če bi se lahko še 1x odločali o šolanju,bi izbrali isto?

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

Spelina napisal/-a:ok, mam sam eno vprašanje. če bi se odločale glede na zahtevnost študija in možnost zaposlitve po faxu...za kaj bi se odločle... ekonomija, uprava, pravo, fdv - recimo medijske in komunikacijske študije

ekonomija je brezveze ker je tooolko ekonomistov brez sluzbe :)
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Spelina, tehnicne sole so tiste po katerih ne bo problem s sluzbo. Oziroma bo manjsi problem kot pa ce bos ekonomistka.

Recimo na nasem faxu jih vsako leto diplomira tam nekje 30, na ekonomski fakulteti jih pa vsako leto diplomira tam par 100.
Valda da ni kadrov za tolk folka z isto izobrazbo.
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a maria18 »

niti slucajno...takoj bi sla na turisticno ne pa na gostinsko....
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

¤MajC¤ napisal/-a:
Spelina napisal/-a:ok, mam sam eno vprašanje. če bi se odločale glede na zahtevnost študija in možnost zaposlitve po faxu...za kaj bi se odločle... ekonomija, uprava, pravo, fdv - recimo medijske in komunikacijske študije

kaj pa predlagaš
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

Spelina napisal/-a:
¤MajC¤ napisal/-a:

kaj pa predlagaš

kaj pa wem pravnikov je tut dosti ...ne wem kaj te weseli. sej ce te neke ful weslei pa se bos trudla bos ze mela neki fajn job.
jaz bom verjetno sla kr na medijske komunikacije al pa manegment al pa nekaj takega ne wm se. :)
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Bageera napisal/-a:

Jzt mam rajši, da tiste 4, 5 let bolj trdo delam, kot pa 4 leta uživam pa potem za boga ne dobim nobene službe. :)

Službo dobiš glede na to, kok se znajdeš, kom maš vez in kok si sposoben. Pa če se še tok matraš na nevemkerm faksu. Men že zdj ni blo problem dobit, tko da je čiz brezveze ene posplošitve delat.
Tko nekak...
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Jst bi kr isto izbrala, razen če bi bla za kakšno stvar bolj talentirana, bi bila verjetno potem izbira drugačna :D
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

jst sm kr zadovoljna z gimnazijo... ne obžalujem, da sm se sm upisala... čeprov nas kdaj je*** u nulo... pa znat mormo 2x več kot kšna strokovna gim... sam dobr, itaq je letos zadn let :D

za fax pa upam, da se bom prov odločla... še nism čist odločena :roll:
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee »

Jz bi se odločla isto... gimnazija definitivno (tam našla tudi fanta :love: ), fax pa tudi, ker mi ni nič drugega bolj zanimivo oz. nisem nadarjena (arhitektura me mika, sam vem, da mi en bi šlo).
hrcEk.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur

Neprebrana objava Napisal/-a hrcEk. »

gimnazijo bi spustu. čeprou sm se meu prou fajn in tok folka spoznou in tok stvari naredu za šolo ob šoli, kar me je veselil, ful lepi spomini na use :P samo ne maram takih ideoloških aparatov, ki te omejujejo in te hočjo sproducerat v eno konformno ovčko. naučijo pa praktično nč uporabnga. pa tok ambicij v teh letih, tok energije, k gre u nč, ker otročke tko obremenjujejo, da pridejo domou in sam puf padejo dol u postlo.. skor no. šola zavira svoboden razvoj posameznika. sei večini slovenčkou to ustreza, men se pa zdi, da se več za življenje naučim, če se usedm na klopco u st.james's park pa sam gledam ljudi k futrajo race :roll:

šele zj na faxu sm dobu ustvarjalno svobodo in loh res živim svoj lajf. in mi je just perfect. upam, da tko ostane. :)
hrcEk.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur

Neprebrana objava Napisal/-a hrcEk. »

sofia83 napisal/-a:Ja jupididu. Jaka ustvarjalna svoboda na faksu. :roll: Kvisko pitalice tipa A.B.C.D, k nas spremljajo skor do konca študija, nam pa res omogočajo kreativno svobodo. (čaki, da dobiš Metodologijo pa Javno mnenje, pa pol govor o svobodi :D )

Jst sm delala mednarodno maturo in men osebno je to res bil en program, kjer ti je omogočena svoboda in lastno razmišljanje (kokr se to da institucionalno izvajat). Faks je res nič proti temu ... Kul pr faksu je pa edino to, da maš velik prostga časa in ga lahko, če si pameten in priden, uporabiš za pametnejše zadeve. Sej veš, Memefest & Magdalena 'n stuff. :razz:

pja sei sm bl drugo mislu.. čeprou n vem kko bi ti zamenala ta prečudovit program z ekonomijo kukr sm prej brou juuuj... drgač pa ja.. mam tok fin urnik da mam velik časa.. in to je ustvarjalna svoboda ja.. ne angleščina od miriam alpa vejce od monike aveš.. to, kar si sam nardiš.. mi fax pusti, da si sam kreiram. da se loh brez dormea zbudim naspan. itd. :)
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

..

Neprebrana objava Napisal/-a Miss_M »

Jaz bi se vpisala na fax isto kokr sm se zdaj.. :D
Spremenila bi samo to da bi ze na začetku leta bolj "Zagrabla"za knige.. :?
katja22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katja22 »

jst neb šla več na srednjo zdravstveno
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

..

Neprebrana objava Napisal/-a Miss_M »

Hm ko sm končala sredno ekonomsko šolo..sem bila mnenja da ta sola ni zame..da mi je žal da sem sla gor..ko pa sem se vpisala na fakulteto..sm bila hvaležna da sem hodila na ekonomsko-saj mi je večina predmetov iz ekonomske sole pomagala na faksu.. :D :D
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

šla bi na srednjo zdravstveno, da bi laži pršla na visoko
Odgovori