Dvopredmetni študij FF

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 11. Feb. 2012 21:28

Na FF je vse res "organizirano" :D
Če bi rad/a NE imel/a živćnih zlomov vsako leto zaradi urejanja stvari (katerih koli) se izogibaj FF :D
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 11. Feb. 2012 21:31

Saj se trudijo :D
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 11. Feb. 2012 21:46

brandibelle napisal/-a:Na FF je vse res "organizirano" :D
Če bi rad/a NE imel/a živćnih zlomov vsako leto zaradi urejanja stvari (katerih koli) se izogibaj FF :D

This. :respekt:
Uporabniški avatar
naughtgelic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a naughtgelic » 19. Okt. 2012 20:48

Leonessa napisal/-a:
brandibelle napisal/-a:Na FF je vse res "organizirano" :D

This. :respekt:

Ne moreš ne imet rad FF. :lol:
Sem se že navadila na sistem filozofske, verjetno bi mi bilo čudno, če bi "prešaltala" na kakšno bolj urejeno fakulteto :lol:
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 20. Okt. 2012 17:38

Se strinjam to ima prov svoj čar, da imaš predavanja ob 18h itd. Pa vmes luknje, ko se nimaš kam dat in si potem primoran se spoznat z vsemi ljudmi okoli faksa :D . Se navadiš in je super :D
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Punica granatum » 21. Okt. 2012 10:13

sem takoj za, da se naš oddelek prestavi na kateri koli drugi faksa, ker tak urnik in pristop vseh in take napake niso za nikamor :?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 21. Okt. 2012 11:51

Jaz se pa strinjam s Fatalno, da ima to svoj čar. :) Jaz ne bi nikoli menjala svojega faksa, kjer dejansko imamo predavanja in nobenih domačih nalog in delnih seminarskih in tako dalje ... zakaj? Da bi spet bila v SŠ?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 21. Okt. 2012 13:50

^To morda velja za tvoj oddelek..Ljudje pozabljajo, da filozofsko fakulteto sestavlja več kot dvajset oddelkov, ki dejansko imajo različne načine delovanja (še posebej kar se tiče predavanj, seminarskih, vaj in nalog..), edino skupno jim je razjeban urnik, ker se pač tiščimo kot sardelce. Jaz že pri svojih dveh oddelkih opažam enormne razlike pri načinu dela študentov in študentskih obveznosti in pri delu oddelka (tajništvo, profesorji..). Drugače pa res iskreno ne vidim takšne groze ffja, kot jo nekateri. Res je, da se zgodi, da občasno ni napovedanega predavanja (kot povsod drugje se ne da vsega nadzorovat), ff me je malce razočaral le zdaj na magisterski stopnji, ampak to je zopet problem specifičnega oddelka in ne celotne fakultete.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 26. Okt. 2012 9:34

^^ mhm. Eden od mojih dveh oddelkov je bil prov kavbojski...hehehe, ampak mene to, za razliko od nekaterih, ni motilo.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 28. Okt. 2012 18:54

Meni je urnik na obeh odelkih super fajn. Nimamo nekih hudih lukenj vmes.. mislim malo pa se je treba prilagodit ane.
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 29. Okt. 2012 23:20

Meni je pa bolj kot je zmedeno in neuradno in kavbojsko, bolje je :D se domače počutim :lol: Bi mi bilo grozno zoprno, če bi šla zdej ne en drug faks, kjer bi mogl bit vse po predpisih... bleeh :roll:
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 30. Okt. 2012 16:23

No no, FF ni tak kurnik, kakršnega tukaj slikate... Edina v nebo vpijoča težava je obstajala samo pol leta prvega letnika (ko oddelek za zgodovino ni imel urejene spletne strani). Sicer pa, manj strogih pravil kot je, več je prostora za manevriranje in prilagajanje tako s strani študentov, kot s strani profesorjev.

Celodnevna predavanja, to je bla tud veselica :D Vmes se je dalo fino it kam v miru pojest. Sicer pa, za tiste, ki jamrate: pomislite na to, kakšne kavbojske razmere so po nekaterih službah (v primerjavi z njimi se bo ff zdel varen in urejen kot vaška osnovna šola).

FF mi je všeč..kr spet bi se vpisala :D
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 31. Okt. 2012 10:32

Ja to se pa strinjam, da bolj kot je free, več se da zmenit in je potem še bolj fajn za vse :D
Uporabniški avatar
Baaaby.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Baaaby. » 20. Nov. 2012 19:53

katy. napisal/-a:ja lahko kombiniraš z naravoslovno fakulteto, torej s predmeti kot so kemija, matematika, fizika itd., kako so tam omejitve ne vem ampak če greš na spetno stran vpis.uni imaš tak podatke za več let nazaj.

živjo, mene tole zanima, glede kombiniranja z naravoslovnimi faksi, ker sem gledala na spletni strani FF pa piše da se da kombinirat samo z teološko pa že z eno za naravoslovne pa nič ne piše. meni je namreč zelo všeč španščina(dvoporedmetni) pa bi rada zraven še kemijo študirala. in me zanima od kje tebi ta informacija pa koga naj vprašam za podrobnejše informacije? :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov