če bi se lahko še 1x odločali o šolanju,bi izbrali isto?
Hmm...vrjetn neb šla še 1x na gimnazijo... Čeprou bi mi blo žau, če nebi šla. Prvi 2 leti je blo porazno in sm se hotla prepisat, sam k mi fotr ni dovoulu...zdj sm pa full happy, da sm ostala tukej
Glede faksa...pa tko, vrjetn se bom vpisala kr nekam, ker tisto kar želim je nedosegljivo zarad točk 

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
- Cosmopolitanka
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Jst nebi šla na 3letno trgovsko pa pol delala + 2 leti ekonomski tehnik.
Ampak bi šla direkt na 4 ekonomsko.
Takrat, ko sm se vpisovali na srednje je bla pa še možnost na direkt na policijsko in sem zaj.... ker nism šla:(
Ampak bi šla direkt na 4 ekonomsko.
Takrat, ko sm se vpisovali na srednje je bla pa še možnost na direkt na policijsko in sem zaj.... ker nism šla:(
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Sramežljivka
Ja, še enkrat bi isto naredila..Končno sem popolnoma zadovoljna s svojim študijem-študiram socialno delo, letos pa sem vpisala še vzporedni študij sociologije in poljscine...in je super, upam da mi bo zneslo. Aja SŠ pa ekonomska gimnazija, tud super izbira-lazja kot navadna gimnazija, ampak vseeno gimnazija:)