Fakulteta za družbene vede
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Jochie napisal/-a:nisem bogi, nič mi ne manjka...![]()
faks imam pa tudi že narejen...sicer sem se učil, sem pa zato mlado meso porival...
![]()
Če si tisto na avatarju, ki si ga imel prej, ti, potem si porival le tu - na forumu, tle si pa res jebač, nimaš kej

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
evva- Js res ne vem zakaj imaš potrebo na vsako objavo odgovorit in jo komentirat? Ker moja razen mogoče glede vprašanja o ustnih izpitov na FDV ni letela nate.
Saj me v bistvu ne moti kofetkanje z profesorji, oz. mi je vseeno zanj. Sem samo povedala svoj pogled na to in da si jaz tega s predavatelji pred ustnim izpitom ne predstavljam. Potem pa komot. Pa pri nas mi še noben profesor ni odgovoril kasneje k v roku 2 dni (še to mislim da ni nihče rabil toliko časa), pa sem jim že kar nekaj mailov poslala; pa imamo profesorje vseh možnih starosti.
Saj me v bistvu ne moti kofetkanje z profesorji, oz. mi je vseeno zanj. Sem samo povedala svoj pogled na to in da si jaz tega s predavatelji pred ustnim izpitom ne predstavljam. Potem pa komot. Pa pri nas mi še noben profesor ni odgovoril kasneje k v roku 2 dni (še to mislim da ni nihče rabil toliko časa), pa sem jim že kar nekaj mailov poslala; pa imamo profesorje vseh možnih starosti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
evva - Kofetarica
*mala* napisal/-a:evva- Js res ne vem zakaj imaš potrebo na vsako objavo odgovorit in jo komentirat? Ker moja razen mogoče glede vprašanja o ustnih izpitov na FDV ni letela nate.
sej ne gre za to a je tvoj post letel name al ne...forum je javni, jaz hodim na fdv, ti ne, ti imaš opazke, oz. vprašanja za študente fdvja, jaz se trenutno dolgočasim, a je kej narobe če sem ti odgovorila? nikol ti ni prov. če ti ne odgovorimo, drezaš, če ti odgovorimo, se pa sprašuješ zakaj ti na vsak post odgovarjamo

kar se pa mailov tiče, jah na žalost mamo ene par takih prfoksov k se jim ne da odgovarjat, al je pa to za njih že višja tehnologija. no, ampak mam kolegico na filo faksu, pa prav da je pr njih pr določenih prfoksih isto.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
evva napisal/-a:Jochie napisal/-a:evva, pa te na kavi kaj v dekolte pogledajo?
...ko zmanjka argumentov
Dej še 27x ponovi ta stavek no....je to ves besedni zaklad ki so te ga naučili na tistem tvojem fdv-ju?
Ene ste tolk brihtne tle, da najbolš da kr predsednika države povabte na kafe...
Dejte se mal zresnit no.

Če bi bil jaz prfoks mi pa še moja osebna morala ne bi dopuščala, da grem danes z enim študentom na kavo, jutri ga pa ruknem na ustnem... Še sreča da je podobno mislečih prfoksov pri nas še 98%, drgač bi blo res hudo...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
evo mclarnovc, to je to...
najbolj žalostno pa je, da izredni študentje nimajo takšnega obsega predavanj, tudi izpiti so lažji, na koncu pa dobijo enak naziv kot redni študentje...
sploh pa...izredni študij bi res moral biti samo za tiste, ki so redno zaposleni in se hočejo naprej izobraževati, ne pa za mulce, ki jim ni uspelo priti na željen faks pa zato plačajo tistih par tisoč evrov...
in tudi kasnejši prepis iz izrednega študija na redni bi ukinil...
najbolj žalostno pa je, da izredni študentje nimajo takšnega obsega predavanj, tudi izpiti so lažji, na koncu pa dobijo enak naziv kot redni študentje...
sploh pa...izredni študij bi res moral biti samo za tiste, ki so redno zaposleni in se hočejo naprej izobraževati, ne pa za mulce, ki jim ni uspelo priti na željen faks pa zato plačajo tistih par tisoč evrov...
in tudi kasnejši prepis iz izrednega študija na redni bi ukinil...
-
evva - Kofetarica
McLarnovc napisal/-a:evva napisal/-a:Jochie napisal/-a:evva, pa te na kavi kaj v dekolte pogledajo?
...ko zmanjka argumentov
Dej še 27x ponovi ta stavek no....je to ves besedni zaklad ki so te ga naučili na tistem tvojem fdv-ju?
Ene ste tolk brihtne tle, da najbolš da kr predsednika države povabte na kafe...
Dejte se mal zresnit no.Ne moreš primerjat zlate krone in venčka iz bršljana. Harvard je elitna zadeva, šolnina je ogromna za naše pojme, da človek pride gor mora biti res že srečnež, da ne naštevam naprej...to pa za sabo potegne dejstvo, da je odnos profesor-študent čisto drugačen, kot je že Jochie povedal. Sej tud pr nas je odnos prfoksov malo drugačen do rednih študentov kot pa do izrednih...ni čudno, če pa vsak nakaže 3 al pa 4 tisoč eurov za en jeb** letnik.
Če bi bil jaz prfoks mi pa še moja osebna morala ne bi dopuščala, da grem danes z enim študentom na kavo, jutri ga pa ruknem na ustnem... Še sreča da je podobno mislečih prfoksov pri nas še 98%, drgač bi blo res hudo...
Meni se pa zdi ravno obratno, da so bolj spoštovani redni študentje kot izredni! Izredni res lažje nardijo, ker pač plačujejo, ampak redni so pa gotovo bolj spoštovani. Vsaj jaz sem dobila tak občutek. Nimaš utemeljenega mnenja glede kavic, sori...
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
*sanja* napisal/-a:ameba napisal/-a:Imam prijatelje na gradbeništvu in medicini in predavanja so pač do zdej (po njihovih besedah) potekala tako, da so profesorji predavali, oni pa poslušali in delali zapiske. Če je pri tebi drugače pa fajn, ane.
Pa saj niti ne morejo kaj dosti drugače potekati. Družboslovje in naravoslovje sta si zelo različna, pri družboslovnih študijih je logično, da je več različnih mnenj, več različnih pogledov in je prav, da na predavanjih vsi sodelujete in razpravljate o določenih stvareh, ker ni samo nekaj prav, vse ostalo pa narobe. V matematiki (govorim za svoj primer, ker to najbolj poznam) pa je tako, da neka trditev drži ali pa ne drži. Pika. Predavatelji nam pač podajo neke znanstveno dokazane izreke, trditve... Mi lahko sprašujemo in se o dolečenih stvareh tudi pogovarjamo, a neke posebne diskusije ne moreš razviti o takih stvareh. To je moje mnenje.
*sanja*, če bi prebrala enega mojih prejšnjih postov bi ugotovila, da sem istega mnenja kot ti. Tudi sama sm napisala, da je način dela na družboslovnem faksu bistveno drugačen od tistega na naravoslovnem in da je bedasto primerjat tako različne fakse med sabo. Napisala sem tudi, da se verjetno neke velike diskusije težko razvijejo na naravoslovnih faksih, kjer vse temelji na določenih pravilih. McLarnovc pa je dejal, da tudi pri njih debatirajo, da potekajo razne diskusije itd., zato sem napisala post, ki si ga citirala

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov