Dvopredmetni študij FF

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Abby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Abby » 16. Sep. 2008 13:01

ne, v večini primerov sploh ne komplicirajo glede podpisov...pogleda sam elektronski indeks na visu, da vidi, če maš pogoje, pa ti da štempl v navadn indeks :) js recimo sm mela par manjkajočih frekvenc, vpisane pa sam 4 ocene, pa sploh ni blo problema
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 16. Sep. 2008 14:06

^^ No, na geografiji je to očitno zlo velik problem, ker mi manjakata dva podpisa (od predmeta, ki sploh pogoj ni!). :evil: Na slovenščini je šlo pa brez problema.
Uporabniški avatar
Abby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Abby » 16. Sep. 2008 16:53

ja, sej sm čula, da na geografiji radi komplicirajo :? na večini ostalih programov pa ne
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anca_kk » 21. Sep. 2008 14:57

pozdravljene.

pri eni drugi temi sem prebrala tole:
"za dvopredmetne pedagoge je menda tako, da si v 3. letniku zberejo andragoško ali pedagoško smer..."

a to tudi velja, če v mariboru grem študirat pedagogiko in npr. nemščino, potem se lahko v 3. letniku usmerim v andragoško smer? ker same andragogike v mariboru ni. Lp
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a veneficus pupa » 21. Sep. 2008 15:17

bouhca
js sm zdej končala prvi letnik na FF, dvopredmetno. men se recimo ni niti ena stvar prekrivala. pa recimo kokr sm gledala, se mi tud letos ne bo. to je res čist odvisno.
glede dela: mal pogledaš kera predavanja (vaje) so obvezne, kera so koristna.. pa skor sigurno najdeš kej kar bo čist brezveze (kje se najde kak profesor, k dobesedno bere iz učbenika..kaj boš s takim :) ). pa boš že najdla kej za delat. js sm recimo kdaj med tednom kako predavanje prešpricala, pa itak se doskrat zgodi, da ti predavanja odpadejo, večinoma sm pa delala petk, sobota. pa je.
bi pa rekla, da bi kje drgje mela bolj fleksibiln urnik za delo kokr na FF-ju :) sam se tud tuki da.
bouhca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhca » 21. Sep. 2008 15:37

hvala :balloon: ah saj tole študentsko delo je še vseeno samo dopolnilna dejavnost na poti do redne zaposlitve in milijonov ojrov :lol: se ne odpovem filofaksu zarad takih malenkosti :D
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a anca_kk » 28. Sep. 2008 17:15

oi.
bodoče študentke in tudi že študentke ste si že kaj ogledale nove predmetnike po bolonjcu? zares so zdaj naredili take spremembe?
če sem gledala nemški jezik in književnost(dvopredmetno), po novem predmetniku je v vsakem letniku po 10 predmetov, katere je treba skoraj vse opravit za pogoj. potem pa če še prišteješ druge predmete, od druge smeri jih je skupaj okoli 20. po štiriletnem programu je npr. nemščina in književnost imela v enem letniku po 5 predmetov, od katerim je bilo za pogoj dobra polovica (predmetniki iz ff maribor).
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 28. Sep. 2008 17:44

no v ljubljani je blo na germanistiki do zdaj 8 izpitov v 1. letniku :) 7 pa za pogoj.. v ostalih letnikov pa tudi približno isto število.
mene zanima tudi nekaj..letos bom pavzirala pa me zanima če pol padem v bolonjski sistem, ko se bom spet redno vpisala al kako?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 28. Sep. 2008 17:54

Kdaj se na FF sploh kaj začene oz kdaj bodo kje kaka obvestila?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 28. Sep. 2008 18:00

Na FF se začne tko kot jih piči. ;) Malo spremljaj spletno stran oddelka, najbrž bodo tam objavli.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 28. Sep. 2008 18:40

Ja upam, da kmalu :?
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a veneficus pupa » 28. Sep. 2008 18:55

ej na slovenistiki se mi zdi, da začnejo 6.10.
tko da vrjetn pred pondelkom noben ne začne. kak oddelk mogoče še kej kasnej. upam upam upam :D
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a anca_kk » 28. Sep. 2008 19:16

mene pa še zanima, če mogoče katera ve, zakaj po bolonjcu na pedagoških programih jezikov (nemščina, angleščina) ni več temeljnih pedagoških predmetov, s tem mislim didaktiko, pedagogiko, psihologijo??
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 08. Okt. 2008 10:58

mene pa zanima kako je kaj z dvopredmetnim izrednim študijem na FF?šla bi španščino in mogoče sinologijo ali japonologijo samo sem slišala da so na izrednem glede urnikov precej neprilagodljivi (da so predavanja tudi med tednom zjutraj).je to res?
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 11. Okt. 2008 19:50

Izredno je vedno konec tedna kakor jaz vem
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo

Vrni se na Kariera