FAKS!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- cappy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2009
ojla.mene pa nekaj zanima če slučajno kdo ve
...letos sej maturantka in sem bila sprejeta na ekonomsko fakulteto v lj ...ampak to sem napisala pod 3, mesto in nisem pričakovala da bom sprejeta...tako da zdaj bi rada fax zamenjala...ali je možno da se grem upisati na ekonomsko in se potem tudi izpišem in se v 2.roku upišem na tist fax ki ga jaz hočem če bodo mesta še prosta?prosim za odgovore ČIMPREJ!

-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Lej pod kariero maš miljon tem kam bi to lahko napisala/vprašala.
In NE, ne moreš se kr vpisvat in izpisovat tko kot teb paše. Sploh pa se ne moreš zdej vpisat in še pred drugim rokom izpisat. Če se pa zdej ne greš vpisat se pa lahko vpišeš šele v tretjem roku tam kjer je fraj.
In NE, ne moreš se kr vpisvat in izpisovat tko kot teb paše. Sploh pa se ne moreš zdej vpisat in še pred drugim rokom izpisat. Če se pa zdej ne greš vpisat se pa lahko vpišeš šele v tretjem roku tam kjer je fraj.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Zakaj nisi šla pa že tkoj delat 5. predmeta? Ker v tretjem roku bo težko še kje kaj fraj, ker če že v prvem roku ne zafilajo vseh mest, jih večinoma v drugem...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- cappy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2009
ja ma na ta fax kr mislem se zdej upisat je ostalo še 15 prostih mest....in uspeh mam prav dober in poklicno maturo narjeno s 5...tko da pomoje če bi nardila še ta 5. predmet bi pršla notr...samo mesta bodo itak že usa zasedena v 2.roku... 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]