Fakulteta za družbene vede
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
evva napisal/-a: profesorji so ful moderni, vse se da zmenit, gremo tud skupaj na kavo
s tem si vse povedala glede resnosti FDV-ja...
profesor resne fakultete pač ne more kave pit skupaj s študenti, niti se ne more dat vsega zmenit z njim...

-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
*mala* napisal/-a:Sem dala link s točne strani kjer ti to napisalane vem od kje sprememba.
Kako torej delala LE Rim preostalo leto in pol (če po končanem 1 letu imela narejene 4 izpite). Kakor jaz vem je že 1 + 1,5 == 2,5. Kdaj so pa torej ostali 3 izpiti nastali?
Sej ne da me dejansko zanima, ker me res ne, samo zanimive so mi te priredbe informacij
evo razlaga bejba samo zate :bussi:
v prvem letu sem imela narjene 4 izpite, ker stvari pač nisem pristopla dovolj resno, ker pač ni blo sprotnega dela, potem sem se drugo leto vpisala izredno, saj imajo izredni dodatne roke in sem ostale tri izpite naredila v prvem roku, torej novembra. koliko mi je še ostalo?? dovolj jasno?

-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Jochie napisal/-a:evva napisal/-a: profesorji so ful moderni, vse se da zmenit, gremo tud skupaj na kavo
profesor resne fakultete pač ne more kave pit skupaj s študenti, niti se ne more dat vsega zmenit z njim...
tudi profesorji filo faksa hodjo s študenti na kavo, v čem je tu problem?? kake maš Jochie

- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jochie - Cosmopsiho
evva napisal/-a:Jochie napisal/-a:evva napisal/-a: profesorji so ful moderni, vse se da zmenit, gremo tud skupaj na kavo
tudi profesorji filo faksa hodjo s študenti na kavo, v čem je tu problem?? kake maš Jochie
problem je v tem, da ne moreš vzpostaviti avtoritete, ne moreš si zagotoviti spoštovanja, ki si ga zaslužiš, koneckoncev pa tudi ni "človeško", da danes piješ skupaj kavo, jutri ga pa vržeš na izpitu...
in verjamem, da brez problema delaš FDV, če ob svoji lepoti in oblinah še kofetkaš s profesorji...

-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
To je tema o FDVju, ta debata lahek tezek faks je res dosadna. Prvi post:
edit: (ce se ze off topic vseen nadaljuje
)
Se ne strinjam. Raje bi videla, da bi bili tudi nasi profesorji toliko bolj sprosceni, kot pa da rigorozno sledijo nekim bebavim pravilom. Spostovanje si zasluzis na drug nacin, predvsem s svojim delom in znanjem. Cesar zal, za veliko vecino profesorjev pri nas ne drzi. Pa nisem se nikol slisala, da bi s komerkoli sli na kofe. In ce na ustnem izpitu ne znas, ne znas. Konec debate. Pa ce sta najboljsa frenda s profesorjem.
MolliKa napisal/-a:Živjo,
a kdo hod na FDV?Zanima me kakšni so pogoji za vpis v 1 letnik DRUŽBOSLOVNA INFORMATIKA? V vpisniku sem gledala pa ne vem a štekam prou al ne...morš res met kr še en predmet dodatn in ne zadostuje samo poklicna matura?
Lp
edit: (ce se ze off topic vseen nadaljuje

Jochie napisal/-a:problem je v tem, da ne moreš vzpostaviti avtoritete, ne moreš si zagotoviti spoštovanja, ki si ga zaslužiš, koneckoncev pa tudi ni "človeško", da danes piješ skupaj kavo, jutri ga pa vržeš na izpitu...
Se ne strinjam. Raje bi videla, da bi bili tudi nasi profesorji toliko bolj sprosceni, kot pa da rigorozno sledijo nekim bebavim pravilom. Spostovanje si zasluzis na drug nacin, predvsem s svojim delom in znanjem. Cesar zal, za veliko vecino profesorjev pri nas ne drzi. Pa nisem se nikol slisala, da bi s komerkoli sli na kofe. In ce na ustnem izpitu ne znas, ne znas. Konec debate. Pa ce sta najboljsa frenda s profesorjem.
Zadnjič spremenil kepka, dne 23. Dec. 2009 19:38, skupaj popravljeno 2 krat.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Jochie napisal/-a:evva napisal/-a: profesorji so ful moderni, vse se da zmenit, gremo tud skupaj na kavo
Profesor resne fakultete ne more pit kave skupaj s študenti(dejstvo), zmenit se pa da marsikaj, če je le študent dovolj korekten...vedno je vprašljiva korektnost študenta, skoraj nikoli profesorja. Je pa tud odvisno v katerem letniku si...v 1. letniku te imajo vsi za še enega bruca in si samo eden od mnogih. Že v drugem letniku, se ta odnos spremeni, spremeni se odnos študentov do asistentov/profesorjev ter zelo opazno tudi odnos profesorjev do študentov...

Pa še glede sprotnega dela in učenja pred izpiti...na kakem malo težjem faksu(predvsem naravoslovne smeri) je sprotno delo obvezno...brez tega so itak kolokviji totalen polom, izpiti so pa malo boljši... Jaz sem bil zadnja 2 meseca zakopan v poročilih in podobnem sranju, zdaj sem si nekako vzel par dni časa za malo odmislit, po novem letu po pa tistih 14dni do izpitnega obdobja itak totalno ubijalskih...

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
McLarnovc napisal/-a:
Profesor resne fakultete ne more pit kave skupaj s študenti(dejstvo), zmenit se pa da marsikaj, če je le študent dovolj korekten...vedno je vprašljiva korektnost študenta, skoraj nikoli profesorja. Je pa tud odvisno v katerem letniku si...v 1. letniku te imajo vsi za še enega bruca in si samo eden od mnogih. Že v drugem letniku, se ta odnos spremeni, spremeni se odnos študentov do asistentov/profesorjev ter zelo opazno tudi odnos profesorjev do študentov...
Argumenti?
Ne zajebavam, res me zanima zakaj hudiča profesor ne bi smel na kavo s študenti. Izgubi avtoriteto? Zakaj že?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
McLarnovc napisal/-a:Pa še glede sprotnega dela in učenja pred izpiti...na kakem malo težjem faksu(predvsem naravoslovne smeri) je sprotno delo obvezno...brez tega so itak kolokviji totalen polom, izpiti so pa malo boljši... Jaz sem bil zadnja 2 meseca zakopan v poročilih in podobnem sranju, zdaj sem si nekako vzel par dni časa za malo odmislit, po novem letu po pa tistih 14dni do izpitnega obdobja itak totalno ubijalskih...
Ne me spominjat

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Saj človek ne ve ali bi se smejal ali jokal ... Resen profesor ne sme piti kave s študenti?? A pol najbolj resen profesor pride v predavalnico skozi lastni vhod, ima do tega vhoda lasten hodnik, ne opravlja govorilnih ur v živo, ne odgovarja na vprašanja med predavanji itd. - ker je res totalno ponižujoče za profesorja, da pride kakorkoli blizu nivoju študentom? Ali kako to gre?
Jaz, v grobem gledano, imam več spoštovanja do profesorjev, ki so se do nas obnašali (in se še) človeško in jim torej tudi kava ni izpod ponosa; kot pa do profesorjev, ki jim je težko dihati isti zrak s študenti (takih v bistvu ni na našem faksu (oz. jih še ne poznam), ampak recimo nek skop približek tega).
Navsezadnje - profesor je na faksu zaradi študentov, nismo mi tam zaradi profesorja.
Jaz, v grobem gledano, imam več spoštovanja do profesorjev, ki so se do nas obnašali (in se še) človeško in jim torej tudi kava ni izpod ponosa; kot pa do profesorjev, ki jim je težko dihati isti zrak s študenti (takih v bistvu ni na našem faksu (oz. jih še ne poznam), ampak recimo nek skop približek tega).
Navsezadnje - profesor je na faksu zaradi študentov, nismo mi tam zaradi profesorja.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Jochie - Cosmopsiho
za komunikacijo s profesorjem imaš predavanja in govorilne ure, kofetkanja pač niso resna zadeva...
tako kot je nesprejemljivo, da pri športu igralci, trenerji, športni delavci kofetkajo s sodniki, je tole kofetkanje profesorjev s študentkami nesprejemljivo...
saj verjamem, starčki in bejbe, ki jih gledajo z odprtimi usti, verjetno mora biti filing zanj...
ne paše v resen sistem pa konc...
tako kot je nesprejemljivo, da pri športu igralci, trenerji, športni delavci kofetkajo s sodniki, je tole kofetkanje profesorjev s študentkami nesprejemljivo...
saj verjamem, starčki in bejbe, ki jih gledajo z odprtimi usti, verjetno mora biti filing zanj...
ne paše v resen sistem pa konc...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov