Fakulteta za organizacijske vede

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 23. Avg. 2009 17:47

cosmy napisal/-a:Matematike je kr velik. Če boš šla na visokošolsk program, je baje kr u izi za narest, na uni. smeri jo pa ful kolnejo... so primerki, ki bi lahko že pisali diplomo, a še zmeri pišejo izpit za matematko

Moja kolega sta hodila eden na visoki program, drugi na univerzitetni a sta imela isto matematiko. Nevem od kje tebi ta informacija?
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 23. Avg. 2009 17:49

BLONDI napisal/-a:Hej sosolci!

Tud jaz sem na FOVu, izredno, zdej bom sla v 3. Tale nas faksic je res bol tko za mimgrede. Jaz sploh ne hodim na predavanja, zberem dobre zapiske, najkrajse kar se da, al pa kar izpitna vprasanja in odgovore, to se naucim in 8-ke so tu. Dobro matematika, statistika, poslovno racunovodstvo...tle moras narest mal vaj, ampak tud ni take panike, vse se da...

Ce kdo kaj rabi, naj se kar javi :D

U izi, če plačaš in hodiš izredno.
Fejst težko, če hodiš redno.
Kolega redno ni naredil. Potem je šel izredno in imel same dobre ocene.
Ja tako je na tem faksu.
Uporabniški avatar
Upgrade_me
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Upgrade_me » 17. Sep. 2009 17:07

jaz upam da bom naslednjo leto lahk šla... sam morm še na višji prometni diplomirat letos... potem bi pa šla izredno v mb na smer kadrovska... hodi kera tu v mb to študirat?
Bonnie.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Bonnie.* » 18. Sep. 2009 20:09

a je ta fax tudi v ljubljani?
321123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2009
Kraj: <3

Neprebrana objavaNapisal/-a 321123 » 19. Sep. 2009 10:57

Bonnie.* napisal/-a:a je ta fax tudi v ljubljani?

ta fakulteta je v mariboru ( izredno). v kranju pa redni študij. v LJ pa misim da ni. vendar nisem 100%.

letos so omejitve na tem faksu?
xtina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a xtina » 21. Sep. 2009 6:17

Ammm...sam neki glede tega faxa...VSI govorijo kok je to en u izi fax, kako gre vsak na ta fax in kako ga usak na izi nardi.

To en zacne govort ker se mu posrec in preplonka vse izpite in pol cel svet misl da smo na tem faxu samo "loozerji" in ko koncamo ta fax enostavno nismo vredni nic.

Naj sam povem, da najprej probi it sam na ta fax pa bos vidu-vidla kok na hudicevo je to res u izi ja !

Ne neki govort kar ni res, najprej probi pol pa "nas pluvej"
:D

Drugace pa, Matematika, ce kdo rabi dobre zapiske naj se javi. Jst sm mela zlo dobre in mi je na ta nacin ratalo. Zraven se mal instrukcij in to je to.
In kot vedno, folk govori kok je tezka matematka, glih zarad tega sm jo jst odlasala 3 leta. sploh ni res, vzem si kak mesec casa in predeli vse in thats it. Pa srecno.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 21. Sep. 2009 8:07

xtina napisal/-a:Ammm...sam neki glede tega faxa...VSI govorijo kok je to en u izi fax, kako gre vsak na ta fax in kako ga usak na izi nardi.

To en zacne govort ker se mu posrec in preplonka vse izpite in pol cel svet misl da smo na tem faxu samo "loozerji" in ko koncamo ta fax enostavno nismo vredni nic.

Naj sam povem, da najprej probi it sam na ta fax pa bos vidu-vidla kok na hudicevo je to res u izi ja !

Ne neki govort kar ni res, najprej probi pol pa "nas pluvej"
:D

Drugace pa, Matematika, ce kdo rabi dobre zapiske naj se javi. Jst sm mela zlo dobre in mi je na ta nacin ratalo. Zraven se mal instrukcij in to je to.
In kot vedno, folk govori kok je tezka matematka, glih zarad tega sm jo jst odlasala 3 leta. sploh ni res, vzem si kak mesec casa in predeli vse in thats it. Pa srecno.

