če bi se lahko še 1x odločali o šolanju,bi izbrali isto?
na tej šoli k sm zdej sm ful zadovolna. najprej sm bla mal skeptična, zto k so vsi pravl d je gimnazija ful težka, sam mi je do zdej kr šlo. na osnovno pa nimam glih najbolših spominov, tko d če bi se lohk odločala v kero OŠ bi hodila, sigurn ne bi tja k sm. za faks me je pa isto ful strah d bo napačn, pa pretežek
Jaz sem hodila na ekonomsko - srednjo in bi takoj zavrtela čas nazaj in šla na drugo srednjo šolo. Res je, da se dobila nekaj zelo dobrih prijateljic, ampak šola je bila pa poraz. Jaz sem si vedno želela jit na aranžersko in pri tem bi morala vztrajati, ko sem se odločala za srednje šole.
Ampak ni kej, to je že za mano in tako bo ostalo.
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
TOMCAT napisal/-a:Jaz sem hodila na ekonomsko - srednjo in bi takoj zavrtela čas nazaj in šla na drugo srednjo šolo. Res je, da se dobila nekaj zelo dobrih prijateljic, ampak šola je bila pa poraz. Jaz sem si vedno želela jit na aranžersko in pri tem bi morala vztrajati, ko sem se odločala za srednje šole.
...enako...nikoli več na ekonomsko....SOVRAŽIM TO ŠOLO.....
če bi šla kam bi šla na...vzgojitelsko..
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Jaz bi se odločila drugače za srednjo šolo, izbrala bi drugo gimnazijo, ker sem šla na to samo zato ker je samo 300m stran od mojega doma pa ker je naslednja 30km stran...ampak vseeno zdaj mislim da bi se blo vredno vozit.
Glede faxa bi definitivno izbrala isto smer, ne vem pa če bi izbrala isto univerzo. Študijski program mi je sicer zelo všeč in to me res zanima ampak rajši bi šla v lj ker mi ne bi bilo treba živeti doma.
Glede faxa bi definitivno izbrala isto smer, ne vem pa če bi izbrala isto univerzo. Študijski program mi je sicer zelo všeč in to me res zanima ampak rajši bi šla v lj ker mi ne bi bilo treba živeti doma.
-
- Komunikatorka
Prve gimnazije MB ne bi nikoli zamenjala, ker mi je bla fenomenalna. Ko sem začela učit (Ne in Ang) sem mislila, da sem s študijem naredila napako, ker mi je bil ful šok. Po dveh letih pa sem ugotovila, da sem naredila najboljše kar sem lahko. Torej tudi faksa ne bi zamenjala- študirala sem oba jezika v Mb. 

hmmm težka. ah ne vem, moja šola je kar fejst težka, pa zatežena, sam so zato rezultati na maturi tolk boljši.
sam js se ne bi odločala po tem, pa bi vseeno še enkrat izbrala isto šolo - zato ker sem tukaj spoznala cel kup super folka, blo je vmes tudi ene par zaljubljenosti pa vse kar spada zraven in mi je polepšalo ta 3 leta, tko da ne glede na to kolk se pritožujem čez našo gimnazijo bi šla še enkrat isto pot
sam js se ne bi odločala po tem, pa bi vseeno še enkrat izbrala isto šolo - zato ker sem tukaj spoznala cel kup super folka, blo je vmes tudi ene par zaljubljenosti pa vse kar spada zraven in mi je polepšalo ta 3 leta, tko da ne glede na to kolk se pritožujem čez našo gimnazijo bi šla še enkrat isto pot

to infinity and beyond!
-
- Sramežljivka
- Kraj: Celje