če bi se lahko še 1x odločali o šolanju,bi izbrali isto?

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Definitivno bi šla v srednjo štiriletno šolo. Jaz sem pa hodla 3+2 in ne vem kaj me je napeljalo v to :?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Glede na to, da se je vse lepo izteklo, mi ni žal, da sem izbrala gimnazijo, ki jo sem in tam končala 3 letnike, ni mi žal, da sem se v 4. letniku prepisala na drugo gimnazijo, tam spoznala nove prijatelje in naredila maturo... glede faxa pa... poleg izrednega študija sem letos vpisala še rednega na drugi fakulteti in upam, da bo šlo vse po načrtih. Ne bi rekla, da kaj obžalujem, ker vsaka stvar je za nekaj dobra. Seveda pa se lahko kadarkoli odločiš tudi drugače ali nadoknadiš zamujeno... (dandanes je možno skoraj vse) :)
s.j.parker
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a s.j.parker »

definitivno isto. verjetn bi se mal bolj trudila in v srednji ne bi iste napake delala :wall:
drugače pa.... glede študija ne bi moglo boljše bit
tam je nekdo nekaj za službe napisal. nevem če bi se zarad službe odločla za drug študij,ker potem ne bi bila zadovoljna oz. bi mi nekaj manjkalo.
Za manj učenja pa tud ne bi drug študij zbrala. Zato ker mi zdaj mi škoda investirat več časa v knjige,ker pač vem kaj hočem....
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

Verjetn bi OŠ pa fax zbral isti, gimnazijo pa bi lokacijsko spremenil. Na tej ko sem bil so me prfoksi optimalno naučil določene predmete, ki jih pa zdj na faxu KRVAVO rabim. Glede faxa pa bi se raje iz elektro vpisal na računalniško. Čeprov mam že plan da bom šel v drugem al pa tretjem letniku vzporedno na računalništvo. Sam to je še daaaaaaleč :?
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

jst sm šla na zdravstveno..pa mi je ql poklic in mi ni žou!!Mot me sam to da če hočm zdej na fax,morm delat maturitetni tečaj :roll: ..zaradi tega bi mogoče šla na gimnazijo!

Glede vpisa naprej pa ne vem...sm se upisala kr tko na hitr in upam da mi pol ne bo žou :roll: :?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

jst sm hodila na turistično in mi ni žal to so bla full dobra 4.leta, full dobr folk, v redu služba vse sam kar mori je to, da letost delam še maturitetni tečaj in splošno maturo, da grem na tisti fax, ki si zares želim

drugač bi se zagotov še enkrat vpisala na turistično :razz:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 13:46, skupaj popravljeno 1 krat.
babyface***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a babyface*** »

Jz bi se odločila drugač, ker mi je gimnazija kr neki :? šla bi na turistično - turistični tehnik
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
Uporabniški avatar
Saša_26
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Saša_26 »

Definitivno bi se odločila drugače in ne bi šla delat gostinsko-turistični tehnik. :roll:
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _kocka_ »

Men je pa moj poklic kot tak cist usec (oblikovanje, tekstil). Se pa nebi se enkrat odlocila zanj zaradi problematike brezposelnosti v tej panogi.

Ce bi se enkrat izbirala faks, bi bil to 100% arhitektura.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a levcek »

odvisno, ce bi vedla kaj me caka tekom studija verjetno da ja, sej sm kao vedla, pa nisem verjela da je tako kruto
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shiry »

Še 1x bi šla v gimnazijo, ker mi nudi dobro podlago za nadaljni študij, čeprav so nas (me) dobro prejeb**** nekateri profesorji (profesor!!) :angry: Blo je svašta, zdej je pa že za mano tako da :tanz:
Dalila
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

PO eni strani mi niti približno ni žal za srednjo šolo. Sem nardila frizersko pol pa meturitetni tečaj, ker sem čist srečna za svoje frizersko znanje s katerim občasno postrani zaslužim, sicer bi blo pa bol it na gimnazijo, če maš v planu faks, ker mam kar precej težav zaradi slabe podlage s srednje šole.

Faks...Žal mi je, da se nisem takoj vpisala na tega k sem zdaj ampak sem zgubila dve leti s prejšnim faksom. Sicer sem kle zadovolna.
pa pa
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

Najprej za Gimnazijo Bežigrad... tut ene ure mi ni žal...kokr so strašili pa kokr je moja generacija govorila da je to kr ena fensi šola,je bla resnica čis drgačna..je pa res da je blo manj pizdarij... :D Sm pa tm spoznala najbolše prjatlce k jih mam še zdj najraj in skoz skup tiščimo... :lah:

Pravo.Tko bom rekla-to je blo men u zibko položen. In se prvič u lifu počutm k da nekam spadam in da mi je blo to namenjen. Ful sm srečna. Se mi pa nekatere (bivše) študentke prava smiljo, k so res trdo delale da bi uspel pa ni šlo prvega letnika nardit-za njih se mi je pa res srček trgu... :(

Ful smo loh srečni tisti k smo u prvo zadel...iskanje zna bit mučno pa utrujajoče...sam če maš prave ljudi okrog sebe je lahko tut iskanje zabavno :wink:
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
katja22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katja22 »

nikol neb šla na zdravstveno
Odgovori