Dvopredmetni študij FF

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 27. Jul. 2009 16:36

Aja, tko si ti mislla. Dopust? Ne vem, a ga sploh majo? :lach: Zihr ne še ta teden, ker so vpisi, pa na internetu tud nič ne piše, pa danes niso zgledali pretirano dopustniški :D .
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 27. Jul. 2009 16:38

u d best.. upam, da bodo še drug teden, ker so oni moje zadnje upanje, da odgovorijo na moje vprašanje. upam na najboljši razplet.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 31. Jul. 2009 15:32

bodoče brucke FF Maribor. Po simbolni ceni prodam skripte za prvi letnik dvopredmetnega bolonjskega študija ANGLEŠČINA in SOCIOLOGIJA. Skript od starejših študentov ne kupujte, ker oni niso v bolonjskem in imajo drugačne skripte. ponujam tudi morebitno pomoč in informacije o študiju.
Uporabniški avatar
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2009
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Blondie7 » 02. Avg. 2009 16:31

Skripta za Anlgeščino bi mi zelo koristla, iz sociologije se bom pa vrjetno prepisala na pedagogiko. Po kaki ceni pa jih prodaš? Me zanima če se je katera že prepisala ker ne vem kdaj in kako naj to nardim? :?
Uporabniški avatar
Marlboro_gold
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marlboro_gold » 27. Avg. 2009 15:49

Imam vprašanje. In sicer, vpisala bi na prvo mesto slovenščina+ primerjalno književnost, na drugo mesto pa slovenščina+ primerjalna književnost izredno, ker je le še malo prostih mest na književnosti. Na slovenščini je še dosti prostora.
No, če na prvega ne bi bila sprejeta, a se potem izredni študij plača za en program ali kakšen je strošek ..? Zmeda čista :?
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Avg. 2009 22:44

Plača se študij kot celota in ne ločeno oba predmeta. Mislim, da je lani kolegicam prišla vpisnina 2400€.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Avg. 2009 21:47

Uh..No, urniki so že in guess what, trije dnevi se mi prekrivajo, skupaj celih sedem predavanj :roll: najbolje, da se kar izpišem pa iščem nekaj v drugem(ali tretjem) roku. :roll:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Avg. 2009 22:18

Kaj se ti prekriva? Predavanja s predavanji?

Sicer pa so tisti urniki bolj bogi. Ne se čudit, če jih bojo še parkrat zamenjali ;)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Avg. 2009 22:31

Ja predavanja s predavanji. Večurne luknje v urniku me sploh ne motijo, to, da imam pa cel petek popolnoma identičen urnik na obeh smereh je pa groza, potem pa še torek in sreda, tri predavanja, ki se prekrivajo.. :( Če te zanima, lahko pogledaš na FF oba urnika. Obup no, kje je logika, da potem sploh razpišejo študij...
Perchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Perchy » 30. Avg. 2009 1:31

to je p dvopredmetno na FF...navadit se bo treba, ker ne delaj urnika tko, da se ne bo nič prekrival....men se tut, pa še to da ene smeri ne delam na :-)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 30. Avg. 2009 7:23

Nič se ne sekirat no :) Meni se je čist vsako leto kaj prekrivalo, pa sem čist v redu zvozila. Večina profesorjev itaq razume, da ne moreš hodit na njihova predavanja, če se ti prekriva. Pač greš do profesorja in razložiš, če je treba. Pazi edino, če se ti prekrivajo seminarji in vaje, ki so obvezni. Ampak se vedno da najti alternativo. Potem ni tako grozno, kot sedaj izgleda.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Avg. 2009 10:50

Mah skrbi me ja, ker si dejansko želim študirat in bit prisotna pa mi kr mal zbije moralo to. Saj sem večkrat že prebrala in slišala, da se kakšne stvari dajo uredit samo to s tem bolonjcem me matra, kako lahko nrdijo takšen urnik, če pa naj bi bila zdaj celo po zakonu predavanja obvezna.. :x
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 30. Avg. 2009 12:43

Jaz sem že prečekirala urnik in si bom tko uredila s skupinami, da se mi ne bo nič prekrivalo (bom kampirala pred kompom ko se bo vpisovalo v skupine), zunanje izbirne sm si pa prov zato že pred vpisom tiste izbrala, ki mi nč ne prekrivajo. Ampak mam pa luuuuuuuknje.... Tko, ful. Po eno in dve uri, večkrat na dan.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 30. Avg. 2009 13:04

ti urniki na netu dostikrat sploh niso pravi. vsaj pri mojih dveh predmetih je bilo vsako leto tako, da je bil dejanski urnik precej drugačen kot tisti z neta. poleg tega si šele na začetku izbereš skupine vaj in se da kr fajn skombinirat, da se ti nič ne prikriva.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 30. Avg. 2009 21:31

^^Jap, na napačne urnike se je treba navaditi ;) . Jaz ne bom sploh premišljevala o urniku do zadnjega tedna u septembru ali celo do prvega u oktobru. Ker lani so nam ga popolnoma spremenili...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]