Dvopredmetni študij FF
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Na FF je vse res "organizirano"
Če bi rad/a NE imel/a živćnih zlomov vsako leto zaradi urejanja stvari (katerih koli) se izogibaj FF
Če bi rad/a NE imel/a živćnih zlomov vsako leto zaradi urejanja stvari (katerih koli) se izogibaj FF
-
naughtgelic - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2012
Leonessa napisal/-a:brandibelle napisal/-a:Na FF je vse res "organizirano"
This.
Ne moreš ne imet rad FF.
Sem se že navadila na sistem filozofske, verjetno bi mi bilo čudno, če bi "prešaltala" na kakšno bolj urejeno fakulteto
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Se strinjam to ima prov svoj čar, da imaš predavanja ob 18h itd. Pa vmes luknje, ko se nimaš kam dat in si potem primoran se spoznat z vsemi ljudmi okoli faksa . Se navadiš in je super
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
sem takoj za, da se naš oddelek prestavi na kateri koli drugi faksa, ker tak urnik in pristop vseh in take napake niso za nikamor
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^To morda velja za tvoj oddelek..Ljudje pozabljajo, da filozofsko fakulteto sestavlja več kot dvajset oddelkov, ki dejansko imajo različne načine delovanja (še posebej kar se tiče predavanj, seminarskih, vaj in nalog..), edino skupno jim je razjeban urnik, ker se pač tiščimo kot sardelce. Jaz že pri svojih dveh oddelkih opažam enormne razlike pri načinu dela študentov in študentskih obveznosti in pri delu oddelka (tajništvo, profesorji..). Drugače pa res iskreno ne vidim takšne groze ffja, kot jo nekateri. Res je, da se zgodi, da občasno ni napovedanega predavanja (kot povsod drugje se ne da vsega nadzorovat), ff me je malce razočaral le zdaj na magisterski stopnji, ampak to je zopet problem specifičnega oddelka in ne celotne fakultete.
It was forever..but it didnt last long..
- Fatalna
- Komunikatorka
Meni je pa bolj kot je zmedeno in neuradno in kavbojsko, bolje je se domače počutim Bi mi bilo grozno zoprno, če bi šla zdej ne en drug faks, kjer bi mogl bit vse po predpisih... bleeh
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
No no, FF ni tak kurnik, kakršnega tukaj slikate... Edina v nebo vpijoča težava je obstajala samo pol leta prvega letnika (ko oddelek za zgodovino ni imel urejene spletne strani). Sicer pa, manj strogih pravil kot je, več je prostora za manevriranje in prilagajanje tako s strani študentov, kot s strani profesorjev.
Celodnevna predavanja, to je bla tud veselica Vmes se je dalo fino it kam v miru pojest. Sicer pa, za tiste, ki jamrate: pomislite na to, kakšne kavbojske razmere so po nekaterih službah (v primerjavi z njimi se bo ff zdel varen in urejen kot vaška osnovna šola).
FF mi je všeč..kr spet bi se vpisala
Celodnevna predavanja, to je bla tud veselica Vmes se je dalo fino it kam v miru pojest. Sicer pa, za tiste, ki jamrate: pomislite na to, kakšne kavbojske razmere so po nekaterih službah (v primerjavi z njimi se bo ff zdel varen in urejen kot vaška osnovna šola).
FF mi je všeč..kr spet bi se vpisala
- Fatalna
- Komunikatorka
Ja to se pa strinjam, da bolj kot je free, več se da zmenit in je potem še bolj fajn za vse
-
Baaaby. - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2010
katy. napisal/-a:ja lahko kombiniraš z naravoslovno fakulteto, torej s predmeti kot so kemija, matematika, fizika itd., kako so tam omejitve ne vem ampak če greš na spetno stran vpis.uni imaš tak podatke za več let nazaj.
živjo, mene tole zanima, glede kombiniranja z naravoslovnimi faksi, ker sem gledala na spletni strani FF pa piše da se da kombinirat samo z teološko pa že z eno za naravoslovne pa nič ne piše. meni je namreč zelo všeč španščina(dvoporedmetni) pa bi rada zraven še kemijo študirala. in me zanima od kje tebi ta informacija pa koga naj vprašam za podrobnejše informacije?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov