Hitro branje- power reading
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
mogoče kdo ve, če se da s tem zapomnit tudi 250strani izpeljav enačb?!?!
To bi mi trenutno zlo prav prišlo. Sicer pa mislim, da so te stvari bolj primerne za brat knjige al pa kakšno bolj tako literaturo za razne družboslovne faxe, meni pa verjetno nebi kaj dost koristilo.
To bi mi trenutno zlo prav prišlo. Sicer pa mislim, da so te stvari bolj primerne za brat knjige al pa kakšno bolj tako literaturo za razne družboslovne faxe, meni pa verjetno nebi kaj dost koristilo.
- Flower Power
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 4. 2008
absolutno je to moj projekt za čez počitnice!!! res mislim, da mi bo prišlo še kako prav! a se je kira že vrgla v to in so že kakšni rezultati?
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
Tony Buzan je napisal veliko knjig o tem... pejte mal v knjižnico.
Večina njegovih knjig še ni prevedena v slovenščino, a nič zato - boste zraven pilili tudi angleščino.
Večina njegovih knjig še ni prevedena v slovenščino, a nič zato - boste zraven pilili tudi angleščino.
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
tole hitro branje je SUPER stvar...js sm sla na vikend delavnico pri Samotu (neko podjetje je imelo) in nas je blo tam okol 10, tip je bil skrajno simpaticen, vedel je se pa se ceprou sem na zacetku dvomila vanj (namrec tko vizualno ni dajal kaksnega posebno pozitivnega vtisa)...
naucil smo se tehnike, ki pomagajo pri hitrem branju, nardil par izpiskov, nasvetov...dokazou nam je, da lahko preberemo 10 str v min in dejansko nekaj vemo (to je bil drugi dan delavnice)..AMPAK ce hocemo postat boljsi je treba narest min 21 dni treninga neprekinjenega po navodilih - sproscanje - priprava - branje - izpisovanje,...posebne metode pac in potem se stevilke vecajo..
delam na tem
naucil smo se tehnike, ki pomagajo pri hitrem branju, nardil par izpiskov, nasvetov...dokazou nam je, da lahko preberemo 10 str v min in dejansko nekaj vemo (to je bil drugi dan delavnice)..AMPAK ce hocemo postat boljsi je treba narest min 21 dni treninga neprekinjenega po navodilih - sproscanje - priprava - branje - izpisovanje,...posebne metode pac in potem se stevilke vecajo..
delam na tem
Zivljenje je piskotek!
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
g00fy_qa napisal/-a:Hjaa... jaz imam na računalniku 'knjigo'. Je sicer v ang pa nisem se še spravila študirat tega, samo baje je dobra. Drugače pa ne vem za drugo gradivo.
joj, a še maš tole?? Js bi tut mela...je možno da dobim prek maila, če ti ga pošljem na ZS
In love with live!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov