Fakulteta za družbene vede
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
g00fy_qa napisal/-a:Ej McLarnovc, a s FDVjevci bi ti bilo izpod časti iti naali
?
Me vabiš?

aja upsala, nisem odgovoril... Ne ni mi izpod časti, zakaj le... Saj proti fdv-jevcem še manj pa proti fdv-jevkam nimam nič....

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
McLarnovc napisal/-a:Sem ti že nekaj postov nazaj navedel zakaj se mi zdi to nesprejemljivo. Če ne znaš brat, tvoj problem.
Si mislila da te bomo vsi hvalili da kako si superduper ko hodiš s prfoksi na kafeta, zdej ko si naletela na par malo trših orehov pa....boli...vem..
Trših orehov

Tu sem, da preberem kako mnenje, ko mi je dolgčas, napišem svojega, dam kak nasvet glede čustev, ličila, trgovine...
Uživaj

- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
evva napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Sem ti že nekaj postov nazaj navedel zakaj se mi zdi to nesprejemljivo. Če ne znaš brat, tvoj problem.
Si mislila da te bomo vsi hvalili da kako si superduper ko hodiš s prfoksi na kafeta, zdej ko si naletela na par malo trših orehov pa....boli...vem..
Trših orehov... dragi moj meni hvala forumašev ne pomeni absolutno NIČ, virtualnih prijateljev ne rabim, imam dosti prijateljev v real life-u, za razlik od nekaterih, ki jim je računalnik, točneje forum cel lajf.
![]()
Tu sem, da preberem kako mnenje, ko mi je dolgčas, napišem svojega, dam kak nasvet glede čustev, ličila, trgovine...
Uživaj
Pol ti je pa dostkrat dolgčas

-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jochie napisal/-a:mc larnovc, reci ne! goofy te na kafe vabi pa te tiplje!

McLarnovc napisal/-a:Me vabiš?
aja upsala, nisem odgovoril... Ne ni mi izpod časti, zakaj le... Saj proti fdv-jevcem še manj pa proti fdv-jevkam nimam nič....
Ni bilo mišljeno kot vabilo, načeloma se ne dobivam z "virtualnimi" ljudmi, samo zanimalo me je, kako daleč boš šel v svojem, recimo temu, ne-maranju FDVja.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
tor napisal/-a:evva napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Sem ti že nekaj postov nazaj navedel zakaj se mi zdi to nesprejemljivo. Če ne znaš brat, tvoj problem.
Trših orehov... dragi moj meni hvala forumašev ne pomeni absolutno NIČ, virtualnih prijateljev ne rabim, imam dosti prijateljev v real life-u, za razlik od nekaterih, ki jim je računalnik, točneje forum cel lajf.
![]()
Uživaj
Pol ti je pa dostkrat dolgčas
Seveda, dostkrat, ko pridem iz službe, faksa, s pijačke...pač namesto da grem spat, preganjam dolgčas tle

Raj dostkrat kot skoz. No drgač, pa še nism cosmofrik kot nekateri (pa ne da bi blo to kej slabga

-
McLarnovc - Cosmofrik
evva napisal/-a:Trših orehov... dragi moj meni hvala forumašev ne pomeni absolutno NIČ, virtualnih prijateljev ne rabim, imam dosti prijateljev v real life-u, za razlik od nekaterih, ki jim je računalnik, točneje forum cel lajf.
![]()
Uživaj
Sem vem da ti je hudo zdej no....boga boga...

Ni bilo mišljeno kot vabilo, načeloma se ne dobivam z "virtualnimi" ljudmi, samo zanimalo me je, kako daleč boš šel v svojem, recimo temu, ne-maranju FDVja.In če si boš ful želel moje družbe - me boš že sam povabil.
In komentar glede mojega ne-maranja fdv-ja potem pa izjave da glede kofeta ne bi bilo problema?

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
evva napisal/-a:*mala* napisal/-a:^^ K da je taka umetnost na FDV pridt?
ah kje, sploh ni umetnost bit nadpovprečen dijak (za vpis na večino smeri na fdvju) in zbrat nadpovprečno število pik
Koliko točk pa je že zate nadpovprečno? Lani je imela najvišjo omejitev komunikologija- okoli 80 točk, ostale smeri pa od 60 do ene 75. Razen komunikologije imajo ostale smeri popolnoma povprečno omejitev

Pa tudi 80 pik (se meni) ne zdi dost.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Saj pa tud na pravno, fs, fri ipd. ni težko pridt..to zdj krneki prazno slamo mlatte in se sam še kregate brezveze. 

Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 26. Dec. 2009 11:34, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Se ne morem upret
Pač ni taka umetnost in čast na FDV pridt, kot jo nekateri delajo
Seveda pa omejitev nima nič s težavnostjo faksa.

Seveda pa omejitev nima nič s težavnostjo faksa.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
..Evelyn.. napisal/-a:Saj pa tud na pravno, fs, fri ipd. ni težko pridt..to zdj krneki prazno slamo mlatte in se sam še kregate brezveze.
Saj na FMF lahko tudi vsak, ki je naredil poklicno maturo in peti predmet, pride. Kako mu bo pa potem šlo, je pa druga stvar

-
McLarnovc - Cosmofrik
..Evelyn.. napisal/-a:Saj pa tud na pravno, fs, fri ipd. ni težko pridt..to zdj krneki prazno slamo mlatte in se sam še kregate brezveze.
Na fs res ni težko pridt, že zelo dolgo ni blo omejitve... Prvi kolokvij je pa že zelo velika omejitev na strojni...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
McLarnovc napisal/-a:In komentar glede mojega ne-maranja fdv-ja potem pa izjave da glede kofeta ne bi bilo problema?
Tako je, ne diskriminiram.

As the shadow follows the body,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov