Fakulteta za družbene vede

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Dec. 2009 9:53

mc larnovc, reci ne! goofy te na kafe vabi pa te tiplje! :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Dec. 2009 9:53

g00fy_qa napisal/-a:Ej McLarnovc, a s FDVjevci bi ti bilo izpod časti iti na :kaffe: ali :bia:?

Me vabiš? :lol:

aja upsala, nisem odgovoril... Ne ni mi izpod časti, zakaj le... Saj proti fdv-jevcem še manj pa proti fdv-jevkam nimam nič.... :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 26. Dec. 2009 10:28

McLarnovc napisal/-a:Sem ti že nekaj postov nazaj navedel zakaj se mi zdi to nesprejemljivo. Če ne znaš brat, tvoj problem.

Si mislila da te bomo vsi hvalili da kako si superduper ko hodiš s prfoksi na kafeta, zdej ko si naletela na par malo trših orehov pa....boli...vem.. :lol:

Trših orehov :lol: ... dragi moj meni hvala forumašev ne pomeni absolutno NIČ, virtualnih prijateljev ne rabim, imam dosti prijateljev v real life-u, za razlik od nekaterih, ki jim je računalnik, točneje forum cel lajf. :roll:
Tu sem, da preberem kako mnenje, ko mi je dolgčas, napišem svojega, dam kak nasvet glede čustev, ličila, trgovine...

Uživaj :wink:
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 26. Dec. 2009 10:37

evva napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Sem ti že nekaj postov nazaj navedel zakaj se mi zdi to nesprejemljivo. Če ne znaš brat, tvoj problem.

Si mislila da te bomo vsi hvalili da kako si superduper ko hodiš s prfoksi na kafeta, zdej ko si naletela na par malo trših orehov pa....boli...vem.. :lol:

Trših orehov :lol: ... dragi moj meni hvala forumašev ne pomeni absolutno NIČ, virtualnih prijateljev ne rabim, imam dosti prijateljev v real life-u, za razlik od nekaterih, ki jim je računalnik, točneje forum cel lajf. :roll:
Tu sem, da preberem kako mnenje, ko mi je dolgčas, napišem svojega, dam kak nasvet glede čustev, ličila, trgovine...

Pol ti je pa dostkrat dolgčas :D
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 26. Dec. 2009 10:42

Jochie napisal/-a:mc larnovc, reci ne! goofy te na kafe vabi pa te tiplje! :D

:P

McLarnovc napisal/-a:Me vabiš? :lol:

aja upsala, nisem odgovoril... Ne ni mi izpod časti, zakaj le... Saj proti fdv-jevcem še manj pa proti fdv-jevkam nimam nič.... :biggrin:

Ni bilo mišljeno kot vabilo, načeloma se ne dobivam z "virtualnimi" ljudmi, samo zanimalo me je, kako daleč boš šel v svojem, recimo temu, ne-maranju FDVja. ;) In če si boš ful želel moje družbe - me boš že sam povabil. :P
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 26. Dec. 2009 10:44

tor napisal/-a:
evva napisal/-a:

Pol ti je pa dostkrat dolgčas :D

Seveda, dostkrat, ko pridem iz službe, faksa, s pijačke...pač namesto da grem spat, preganjam dolgčas tle :wink:
Raj dostkrat kot skoz. No drgač, pa še nism cosmofrik kot nekateri (pa ne da bi blo to kej slabga :) ) ...samo tolko za info :wink: . sem še vedno kofetarica :lol:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Dec. 2009 11:01

evva napisal/-a:Trših orehov :lol: ... dragi moj meni hvala forumašev ne pomeni absolutno NIČ, virtualnih prijateljev ne rabim, imam dosti prijateljev v real life-u, za razlik od nekaterih, ki jim je računalnik, točneje forum cel lajf. :roll:

Sem vem da ti je hudo zdej no....boga boga... :lol:

Ni bilo mišljeno kot vabilo, načeloma se ne dobivam z "virtualnimi" ljudmi, samo zanimalo me je, kako daleč boš šel v svojem, recimo temu, ne-maranju FDVja. ;) In če si boš ful želel moje družbe - me boš že sam povabil. :P

In komentar glede mojega ne-maranja fdv-ja potem pa izjave da glede kofeta ne bi bilo problema? :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Dec. 2009 11:25

evva napisal/-a:
*mala* napisal/-a:^^ K da je taka umetnost na FDV pridt? :lol:

ah kje, sploh ni umetnost bit nadpovprečen dijak (za vpis na večino smeri na fdvju) in zbrat nadpovprečno število pik :roll:

Koliko točk pa je že zate nadpovprečno? Lani je imela najvišjo omejitev komunikologija- okoli 80 točk, ostale smeri pa od 60 do ene 75. Razen komunikologije imajo ostale smeri popolnoma povprečno omejitev :wink:
Pa tudi 80 pik (se meni) ne zdi dost.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Dec. 2009 11:30

Saj pa tud na pravno, fs, fri ipd. ni težko pridt..to zdj krneki prazno slamo mlatte in se sam še kregate brezveze. :P
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 26. Dec. 2009 11:34, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Dec. 2009 11:33

Se ne morem upret :P Pač ni taka umetnost in čast na FDV pridt, kot jo nekateri delajo :D

Seveda pa omejitev nima nič s težavnostjo faksa.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 26. Dec. 2009 11:44

..Evelyn.. napisal/-a:Saj pa tud na pravno, fs, fri ipd. ni težko pridt..to zdj krneki prazno slamo mlatte in se sam še kregate brezveze. :P

Saj na FMF lahko tudi vsak, ki je naredil poklicno maturo in peti predmet, pride. Kako mu bo pa potem šlo, je pa druga stvar :P
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Dec. 2009 12:22

..Evelyn.. napisal/-a:Saj pa tud na pravno, fs, fri ipd. ni težko pridt..to zdj krneki prazno slamo mlatte in se sam še kregate brezveze. :P

Na fs res ni težko pridt, že zelo dolgo ni blo omejitve... Prvi kolokvij je pa že zelo velika omejitev na strojni...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 26. Dec. 2009 17:02

McLarnovc napisal/-a:In komentar glede mojega ne-maranja fdv-ja potem pa izjave da glede kofeta ne bi bilo problema? :D

Tako je, ne diskriminiram. :D Sploh pa res ne vem, kakšen človek si, to o FDVju je samo eno mnenje, ki se tudi lahko spremeni pod težo novih spoznanj.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Dec. 2009 17:42

:P
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Dec. 2009 19:45

bah....nič...edit... :D

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov