
http://www.instrukcije-horizont.si/rese ... iz_fizike/
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:00, skupaj popravljeno 1 krat.
- *magične_oči*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2011
Nudim inštrukcije iz matematike za osnovne in srednje šole. Območje 02. Več info na pvt!
Življenje je kot ogledalo: smeji se ti, če ga gledaš nasmejano!
- Noira
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2013
Lep pozdrav vsem skupaj!
Rabila bi inštrukcije za gimnazijsko fiziko (pretežno snov 1. in 2. letnika). Sem iz okolice MS, zato iščem nekoga iz tega konca. Lahko se pripeljem tudi na dom ali pa potekajo inštrukcije v knjižnici v MS.
Prosim, če me kontaktirate po zasebnem sporočilu, ali pa če vsaj poznate koga in mi posredujete kontakt.
Hvala in lp
Rabila bi inštrukcije za gimnazijsko fiziko (pretežno snov 1. in 2. letnika). Sem iz okolice MS, zato iščem nekoga iz tega konca. Lahko se pripeljem tudi na dom ali pa potekajo inštrukcije v knjižnici v MS.
Prosim, če me kontaktirate po zasebnem sporočilu, ali pa če vsaj poznate koga in mi posredujete kontakt.
Hvala in lp
-
sandry89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Lj
Iščem inštrukcije statistike oz. bolj točno statistična analiza na Ekonomski fakulteti.
moj kontakt: aleksandra989j@gmail.com
moj kontakt: aleksandra989j@gmail.com
this is Life not heaven.. you dont have to be perfect..
- MiaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2013
hej.
Rada bi samo delila dobro izkušnjo za vse ki imate težave z učenjem. Udeležila sem se izobraževanja memokamp v Mb in mi je blo ful dobro. Kao učenje učenja. Dva ful vreji predavatla, ki sta naredla ful faksov obvladata tehnike učenja in mi je bilo res kul.
Mislim da bodo imeli oktobra spet. Se splača.
Rada bi samo delila dobro izkušnjo za vse ki imate težave z učenjem. Udeležila sem se izobraževanja memokamp v Mb in mi je blo ful dobro. Kao učenje učenja. Dva ful vreji predavatla, ki sta naredla ful faksov obvladata tehnike učenja in mi je bilo res kul.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
MiaL napisal/-a:hej.
Nov profil, prvi post, upam da ne gre samo za oglaševanje..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov