FDV - bolonjski magisterij

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*malecka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *malecka* » 24. Avg. 2009 15:07

Mene zanima ali katera -i ve kakšen je urnik predavanj na fdv-ju bolonjski magistrski programi - smer strateško tržno komuniciranje. Al pa verejtno je za vse smeri podobno ...

Sem se vpisala letos pa sem ugotovila, da je bivanje v lj fuuul drago, si ga skor ne morm privoščit ker nimam štipendije. Zaj me samo zanima ali so cel teden predavanja in vaje ali samo nvm tri dni, vsaj kako je do zdaj to potekalo. Če je samo tri dni pol se lahk vozim z avtom, al pa še delam v čet in petek recimo.
Ljubezen ni čudo vendar dela čudeže.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 25. Avg. 2009 11:58

Poglej na FDV strani če kaj piše.

Sicer pa, dobro jutro, da je Ljubljana draga ni nič novega.
zvedicaA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a zvedicaA » 14. Sep. 2009 22:58

am a se prvič upisuješ na fdv? ker nam so že v prvem letniku azložil kako deluje stran pa spletni referat.
drgačpa za informacijo, na strani maš urnike, kjer vpišeš program oziroma izbereš, strateško tržno komuniciranje podiplomski bolonjski. oz krkol že, in se ti odprejo urniki (tut datum moraš popraut, kr na današnji še ne bo nič) obveznih predmetov, pol greš pa po izbirnih premetih posebi pogledat za njih kdaj so, saj tko je pr dodiplomskem, sicer lahko da imaš ti vse na svojem urniko in ni treba nič za ibrine gledat.
preporsto uglaunem.
čeprou sm šla zdele pogledat na stran pa ne vem če je že kej ubaulen za novga podiplomca-bolonjskiga kar mal čudno.
probaj če pa ne bo pa pokliči na spletni referat za podiplomski študij.
lp
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a t@ssy » 15. Sep. 2009 12:45

..........
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
zvedicaA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zvedicaA » 15. Sep. 2009 14:06

am za dodiplomce je že od junija, ker sem se vpisala že takrat pa sm itaq mogla vidit urnik da sem si lahko izbrala izbirne... pa za po diplomske ne bolonjske, torej 2. letnik mag. je tut že, sam za te nove programe še ni.
kaj drugač študiraš?
lp
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a t@ssy » 15. Sep. 2009 19:30

.............
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
zvedicaA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a zvedicaA » 16. Sep. 2009 21:40

am EŠ zdej grem v 2. šele sicer, sam lani ko sem se vpisovala julia, ali augusta, je blo vse vredu, pa zdej sm se tut že takoj začetek septembra pa tut nism mela nobenih problemov, tut čudno se mi zdi, da bi se urniki spreminjali če smo zbiral izbirne ravno zato po urniku da se nam ne pokriva.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]