Nisem hodila na ta faks, bom pa komentirala, ker sem dosti slišala o njem saj sem tukaj domačinka in poznam veliko ljudi, ki so na njega hodili že dolgo nazaj ali pa zadnje čase. Nenazadnje poznam tudi dva profesorja, ki tam učita.
Zgodba, da je faks lahek se je razvila na začetku njegovega obstoja, ker je takrat dejansko res bil, ker še ni bilo dosti vpisa nanj in so hoteli privabiti študente.
Ker pa so hoteli postati ugledna in enakovredna fakulteta so kriterije hudo poostrili in iz lahkega se je razvil težak faks. Tudi vpis je sedaj velik in je potrebno narediti veliko selekcijo in to se naredi s težkimi izpiti.
Tisti, ki so na faks hodili 30 let nazaj priznajo, da se je težavnost potem precej povečala, ker se čudijo današnjim izpitom. Obstaja pa razlika v težavnosti med rednim in izrednim študijem. Redni je težji in obratno.

Matematika govorim na splošno je najbrž predmet, ki je enim težka drugim ne. Odvisno od posameznika ali je matematični tip ali ni.
xtina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a xtina » 21. Sep. 2009 8:28

Se strinjam z napisanim. Res je tako ampak casi se spremenijo.
Ravno zaradi govoric kako lahek fax je sem se velikokrat vprasala ce sem res tako zabit clovek da en in isti izpot dela po 3-4x ampak ni res da je fax lahak, se je treba za marsikater izpit posteno vsest in naucit stvar.

Poznam veliko ljudi, ki me vprasajo na katerem faxu sem in ko povem je njihov odgovor zanicevalen: aja Kranj, ja seveda...ja dej no, zarad tega ker je nekomu uspelo kupit diplomo in nevem kaj se vse, sem pa jst nic vredna kljub temu da sem posteno gulila solske klopi 4 leta ? No ja...vsak ima svoje mnenje.
Jaz123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaz123 » 24. Sep. 2009 8:40

Živjo. Mene pa zanima če je tukaj še kakšen bruc/ka :razz:
A ste že dubli indekse po mailu? rekli so da jih bomo dubli sred septembra pa še zdej ni nč :D
študentka.88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka.88 » 24. Sep. 2009 22:47

Jaz123 napisal/-a:Živjo. Mene pa zanima če je tukaj še kakšen bruc/ka :razz:
A ste že dubli indekse po mailu? rekli so da jih bomo dubli sred septembra pa še zdej ni nč :D

ja, jaz sem brucka :) s študijskim letom 2009/10 so nam, novincem, ukinili indekse. imamo le še študentske kartice, ki pa jih lahko oktobra dvignemo na referatu. zraven moraš imeti le tisti modri kartonček, ki si ga izpolnila ob vpisu :)

in katera smer si? (če lahko vprašam:))
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 08. Okt. 2009 14:15

A MI LAHKO katera pove kako je s TELOVADBO pr vas.

Kje mate profesorja, kadarkol pridem ga ni! A je že znan urnik športni aktivnosti pr vas za ta semester (Ker v športni dvorani še vedno visi urnik za 2008/2009) in KDAJ je na urniku športna...

ZANIMA ME KARKOLI v zvezi s tem, ker ne morem sploh dobit prfoksa, ker mate tko čudovito stran, da ni gor nobenih urnikov odp rofesorjev (vse je prazno ko greš pod urnik), ne vem kdaj ma govorilne....
Katere športe letos ponujate in kej se nahaja urnik?
Vagabund
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Vagabund » 08. Okt. 2009 16:52

xtina napisal/-a:... sem pa jst nic vredna kljub temu da sem posteno gulila solske klopi 4 leta ? No ja...vsak ima svoje mnenje.

Ti ne, tvoja diploma pa je.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov