indeks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
positive vibration napisal/-a:*skokica* napisal/-a:^A ni tako, da indeks na koncu vrneš?
Neee. Vsaj moji sestrici imata obe doma indekse. Pa tudi jaz, ko sem se izpisala iz Lj, sem ga lahko obdržala.
Moj fant ga je moral pa vrniti takrat, ko je oddal diplomo.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Na FHŠ imamo samo elektronski indeks
Je zelo komot...

I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
mi še imamo indekse, vendar je res vse v elektronski obliki. razen pedagoške nastope in kolokvije nam nekateri vpisujejo v indeks plus internet.
se mi pa zdi koristno, da si ocene še vedno vpisujemo v indeks. za vsak slučaj, kaj pa če se sistem zruši al pa kaj... zagotovo obstaja kak profesor, ki bi imel probleme s tem, ali smo naredili izpit pri njem ali ne...

se mi pa zdi koristno, da si ocene še vedno vpisujemo v indeks. za vsak slučaj, kaj pa če se sistem zruši al pa kaj... zagotovo obstaja kak profesor, ki bi imel probleme s tem, ali smo naredili izpit pri njem ali ne...

-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
*Laura* napisal/-a:mi še imamo indekse, vendar je res vse v elektronski obliki. razen pedagoške nastope in kolokvije nam nekateri vpisujejo v indeks plus internet.
Hm, evo na to pa js nism niti pomisla. To je res čist možno, tko d se strinjam...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov