Dvopredmetni študij FF

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 22. Jul. 2009 11:51

Pri nas se pa vsi profesorji pritožujejo nad bolonjcem. Usi nam svetujejo, da se potrudimo, da ne pademo, da ne bi padli u bolonjski sistem.

Khm, čaka te... Še kar dolgočasen prvi letnik, u katerem sta (usaj meni) mnenje popravila predmeta psihologija osebnosti in razvojna psihologija. Čaka te zafrknjena zgodovina pedagogike in šolstva (ampak se iz skrajšanih zapiskov tudi da narediti), čaka te lušna statistika (res ni tako težko, kot eni pravijo), čaka te užas od obče andragogike, upokojeni starček pri predmetu didaktika... Saj boš videla, kako ti bo všeč. Če pa te bo zanimalo še kaj, pa kar vpraši...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 22. Jul. 2009 12:04

Kreh. :P Pa profesorji?
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
peeka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a peeka » 22. Jul. 2009 20:36

Hei :) mene pa zanima naslednje..vpisala sem se na primerjalno književnost in češčino..bila sem tudi sprejeta..ampak me zanima če imam kako možnost da bi še v letošnjem študijskem letu zamenjala češčino s slovenščino ( ni bilo omejitev vpisa) ?
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 23. Jul. 2009 13:14

mene pa zanima če ve kdo kaj se zgodi, ko pri enem predmetu padeš v bolonjca, pri drugem si pa še star program?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 26. Jul. 2009 19:29

rachka_ napisal/-a:mene pa zanima če ve kdo kaj se zgodi, ko pri enem predmetu padeš v bolonjca, pri drugem si pa še star program?

mi na to vprašanje res ne zna nihče odgovorit? :?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 26. Jul. 2009 20:04

Kolikor jaz vem, se to ne da, zato zna nastati kar problem. Najbolje, da greš vprašat v tajništvo.
Every rose has its thorn
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 26. Jul. 2009 20:46

peeka napisal/-a:Hei :) mene pa zanima naslednje..vpisala sem se na primerjalno književnost in češčino..bila sem tudi sprejeta..ampak me zanima če imam kako možnost da bi še v letošnjem študijskem letu zamenjala češčino s slovenščino ( ni bilo omejitev vpisa) ?

Ja, je možnost, če razpišejo mesta v 3. roku. To se pravi da ne smejo vsa mesta biti zapolnjena do septembra in se lahko prepišeš. Drugač bova pa sošolki na primerjalni:)
Uporabniški avatar
peeka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a peeka » 27. Jul. 2009 7:19

sončk napisal/-a:
peeka napisal/-a:Hei :) mene pa zanima naslednje..vpisala sem se na primerjalno književnost in češčino..bila sem tudi sprejeta..ampak me zanima če imam kako možnost da bi še v letošnjem študijskem letu zamenjala češčino s slovenščino ( ni bilo omejitev vpisa) ?

Ja, je možnost, če razpišejo mesta v 3. roku. To se pravi da ne smejo vsa mesta biti zapolnjena do septembra in se lahko prepišeš. Drugač bova pa sošolki na primerjalni:)

hvala za odgovor :) ooo..sošolke...lepo :) kaj si enopredmetna al dvopredmetna?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 27. Jul. 2009 8:35

Isto dvopredmetna... Z anglistiko :)
Uporabniški avatar
peeka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a peeka » 27. Jul. 2009 9:05

pol se pa oktobra vidmo :) še prej pa do konca izkoristit tele zadnje dolge počitnice :D
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 27. Jul. 2009 9:56

*SunFlower* napisal/-a:Kolikor jaz vem, se to ne da, zato zna nastati kar problem. Najbolje, da greš vprašat v tajništvo.

ma tajništvo bo težka, ker so dopusti.. sem pošiljala ene mejle okrog, profesorjem pa to, pa mi itak noben ne odgovarja zdaj.
ma pomoje tudi ni mogoče.. v najslabšem (in se bojim, da tudi najverjetnejšem) primeru, me lahko vržejo nazaj v 1. letnik :? groza.
vseeno hvala za odgovor :)
boofairy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a boofairy » 27. Jul. 2009 12:30

Mene pa zanima, če bi se lahko sedaj do 31. julija vpisala oz. dala prošnjo za vpis na enopredmetni študij geografije, čeprav sem sprejeta na dvopredmetni? Kam se lahko obrnem in če ima katera kakšne izkušnje s tem?
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 27. Jul. 2009 12:53

^^ mislim, da je stem zelo podobno, kot če bi se hotla vpisat v popolnoma drug program.. se pravi, da moreš v 2. (ali 3.?) roku pogledat če je še kaj prostih mest, kar pa zna bit malo težko, ker je ponavadi razpisanih manj mest za enopredmetne programe. najboljše, da se pozanimaš na referatu.

aja še eno vprašanje mam.. kdo ve, če referat še dela?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 27. Jul. 2009 15:30

Ne, referat je od 11-13.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 27. Jul. 2009 16:24

sončk napisal/-a:Ne, referat je od 11-13.

ja no, torej dela :lach: mislila sem, če so že spakirali šila in kopita in šli na morje..
hvala za odgovor ;) kdaj pa se jim začne dopust?

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov