če bi se lahko še 1x odločali o šolanju,bi izbrali isto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
am neeeeeeeeeeeeeee....šla bi čist v drugo smer..k ta šola ni zame..mi ne leži najbolš..mogoče bi še nekak šlo če bi bla šola bližje pa da bi blo drugo vodstvo..tle je pa čist bedno. v tem poklicu se pa tko al tko jst ne vidim 

-
irisina - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2006
- Kraj: =)
Tud moja odločitev bi bla 100% ista - po OŠ gimnazija, pol pa arhitektura. Pa čeprov so za gimnazijo na Jesenicah skos govoril kolk je grozna in zamorjen pa oh in sploh, men je blo pa res najbolš tm!
Za arhitekturo sm pa itak vedla da ne more bit lahka, pa sm si tolk želela it da me nč ni prepričal v nasprotno (tud prepričevanja folka kolk težko prideš gor pa da skor noben kao sprejemcev ne nardi)!
Mislm da sm točno tam kjer sem si želela bit
Res da včasih jamram pa preklinjam kolk mam dela pa vse to, samo ne vem če bi bla na kašnem drugem faksu sploh srečna... mogoče kakšno grafično oblikovanje al pa kej tacga no,sam to lah še zmer grem delat enkrat
Za arhitekturo sm pa itak vedla da ne more bit lahka, pa sm si tolk želela it da me nč ni prepričal v nasprotno (tud prepričevanja folka kolk težko prideš gor pa da skor noben kao sprejemcev ne nardi)!
Mislm da sm točno tam kjer sem si želela bit

Res da včasih jamram pa preklinjam kolk mam dela pa vse to, samo ne vem če bi bla na kašnem drugem faksu sploh srečna... mogoče kakšno grafično oblikovanje al pa kej tacga no,sam to lah še zmer grem delat enkrat

-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
100% ne bi šla v isto gimnazijo, na faks pa 100% isti.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Jaz bi izbrala ziher isto gimnazijo (če ne bi šlana gimnazijo, bi šla pa za kozmetičarko), po gimnaziji pa isti faks kot sem ga. Super mi je, veseli me in sem čisto zadovoljna.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz pa tretji...me zanima če smo se kdaj vidle 

- Gost
Jaz sem pred kratkim diplomirala in sem trdno prepričana, da če bi se odločala še enkrat bi šla tudi res, še enkrat na isti faks in srednjo šolo. Tako sem navdušena nad mojim faksom, da kar tam nadaljujem magisterij....
Mateja
Mateja
- Gost
Službo tudi že imam in je super! Čeprav sta faks in moja služba malce različna na področjih.
lp
mateja
lp
mateja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov