če bi se lahko še 1x odločali o šolanju,bi izbrali isto?
Glede na to, da se je vse lepo izteklo, mi ni žal, da sem izbrala gimnazijo, ki jo sem in tam končala 3 letnike, ni mi žal, da sem se v 4. letniku prepisala na drugo gimnazijo, tam spoznala nove prijatelje in naredila maturo... glede faxa pa... poleg izrednega študija sem letos vpisala še rednega na drugi fakulteti in upam, da bo šlo vse po načrtih. Ne bi rekla, da kaj obžalujem, ker vsaka stvar je za nekaj dobra. Seveda pa se lahko kadarkoli odločiš tudi drugače ali nadoknadiš zamujeno... (dandanes je možno skoraj vse) 

-
- Sramežljivka
definitivno isto. verjetn bi se mal bolj trudila in v srednji ne bi iste napake delala
drugače pa.... glede študija ne bi moglo boljše bit
tam je nekdo nekaj za službe napisal. nevem če bi se zarad službe odločla za drug študij,ker potem ne bi bila zadovoljna oz. bi mi nekaj manjkalo.
Za manj učenja pa tud ne bi drug študij zbrala. Zato ker mi zdaj mi škoda investirat več časa v knjige,ker pač vem kaj hočem....

drugače pa.... glede študija ne bi moglo boljše bit
tam je nekdo nekaj za službe napisal. nevem če bi se zarad službe odločla za drug študij,ker potem ne bi bila zadovoljna oz. bi mi nekaj manjkalo.
Za manj učenja pa tud ne bi drug študij zbrala. Zato ker mi zdaj mi škoda investirat več časa v knjige,ker pač vem kaj hočem....
Verjetn bi OŠ pa fax zbral isti, gimnazijo pa bi lokacijsko spremenil. Na tej ko sem bil so me prfoksi optimalno naučil določene predmete, ki jih pa zdj na faxu KRVAVO rabim. Glede faxa pa bi se raje iz elektro vpisal na računalniško. Čeprov mam že plan da bom šel v drugem al pa tretjem letniku vzporedno na računalništvo. Sam to je še daaaaaaleč 

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
jst sm šla na zdravstveno..pa mi je ql poklic in mi ni žou!!Mot me sam to da če hočm zdej na fax,morm delat maturitetni tečaj
..zaradi tega bi mogoče šla na gimnazijo!
Glede vpisa naprej pa ne vem...sm se upisala kr tko na hitr in upam da mi pol ne bo žou

Glede vpisa naprej pa ne vem...sm se upisala kr tko na hitr in upam da mi pol ne bo žou

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
PO eni strani mi niti približno ni žal za srednjo šolo. Sem nardila frizersko pol pa meturitetni tečaj, ker sem čist srečna za svoje frizersko znanje s katerim občasno postrani zaslužim, sicer bi blo pa bol it na gimnazijo, če maš v planu faks, ker mam kar precej težav zaradi slabe podlage s srednje šole.
Faks...Žal mi je, da se nisem takoj vpisala na tega k sem zdaj ampak sem zgubila dve leti s prejšnim faksom. Sicer sem kle zadovolna.
Faks...Žal mi je, da se nisem takoj vpisala na tega k sem zdaj ampak sem zgubila dve leti s prejšnim faksom. Sicer sem kle zadovolna.
pa pa
Najprej za Gimnazijo Bežigrad... tut ene ure mi ni žal...kokr so strašili pa kokr je moja generacija govorila da je to kr ena fensi šola,je bla resnica čis drgačna..je pa res da je blo manj pizdarij...
Sm pa tm spoznala najbolše prjatlce k jih mam še zdj najraj in skoz skup tiščimo...
Pravo.Tko bom rekla-to je blo men u zibko položen. In se prvič u lifu počutm k da nekam spadam in da mi je blo to namenjen. Ful sm srečna. Se mi pa nekatere (bivše) študentke prava smiljo, k so res trdo delale da bi uspel pa ni šlo prvega letnika nardit-za njih se mi je pa res srček trgu...
Ful smo loh srečni tisti k smo u prvo zadel...iskanje zna bit mučno pa utrujajoče...sam če maš prave ljudi okrog sebe je lahko tut iskanje zabavno

Pravo.Tko bom rekla-to je blo men u zibko položen. In se prvič u lifu počutm k da nekam spadam in da mi je blo to namenjen. Ful sm srečna. Se mi pa nekatere (bivše) študentke prava smiljo, k so res trdo delale da bi uspel pa ni šlo prvega letnika nardit-za njih se mi je pa res srček trgu...

Ful smo loh srečni tisti k smo u prvo zadel...iskanje zna bit mučno pa utrujajoče...sam če maš prave ljudi okrog sebe je lahko tut iskanje zabavno

Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..