Dvopredmetni študij FF
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Pri nas se pa vsi profesorji pritožujejo nad bolonjcem. Usi nam svetujejo, da se potrudimo, da ne pademo, da ne bi padli u bolonjski sistem.
Khm, čaka te... Še kar dolgočasen prvi letnik, u katerem sta (usaj meni) mnenje popravila predmeta psihologija osebnosti in razvojna psihologija. Čaka te zafrknjena zgodovina pedagogike in šolstva (ampak se iz skrajšanih zapiskov tudi da narediti), čaka te lušna statistika (res ni tako težko, kot eni pravijo), čaka te užas od obče andragogike, upokojeni starček pri predmetu didaktika... Saj boš videla, kako ti bo všeč. Če pa te bo zanimalo še kaj, pa kar vpraši...
Khm, čaka te... Še kar dolgočasen prvi letnik, u katerem sta (usaj meni) mnenje popravila predmeta psihologija osebnosti in razvojna psihologija. Čaka te zafrknjena zgodovina pedagogike in šolstva (ampak se iz skrajšanih zapiskov tudi da narediti), čaka te lušna statistika (res ni tako težko, kot eni pravijo), čaka te užas od obče andragogike, upokojeni starček pri predmetu didaktika... Saj boš videla, kako ti bo všeč. Če pa te bo zanimalo še kaj, pa kar vpraši...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kreh. Pa profesorji?
It was forever..but it didnt last long..
-
peeka - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2008
Hei mene pa zanima naslednje..vpisala sem se na primerjalno književnost in češčino..bila sem tudi sprejeta..ampak me zanima če imam kako možnost da bi še v letošnjem študijskem letu zamenjala češčino s slovenščino ( ni bilo omejitev vpisa) ?
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
mene pa zanima če ve kdo kaj se zgodi, ko pri enem predmetu padeš v bolonjca, pri drugem si pa še star program?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rachka_ - Cosmofrik
rachka_ napisal/-a:mene pa zanima če ve kdo kaj se zgodi, ko pri enem predmetu padeš v bolonjca, pri drugem si pa še star program?
mi na to vprašanje res ne zna nihče odgovorit?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Kolikor jaz vem, se to ne da, zato zna nastati kar problem. Najbolje, da greš vprašat v tajništvo.
Every rose has its thorn
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
peeka napisal/-a:Hei mene pa zanima naslednje..vpisala sem se na primerjalno književnost in češčino..bila sem tudi sprejeta..ampak me zanima če imam kako možnost da bi še v letošnjem študijskem letu zamenjala češčino s slovenščino ( ni bilo omejitev vpisa) ?
Ja, je možnost, če razpišejo mesta v 3. roku. To se pravi da ne smejo vsa mesta biti zapolnjena do septembra in se lahko prepišeš. Drugač bova pa sošolki na primerjalni:)
-
peeka - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2008
sončk napisal/-a:peeka napisal/-a:Hei mene pa zanima naslednje..vpisala sem se na primerjalno književnost in češčino..bila sem tudi sprejeta..ampak me zanima če imam kako možnost da bi še v letošnjem študijskem letu zamenjala češčino s slovenščino ( ni bilo omejitev vpisa) ?
Ja, je možnost, če razpišejo mesta v 3. roku. To se pravi da ne smejo vsa mesta biti zapolnjena do septembra in se lahko prepišeš. Drugač bova pa sošolki na primerjalni:)
hvala za odgovor ooo..sošolke...lepo kaj si enopredmetna al dvopredmetna?
-
rachka_ - Cosmofrik
*SunFlower* napisal/-a:Kolikor jaz vem, se to ne da, zato zna nastati kar problem. Najbolje, da greš vprašat v tajništvo.
ma tajništvo bo težka, ker so dopusti.. sem pošiljala ene mejle okrog, profesorjem pa to, pa mi itak noben ne odgovarja zdaj.
ma pomoje tudi ni mogoče.. v najslabšem (in se bojim, da tudi najverjetnejšem) primeru, me lahko vržejo nazaj v 1. letnik groza.
vseeno hvala za odgovor
-
rachka_ - Cosmofrik
^^ mislim, da je stem zelo podobno, kot če bi se hotla vpisat v popolnoma drug program.. se pravi, da moreš v 2. (ali 3.?) roku pogledat če je še kaj prostih mest, kar pa zna bit malo težko, ker je ponavadi razpisanih manj mest za enopredmetne programe. najboljše, da se pozanimaš na referatu.
aja še eno vprašanje mam.. kdo ve, če referat še dela?
aja še eno vprašanje mam.. kdo ve, če referat še dela?
-
rachka_ - Cosmofrik
sončk napisal/-a:Ne, referat je od 11-13.
ja no, torej dela mislila sem, če so že spakirali šila in kopita in šli na morje..
hvala za odgovor kdaj pa se jim začne dopust?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov