če bi se lahko še 1x odločali o šolanju,bi izbrali isto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
jaz sem lani končala gimnazijo na ptuju in če bi se še enkrat vpisovala, bi še enkrat šla v isto šolo. Šla bi skozi vse: teste, maturantski izlet, ples, maturo,... Vse!!! Da bi le nazaj dobila vse tiste kolege in kolegice, ki so bili zakon!!! Sedaj sem pa sama na študiju v Mb, večina pa jih je v LJ in jih vidim 1X na mesec ali pa še to ne. Nekaterih nisem videla od mature:-(.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Da!! brez pomisleka. ta gimnazija je bila moja edina želja in še enkrat bi jo izbrala. super je, vse. od sošolcev, ostalih dijakov (večine
), profesorjev (z izjemami), šola kot zgradba... nevem vse. način dela na šoli je super, rezultati pa odlični. več si skoraj nebi mogla želeti.
bomo videli kako bo na faksu...če bo tista, ki jo želim, verjamem, da ne bom obžalovala.

bomo videli kako bo na faksu...če bo tista, ki jo želim, verjamem, da ne bom obžalovala.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
Pred ksnimi tremi leti sm govorila da če bi se enkrat izbirala solo, bi izbrala drugo in ne ekonomsko..Zdj pa mi je kr kul ekonomska sola..ker mi ful olajša nekatere predmete na študiju. Za fakulteto bi se se enkrat odločila tako kot sm se..sm zadovolna! 

-
_veronica_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2006
js tut za enkrat še misem pomislila na to da bi zamenjala faks, niti tega še nisem obžalovala. Mi čist ustreza (FDV-politologija).. 

- *tejč*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
tudi jaz bi se še enkrat odločila za isto gimnazijo..nikakor mi ni žal...absolutno najboljša šola
upam, da si letos izberem pravi faks, ki mi bo tok ušeč, kot mi je zdj gimnazija, in da bi se ob ponovni odločitvi odločila isto

upam, da si letos izberem pravi faks, ki mi bo tok ušeč, kot mi je zdj gimnazija, in da bi se ob ponovni odločitvi odločila isto
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
js bi se isto odločila za SŠOF. prfoxi so bli sicer na čase mau zmedeni ampk dala mi je pa najbolšo frendico, dobre sošolce, dobr izobrazba je itak u usaki sredni bl tko tko...takoj bi šla še za ker let nazaj 

Love yourself. Be fatal.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jaz pa od letos naprej; za vse razen OŠ bi se odločila drugače ...
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
še enkrat bi se odločla za našp PGM .... marsikdo pojamra, tudi sama sem večkrat, ampak to šolo naravnost obožujem in jo imam rada ... z dobrimi in slabimi lastnostmi ... ni mi žal za nič na svetu, da sem se pred štirimi leti odločila zanjo ... pa mi ni šlo najlepše, ampak ves šmorn, ki ga imaš v šoli, si ga spečeš sam ... tak je pač ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Uff jz se pa zihr ne bi isto odločila. Maturo sm delala u drugem roku in sm se hotla upisat na katerkol faks sam zarad statusa in potem sm čudežno dobila ful velik točk in pristala na enem faksu k me je kokr tok zanimu. Zarad tega sm se odločila, da bom hodila sam tok, da vidim kako je pa da ne bom en let doma. Zdej sm pa končala prvi letnik in se skos sprašujem kako bi blo, če bi šla na tist faks na katerga sm si želela. No ja sej ni tok slabo ampak useen, ni bla moja prva izbira in sm čist slučajno pristala tuki. Kar se pa srednje šole tiče pa neb mogla bolš izbrat
.

-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Hm...kaj pa vem..verjetno bi se kar še enkrat odločila za enako.
Sicer nisem ravno strašno navdušena, sam je bilo pa kar fajn...sem spoznala kar nekaj super ljudi (ki jih drugje mogoče ne bi), sošolci so bili tudi fajn (eni bolj drugi manj...pa saj to je povsod)...hm ja profesorji pa tak...eni odlični drugi pa zanič...pa saj to je povsod
Sicer mi je skrita skrita želja že od nekoč bila, da bi bila igralka...no dobro mogoče pa v drugem življenju..vam sporočim kako sem bom takrat odločila
Sicer nisem ravno strašno navdušena, sam je bilo pa kar fajn...sem spoznala kar nekaj super ljudi (ki jih drugje mogoče ne bi), sošolci so bili tudi fajn (eni bolj drugi manj...pa saj to je povsod)...hm ja profesorji pa tak...eni odlični drugi pa zanič...pa saj to je povsod

Sicer mi je skrita skrita želja že od nekoč bila, da bi bila igralka...no dobro mogoče pa v drugem življenju..vam sporočim kako sem bom takrat odločila

-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
Gimnazijo sem pravkar končala in je ne bi zamenjala za nič svetu..mela sem se res ful fajn plus tega sem spoznala posebne ljudi,ki jih ne bi zamenjala za nič na svetu..
Me pa prav zanima kako bo moje mnenje za fax ko ga bom končala seveda

Me pa prav zanima kako bo moje mnenje za fax ko ga bom končala seveda

..just wanna dance, wanna go insane...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov