Gimnazija Celje

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

majči*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a majči* » 01. Sep. 2008 16:58

Čao!
Mam eno vprašanje za tiste ko hodite na gim. v celje...
kera gimnazija se vam zdi v celu najbolša...da so učitli uredu in nasploh vse ostalo...predvsem za francoske razrede
hvala za odgovor;)
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 01. Sep. 2008 18:26

I. gimnazija v Celju. :lach:
Tle pr nas (no zdej že na skor bivši šoli) so ti francozi vedno full uspešni na tekmovanjih, pa tud frankofonski dan mamo, pa nevem ka še use.
Kar se pa profesorjev tiče je pa tko, eni full skulirani, se da vse zment z njimi, nekateri so še pa pravi nacisti. :D Odvisno na koga naletiš.
Sm pa slišala, da bi nej bli pr nas velik bl normalni profesorji k pa npr. na Gim. Celje Center. Nevem pa kok je zdej kej to res. Aja pa tud nevem kak je kej glede Lave.
Uporabniški avatar
agonistka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a agonistka » 01. Sep. 2008 18:28

absolutno ti priporočam gcc (gimnazijo celje-center)
poglej na njihovo stran in tam dobiš vse informacije, ker kok se pa na tej šoli dogaja se pa po moje ne na velikih. :zustimm:
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 01. Sep. 2008 21:10

Gimnazija Celje-Center... Šola vredu, profesorji so pa grozniiiii! Zveri. :) Najdeš sicer redke izjeme, ampak dobr...

Jst zdaj včasih srečam kakšnega na cesti in mi kr dan pokvari. :)

Baje, da so na Kajuhu malo bolj normalni, za Lavo pa nevem kok je kej s profesorji. Se je pa iz mojega razreda na GCC, ogromno ljudi prepisalo, al pa najprej padlo in potem vpisalo na Lavo in jim je pol šlo, so bli zadovoljni.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 02. Sep. 2008 9:03

js sm hodla na gimnazijo lavo in sm z lahkoto naredla,sploh ni neki..profesorji so pa tak eni so ful vredi (sploh za fiziko:)),drugi pa mal manj tak ko vsepovsod
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 02. Sep. 2008 9:41

Js sm bla na GCC in sm bla čist zadovoljna. Eni profesorji res kr dost zahtevajo, najde se pa tut kak tak, pri katermu ni treba nič znat (kaka nemščina), sam ti so res bol redki. Je kr dost zahtevna gimnazija, sam dobiš pa neke delavne navade ki jih rabiš pol za naprej.
Baje je kajuh tut zlo vredu, čeprov se men osebno zdi da svoje dijake tk nafilajo s temu da so najboljši, najbol pametni..da so na konc že kr bogi k si res tk mislijo kaj so (sam moje mnenje). Drgač se pa strinjam da je ena izmed bolšjih gimnazij v Celju.
Kar se pa lave tiče...se mi zdi bol lari fari vse skup, dost poklicnih šol je tam in mislim da že zarat tega profesorji tut pri gimnazijcih ne zahtevajo tolk kokr na drugih gimnazijah.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 11. Dec. 2008 22:44

Na lavo pejt (ŠCC). Sicr nisn na nobeni gimnaziji, sam kolkr se moji prjatli pogovarjajo se mi zdi, da so tam še najbolj normalni profesorji.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov