Fakulteta za družbene vede

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Dec. 2009 19:21

evva napisal/-a: profesorji so ful moderni, vse se da zmenit, gremo tud skupaj na kavo

s tem si vse povedala glede resnosti FDV-ja...

profesor resne fakultete pač ne more kave pit skupaj s študenti, niti se ne more dat vsega zmenit z njim... :wink:
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 23. Dec. 2009 19:23

*mala* napisal/-a:Sem dala link s točne strani kjer ti to napisala :wink: ne vem od kje sprememba.

Kako torej delala LE Rim preostalo leto in pol (če po končanem 1 letu imela narejene 4 izpite). Kakor jaz vem je že 1 + 1,5 == 2,5. Kdaj so pa torej ostali 3 izpiti nastali?
Sej ne da me dejansko zanima, ker me res ne, samo zanimive so mi te priredbe informacij :D

evo razlaga bejba samo zate :bussi:
v prvem letu sem imela narjene 4 izpite, ker stvari pač nisem pristopla dovolj resno, ker pač ni blo sprotnega dela, potem sem se drugo leto vpisala izredno, saj imajo izredni dodatne roke in sem ostale tri izpite naredila v prvem roku, torej novembra. koliko mi je še ostalo?? dovolj jasno? :wink:
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 23. Dec. 2009 19:24

Jochie napisal/-a:
evva napisal/-a: profesorji so ful moderni, vse se da zmenit, gremo tud skupaj na kavo

profesor resne fakultete pač ne more kave pit skupaj s študenti, niti se ne more dat vsega zmenit z njim... :wink:

tudi profesorji filo faksa hodjo s študenti na kavo, v čem je tu problem?? kake maš Jochie :roll:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Dec. 2009 19:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Dec. 2009 19:31

evva napisal/-a:
Jochie napisal/-a:

tudi profesorji filo faksa hodjo s študenti na kavo, v čem je tu problem?? kake maš Jochie :roll:

problem je v tem, da ne moreš vzpostaviti avtoritete, ne moreš si zagotoviti spoštovanja, ki si ga zaslužiš, koneckoncev pa tudi ni "človeško", da danes piješ skupaj kavo, jutri ga pa vržeš na izpitu...

in verjamem, da brez problema delaš FDV, če ob svoji lepoti in oblinah še kofetkaš s profesorji... :)
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 23. Dec. 2009 19:33

pozabu si na zagotovljeno službo! :twisted:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 23. Dec. 2009 19:34

To je tema o FDVju, ta debata lahek tezek faks je res dosadna. Prvi post:
MolliKa napisal/-a:Živjo,

a kdo hod na FDV? ;) Zanima me kakšni so pogoji za vpis v 1 letnik DRUŽBOSLOVNA INFORMATIKA? V vpisniku sem gledala pa ne vem a štekam prou al ne...morš res met kr še en predmet dodatn in ne zadostuje samo poklicna matura?

Lp

edit: (ce se ze off topic vseen nadaljuje :bgdev:)
Jochie napisal/-a:problem je v tem, da ne moreš vzpostaviti avtoritete, ne moreš si zagotoviti spoštovanja, ki si ga zaslužiš, koneckoncev pa tudi ni "človeško", da danes piješ skupaj kavo, jutri ga pa vržeš na izpitu...

Se ne strinjam. Raje bi videla, da bi bili tudi nasi profesorji toliko bolj sprosceni, kot pa da rigorozno sledijo nekim bebavim pravilom. Spostovanje si zasluzis na drug nacin, predvsem s svojim delom in znanjem. Cesar zal, za veliko vecino profesorjev pri nas ne drzi. Pa nisem se nikol slisala, da bi s komerkoli sli na kofe. In ce na ustnem izpitu ne znas, ne znas. Konec debate. Pa ce sta najboljsa frenda s profesorjem.
Zadnjič spremenil kepka, dne 23. Dec. 2009 19:38, skupaj popravljeno 2 krat.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Dec. 2009 19:34

super! direktorjeva žena ve zanjo? :D

je delovno mesto pisarniški stol ali postelja? :)
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 23. Dec. 2009 19:42

Jochie napisal/-a:super! direktorjeva žena ve zanjo? :D
je delovno mesto pisarniški stol ali postelja? :)

1)amm... glavna direktorca je ženska :D
2)kakor kdaj :wink:

Jochie, greš z mano v banovce? zbiram prijave...

KONEC OFF TOPIC!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Dec. 2009 19:47

ne, imam bližje čateške toplice! te pa jaz povabim v čateške! :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 23. Dec. 2009 21:27

Jochie napisal/-a:

Profesor resne fakultete ne more pit kave skupaj s študenti(dejstvo), zmenit se pa da marsikaj, če je le študent dovolj korekten...vedno je vprašljiva korektnost študenta, skoraj nikoli profesorja. Je pa tud odvisno v katerem letniku si...v 1. letniku te imajo vsi za še enega bruca in si samo eden od mnogih. Že v drugem letniku, se ta odnos spremeni, spremeni se odnos študentov do asistentov/profesorjev ter zelo opazno tudi odnos profesorjev do študentov... :wink:

Pa še glede sprotnega dela in učenja pred izpiti...na kakem malo težjem faksu(predvsem naravoslovne smeri) je sprotno delo obvezno...brez tega so itak kolokviji totalen polom, izpiti so pa malo boljši... Jaz sem bil zadnja 2 meseca zakopan v poročilih in podobnem sranju, zdaj sem si nekako vzel par dni časa za malo odmislit, po novem letu po pa tistih 14dni do izpitnega obdobja itak totalno ubijalskih... :|
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ameba » 23. Dec. 2009 22:55

McLarnovc napisal/-a:
Profesor resne fakultete ne more pit kave skupaj s študenti(dejstvo), zmenit se pa da marsikaj, če je le študent dovolj korekten...vedno je vprašljiva korektnost študenta, skoraj nikoli profesorja. Je pa tud odvisno v katerem letniku si...v 1. letniku te imajo vsi za še enega bruca in si samo eden od mnogih. Že v drugem letniku, se ta odnos spremeni, spremeni se odnos študentov do asistentov/profesorjev ter zelo opazno tudi odnos profesorjev do študentov... :wink:

Argumenti?

Ne zajebavam, res me zanima zakaj hudiča profesor ne bi smel na kavo s študenti. Izgubi avtoriteto? Zakaj že?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Dec. 2009 22:58

McLarnovc napisal/-a:Pa še glede sprotnega dela in učenja pred izpiti...na kakem malo težjem faksu(predvsem naravoslovne smeri) je sprotno delo obvezno...brez tega so itak kolokviji totalen polom, izpiti so pa malo boljši... Jaz sem bil zadnja 2 meseca zakopan v poročilih in podobnem sranju, zdaj sem si nekako vzel par dni časa za malo odmislit, po novem letu po pa tistih 14dni do izpitnega obdobja itak totalno ubijalskih... :|

Ne me spominjat :? Pred 5 dnevi končno prišla do pavze po 2 mesecih :) naslednji teden začnem za kolokvije/izpite januarja, kjer bo spet ubijalsko.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 23. Dec. 2009 23:17

Saj človek ne ve ali bi se smejal ali jokal ... Resen profesor ne sme piti kave s študenti?? A pol najbolj resen profesor pride v predavalnico skozi lastni vhod, ima do tega vhoda lasten hodnik, ne opravlja govorilnih ur v živo, ne odgovarja na vprašanja med predavanji itd. - ker je res totalno ponižujoče za profesorja, da pride kakorkoli blizu nivoju študentom? Ali kako to gre?

Jaz, v grobem gledano, imam več spoštovanja do profesorjev, ki so se do nas obnašali (in se še) človeško in jim torej tudi kava ni izpod ponosa; kot pa do profesorjev, ki jim je težko dihati isti zrak s študenti (takih v bistvu ni na našem faksu (oz. jih še ne poznam), ampak recimo nek skop približek tega).

Navsezadnje - profesor je na faksu zaradi študentov, nismo mi tam zaradi profesorja.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Dec. 2009 23:47

za komunikacijo s profesorjem imaš predavanja in govorilne ure, kofetkanja pač niso resna zadeva...

tako kot je nesprejemljivo, da pri športu igralci, trenerji, športni delavci kofetkajo s sodniki, je tole kofetkanje profesorjev s študentkami nesprejemljivo...

saj verjamem, starčki in bejbe, ki jih gledajo z odprtimi usti, verjetno mora biti filing zanj...

ne paše v resen sistem pa konc...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov