če bi se lahko še 1x odločali o šolanju,bi izbrali isto?
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Tud moja odločitev bi bla 100% ista - po OŠ gimnazija, pol pa arhitektura. Pa čeprov so za gimnazijo na Jesenicah skos govoril kolk je grozna in zamorjen pa oh in sploh, men je blo pa res najbolš tm!
Za arhitekturo sm pa itak vedla da ne more bit lahka, pa sm si tolk želela it da me nč ni prepričal v nasprotno (tud prepričevanja folka kolk težko prideš gor pa da skor noben kao sprejemcev ne nardi)!
Mislm da sm točno tam kjer sem si želela bit
Res da včasih jamram pa preklinjam kolk mam dela pa vse to, samo ne vem če bi bla na kašnem drugem faksu sploh srečna... mogoče kakšno grafično oblikovanje al pa kej tacga no,sam to lah še zmer grem delat enkrat
Za arhitekturo sm pa itak vedla da ne more bit lahka, pa sm si tolk želela it da me nč ni prepričal v nasprotno (tud prepričevanja folka kolk težko prideš gor pa da skor noben kao sprejemcev ne nardi)!
Mislm da sm točno tam kjer sem si želela bit

Res da včasih jamram pa preklinjam kolk mam dela pa vse to, samo ne vem če bi bla na kašnem drugem faksu sploh srečna... mogoče kakšno grafično oblikovanje al pa kej tacga no,sam to lah še zmer grem delat enkrat

-
- Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor